Играта – идеалният момент за нови знания и семейни моменти с LEGO® DUPLO®

• 7 869
  • 216
  •   1
Отговори
# 150
Обичам да играем по всяко време.  Най-изумително е, когато измисля игри и дава роли на всички 😁

# 151
Вечер след вечеря и събота и неделя , тогава излизаме и навън .

# 152
  • Sofia, Bulgaria
Сега имаме повече време за игри и занимания с децата. Разглеждаме и четем книжки, редим мозайки, боричкаме се и си приказваме. Разсмива  ме като изръси някакво умозъключение, което не подхожда на възрастта му.

# 153
Да си играем с каката ми е най-релаксиращото нещо от деня-обичам да строим,да редим пъзели,да рисуваме .

Като малка ,обичаше да сяда с кръстосани крака ,да вземе книжка ,да я отвори и да се прави че чете .Бърбореше си някакви измислени истории и книжката наобратно естествено Joy

Нямам търпение и малкия да започне да опознава света на игрите и забавленията Blush

# 154
Играем винаги когато съм свободна най вече събота и неделя. Много обича да си измисля тя игрите. Сега най вече всичко прави от пластелин. Бургери, пици и ги продава.

# 155
  • София
Любимото ми време за игра с децата е през уикенда, когато имаме повече време заедно и го прекарваме в различни интересни занимания.

# 156
Винаги когато имам време играя с децата си.  Понякога ме учудват неща които аз съм забравила във времето...Децата са по-неопитни, но и по-настоятелни в исканията си. Правят различни опити в стремежа си да постигнат своето.  Начина им на мислене понякога ме удивлява.  Дори работят с техниката по-лесно отколкото аз. Лесно сина ми намира приложения и качва на телефона.

# 157
Играем по цял ден на различни игри. Винаги ме възхищават с идеите си за нещо ново!

# 158
  • София
С детето играем най-често през светлата част от деня, а вечер използваме времето за четене на книжки. Най-често ме изненадва с изобретателните си хрумвания и разните хитри тактики, които се мъчи да ни прилага, когато преследва целите си.

# 159
По цял ден играем и с двете деца. Изумяват ме постоянно - малкото колко бързо възприема, запомня и повтаря нещо, а голямото има много рязвинтено въображение и постоянно е в роля 😁

# 160
С децата играем най-вече вечер след работа, училище и детска градина , както и през почивните дни. Сега предвид ситуацията - цял ден Laughing
Lego конструкторите са една много креативна опция, създават много възможности. Малката ми дъщеря (3г) обожава да строи, най-вече си прави въображаема къща / с всички стаи- детска, спалня, хол/, а различни животинки са обитателите...
Също оцветяваме, моделираме, играем на чичо доктор, настолни игри.

# 161
  • Elhovo
Играем основно през почивните дни и вечер през седмицата след вечеря. Учудвам се на енергията и и на това как може да се пренася в неин измислен свят, фантазира си разни нещаувлиза в роли и мисли и действа като възрастен.

# 162
Всяко време е подходящо за игра. А най-много ме изненадва невероятната логика, която има, дори и за неща, които не познава.

# 163
Обичам да играя с децата си по всяко време. Изненадва ме тяхната изобретателност. Винаги са пълни с идеи за нови и нови неща. Въображението работи на 100% и се пренасяме в чудни светове.

# 164
С децата играя във всяка свободна минута, защото ще дойде момент в който няма да искат да играят с мен. 😁 Синът ми е на 4 години и е много любознателен. Възприема много бързо новите игри, които му измисля в момента тъй като сме се вкъщи по цял ден. Най - много обича да си играе с конструктор. Прави си роботи, къщички и пистолети(един за него и един за мен и започва една стрелба да му мислят комшиите). 😜 Дъщеря ми е на 11 години и вече е голяма за игри, но когато беше малка много обичаше да оцветява и рисува или да играе на госпожа от детската градина. Всички деца имат  любими занимания и ние трябва до бъдем до тях и да ги подкрепяме търпеливо. Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт