Играта – идеалният момент за нови знания и семейни моменти с LEGO® DUPLO®

• 7 871
  • 216
  •   1
Отговори
# 135
Сега по обясними причини, по цял ден играем с малката. А по принцип, когато е на градина вечер. Последно време тя много рисува, все едни принцеси, булки, но с различни рокли,, украсени по всякакъв начин. Чак се чудя, откъде и идват тези идеи,  само на 5,5 години е все пак?!

# 136
Обичам всяка минута прекарана с двете ми деца. Най-много обичам, когато сме вечер всички заедно. Това което ме учудва най-много е колко бързо възприемат децата и как въображението им няма граници.

# 137
Отделям много време на детето си, опитвам се всяка свободна минута да я прекарвам с нея. Учудва ме всеки ден с нещо ново, усвоява всякакви неща много бързо. Обожава да рисува, реди пъзели и конструктури, да лепи и изрязва. Вече се опитва да пише и разпознава буквите, но с цифрите се затруднява.

# 138
Вече трета година - любимо или не , времето за игра ни е целодневно. Научих се да стоя кули, гаражи за коли, къщи , магазини, ферми и още 1000 неща от конструктор, научих се да ям въображаема храна ( задължително трябва да има и "ням ням"). Научих се да
рисувам с всички цветове в боите. Научих се на много нови неща ( а може би са добре забравени стари) , благодарение на моята дъщеря. Всеки ден ме изумява с нещата, които прави като възрастен човек!  Особено ме впечатлява и изумява с креативност, когато рисува мен и баща ѝ- аз не рисувам толкова реално ,колкото тя.

# 139
С бебчо играем по цял ден, на 1 год. е и всичко му е интересно и забавно. Иска да изучава, кое какво е и за какво е. Но най е добър в пакостите. С баткото сме заедно предимно вечер  и играем настолни игри или карти. Но когато са двамата заедно пада голяма веселба, строят с конструктори, правят се палатки в който се крият.

# 140
Сега работя от вкъщи и имам много повече време за игра с детето. Старая се да си организирам времето така, че да обръщам достатъчно внимание за забавления. Моето дете е на 4 годинки и всеки ден става все по любознателна и креативна, измисля си нови игри, променя старите така, че да са и интересни.

# 141
Времето прекарано с децата е най-любимото ми, но за жалост е ограничено само след работния ден и почивните дни. Въображението на децата е неизчепаемо - изумяват ме с бързия си ум за нареждане на пъзели, способността им да измислят все нови и нови игри и създаването на пиеси, в които да сме включени цялото семейство.

# 142
Сега играем по всяко време от деня- различно е всеки ден, в момента може да играе физически само с мен. От малка е изобретателна и майстори различни неща. Ядосва се когато не е достатъчно сръчна.

# 143
Обичам да игра я с децата. Имат богато въбражение и могат да построят и да си представят буквално всичко. Строителите са любимата им игра.

# 144
  • София
Нямам любимо време - гледам когато на детето му е интересно и каква игра ще предпочете. Какви нови неща измисля, как помни незначителни неща.

# 145
  • на последния етаж
Любимото ми време за игра с децата е всяко време, което имам. Изумява ме въображението и изобретателността им, особено на сина ми, който строи невероятни неща от Лего.

# 146
Любимото ми време от деня е точно времето за игра с детето. Детското въображение е толкова необятно, постоянно ме изумява с идеи, които няма и да ми хрумнат даже.

# 147
Имам 2 момичета. Играем си по всяко време Simple Smile Може би най-забавно е като са се наспали и са се нахранили Simple Smile
Забавлявам се да ги наблюдавам как си измислят техни игри, които не биха хрумнали на възрастен. Детското въображение е необятно.

# 148
Когато децата бяха малки си играехме постоянно. Дори и когато трябваше да свърша някое домакинско занимание. Изваждаха се прибори, тави, тигани и се допълваха с детските играчки. После всички опитвахме крайният резултат.

# 149
малкото мисли само за игра, любимото ни време е от сутрин до вечер, играта с думите, които знаят на 4г. е най-забавното и изумително нещо, особено като се опитва малкото да измисля шеги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт