Играта – идеалният момент за нови знания и семейни моменти с LEGO® DUPLO®

• 8 026
  • 216
  •   2
Отговори
# 90
Играем си предимно събота и неделя, през седмицата вечер, но за малко. Иначе всеки ден ме учудва нещо ново Simple Smile
Обикновено креативността и въображението му.

# 91
Играем заедно след работа  - вечерите и събота и неделя.
Изненадва ме когато направят или кажат нещо и постъпват като големи хора, а не го очакваш от дете. Виждат и забелязват всичко и си имат и тяхно мнение и в един момент като ти го кажат е много вълнуващо.

# 92
Кое е любимото ви време за игра с децата и кое в тяхното въображение ви учудва най-много?

Любимото време за игра е времето, в което мога да отдам изцяло вниманието си на децата. Игрите са по всяко време, защото се старая да обръщам в смешки и лошите моменти.
Учудва ме как голямото не спира данси създава ситуации, когато играе сам, а малкото е под година и там много неща са учудващи - запознаването с нов предмет и щателното му разглеждане. Дори и са е познат пак може да се играе с него 5 минути Simple Smile

# 93
Всяко време прекарано в игри ми е любимо. Може би най-много, когато нямам сериозни и спешни задачки и мога да се отдам на сина си изцяло. Учудва ме неговото бързо навлизане в новите технологии.

# 94
  • Пловдив
Обожавам моментите, в които четем приказки с дъщеря ми, а след това виждам колко бързо ги е научила наизуст.

# 95
Следобедите, прекарани в игри на двора или гушкане и четене на книжки. Също така, гледайки някое филмче, му хрумва да построи база, писта или нещо друго, което го е впечатлило. Фантазията на децата е безгранична.

# 96
  • Пловдив
Любимото ми време за игра е когато ме покани. Харесва ми как всичко е възможно при децата - феи в гората, дядо Коледа в комина..

# 97
  • Пловдив
Играем предимно вечер и уикендите. За съжаление времето никога не стига. Учудва ме, когато нещо привлече интереса му колко бързо разбира сам как функционира.

# 98
Играем предимно вечер след работа и в почивните дни. Времето за игра никога не и стига. Учудвам се какви игри може да роди въображението й.

# 99
Сутрин,децата ми са най активни,и тогава си играем. Въображението им е безгранично и ме изненадват непрекъснато с неща които уж не са характерни за тяхната крехка възраст.

# 100
Игра с детето, това е безценен момент! Винаги съм готова да отделя внимание и време за детето! Толкова е приятно да виждам любопитни очички и сръчни ръчички!

# 101
  • Елхово
Обичам времето, прекарано в игри и забавления с детето ми! Много ми е ценно и му се наслаждавам максимално!  Децата имат голямо въображение и са много изобретателни!

# 102
Винаги, когато съм свободна се включвам в игрите на децата. Най-малкият много ме учудва с въображението си - редовно си измисля игри, в които той влиза в една определена роля, а аз в друга. А сценариите се сменят непрекъснато... Обичаме да се забавляваме и играем заедно!

# 103
Играем си винаги, когато имам време. Учудва ме това, че винаги намира с какво да играе и как да направи играта по - забавна и интересна.

# 104
С моето момче обичаме да играем заедно по всяко време, през деня сме навън, а вечер вкъщи с любимите играчки. Макар, че той е малък (1година и 5 месеца) непрекъснато ме изненадва с въображението си и как успява да влезе в роля при определени игри.

Общи условия

Активация на акаунт