Играта – идеалният момент за нови знания и семейни моменти с LEGO® DUPLO®

• 7 867
  • 216
  •   1
Отговори
# 165
  • Samokov
Винаги когато има желание детето играем.Любими са конструкторите и рисуването, където фантазира на воля.

# 166
Кое е любимото ви време за игра с децата и кое в тяхното въображение ви учудва най-много? 

По всяко време от деня ми е любимо да играя с детенцето си, но за съжаление  най-често успяваме събота и неделя в предвид това че трябва и да се разботи. Simple Smile Не е за вярване колко изобретателна и умна е мъничката! С всеки ден, научавам по нещо ново от нея. Но все пак е все още на 3, тепърва предстоят изненадите. Simple Smile

# 167
Любимото ми време е когато съм с детето, но предимно това се случва преди и след работа, и най-вече през почивните дни! Въображението на децата наистина е учудващо с тяхната способност да виждат нещата по техен си начин, да успеят да съчетаят детайлите по различен начин и да получат неподозиран за нас резултат според техния поглед!

# 168
Всеки ден намираме време за игра.
Учудва ме, как съумява да се заиграе с най-причудливи и понякога непотребни предмети. Как понякога може да се зарадва и на 30-сет годишна вехта играчка и тя за него да е съкровище!

# 169
  • София
Всички моменти с децата са безценни, но сега с малкия ( 2 години) осъзнавам, че даже хвърлянето на играчката е със смисъл. Във всеки момент е страхотно !

# 170
Кое е любимото ви време за игра с децата и кое в тяхното въображение ви учудва най-много?
По всяко време, когато мога. Учудва ме как си измисля игри с различни играчки. Blush

# 171
Любимото ми време е сутрин, след като станем от сън.
Учудва ме липсата на всякаква логика в повечето действия Grinning

# 172
Обичам да прекарвам време с децата след работа, защото така се разтоварвам. Продължават да ме учудват какви неща могат да построят от други комплекти на Lego, за които дори аз не мога да се сетя

# 173
Децата изследват и опознават света чрез игра. Именно докато играят, малчуганите най-лесно усвояват нови знания. Игрите развиват въображението, стимулират любопитството, научават най-малките на стратегическо и логическо мислене, развиват социалните им умения. Детството, прекарано в забавни образователни игри, има решаваща роля за бъдещето развитие на детето и до голяма степен предопределя какви ще бъдат неговите интереси и умения като възрастен. За да бъде играта истинско образователно преживяване, тя трябва да провокира вълнение у детето и да успее да задържи вниманието му.

LEGO вярва, че във всяко дете има един малък откривател, който има нужда от начален тласък. По тази причина са създадени сетовете LEGO® DUPLO®. Те стимулират креативното мислене на малчуганите още от най-ранна детска възраст. Колкото повече децата играят с тях, толкова повече научават.

Първото броене на детето – с LEGO® DUPLO® Number Train

Шареното влакче е идеалният конструктор, който ще въведе вашето дете в света на броенето и числата. То е предназначено за най-малките – от 1.5 до 3 години. Те със сигурност ще се забавляват много, строейки и разглобявайки влака. А докато играят, неусетно ще се научат да разпознават числата и ще ги заобичат.

Размерът на DUPLO детайлите е изцяло съобразен с възрастта – той е два пъти по-голям от класическите детайли на LEGO и идеално пасва на малките детски ръчички.

Всички конструктори от серията LEGO® DUPLO® развиват фината моторика, провокират децата да се потапят в различни социални роли и им отварят вратите към света на въображението.

Време за игри и ценни семейни моменти

Няма по-голяма радост за един родител от тази да вижда как детето му расте щастливо и научава нови неща. Затова LEGO вярва, че присъствието на родителя по време на играта на най-малките е съществена част от образователния процес. Докато родители и деца строят заедно с конструкторите LEGO, те се сближават още повече и заздравяват връзката помежду си.
LEGO знае, че езикът на играта е универсален. Той дава възможност на родителите да надникнат в красивите и цветни детски умове, а на хлапетата – да изразят своята индивидуалност и креативност, дори когато още не могат да говорят.

Включете се в предизвикателството на LEGO и BG-Mamma!

Споделете с нас: Кое е любимото ви време за игра с децата и кое в тяхното въображение ви учудва най-много?

На 25 март на томболен принцип ще изтеглим шестима победители от всички коментирали в темата.
Трима от тях ще спечелят сет LEGO Bakery, а други трима - сет LEGO Playroom.

Моля, запознайте се с Общите условия на активацията ТУК.

# 174
  • София
Моето дете много обича да прекарва време навън и винаги се старая да му го осигурявам, когато това е възможно.
Вкъщи играе с всякакви играчки, но напоследък предимно с лего, пластелин и всякакви художествени материали - моливи, пастели, бои. Заедно оцветяваме, апликираме, строим кули, чудовища.
Очудва ме как е способен да види във всяка една играчка различни начини да се забавлява и да измисля нови игри. Обичам да прекарвам времето си с детето през целия ден, но най-продуктивното е след сън.

# 175
Любимото ми време за игра е събота и неделя, когато не бързам за работа. Изненадва ме какви диалози измисля докато си играе с играчките си.

# 176
Обикновено вечер е време за игра, като винаги ме е изумявала способността на децата да виждат и конструират неща, които на мен не ми биха хрумнали.

# 177
Времето ни за игра е вечер и през уикендите, а напоследък постоянно. Винаги е любимо! Учудва ме креативността и нещата, които запомня.

# 178
Предвид извънредното положение време за игра имаме много. И двете ни деца са изключително изобретателни, но най-много ме учудват с умението си да направят къщи от какви ли не неща 🙂

# 179

Всяко време за игра ни е любимо, а тези дни е почти по цял ден! Винаги ми е интересно как той вижда нещата и как се опитва да ги реализира. Учудва ме как винаги намира ново приложение на играчките си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт