Играта – идеалният момент за нови знания и семейни моменти с LEGO® DUPLO®

• 7 879
  • 216
  •   1
Отговори
# 75
  • Г. О.
Играем през целия ден. Винаги ме учудва колко бързо се развива и расте, всеки ден научава нещо ново и го прилага в различните игри.

# 76
Играем след обяд по принцип, опитвам се да го отскубна от телевизията, и се занимаваме доста време... Винаги ми е много интересно как успява да се вживява в каквато и да е роля по време на игра, издава звуците, говоренето... Всичко е такова каквото трябва да е   когато е в роля.

# 77
Играем си във всеки един момент, когато сме вкъщи. Навън се разхождаме или детето кара колело/тротинетка, които също са приятни и забавни дейности.

Възхищавам се на възможностите да помни всичко, да прави логически връзки. "Говори" си с играчките и ги включва в игрите си.

# 78
Обикновено след вечеря играем...Но в днешната обстановка и през деня...Днешните деца имат добра логика и бърза мисъл...И технически са добре подготвени. ..

# 79
През целия ден играем. Най ме очудва, колко бързо научава нови неща и ги прилага.

# 80
Уикенда играем по цял ден и се надявам да наваксваме поне малко за през седмицата. През седмицата след вечеря, преди лягане.

# 81
Любимито ми време за игра с децата е сутрин, след сън, още сънени, но свежи и пълни с енергия. Най-много във въобръжението на малката ме учудва способността да общува с плюшените си животинки. Приема ги като одушевен предмет, води диалози с тях, като преправя гласа си, води ги до тоалетна , храни ги и наистина си вярва, че се грижи за живи животни.

# 82
Играем всеки ден  след градина, а през уикенда по цял ден. Въображението му винаги ме изненадва-може да играе с всичко, което е пред очите му:пъзели, конструктори,тенджери,пръчки,кутии,плюшени играчки.

# 83
По цял ден играем , пеем и слушаме песнички , освен във времето когато спи. Изненадва ме с това че знае коя играчка е нова или кое е ново в нейното обкръжение и веднага отива да го вземе за да разбере какво е.

# 84
  • in Wonderland
Играем предимно почивните дни или вечер. Изненадвам се от бързата им мисъл и въображение.

# 85
Винаги, когато съм свободна, гледам да прекарам време с децата. Възхищавам се на техния поглед върху света, на детайлите, които те забелязват, а ние в забързаното си ежедневие- пропускаме.

# 86
Винаги обичаме да играем, когато имаме време за това. Учудва ме креативността и фантазията!

# 87
След работа вечер се зареждам на ново в игри с малкото човече.

# 88
Всяка вечер дъщеря ни, която е на 2 години ни води с баща й в детската "нарежда" ни на килима и заедно сглобяваме легото ферма, което й е любимо. Изненадва ме с традицията, която е създала. Simple Smile

# 89
За моя радост имах възможност да гледам децата си максимално дълго преди да тръгнат на градина. Така нямахме ограничения кога да играем.
Дъщеря ми ме изненада с огромното любопитство, което прояви към буквите и рано се научи да чете. Синът ми ежедневно ме изненадва с това колко последователно играе с играчките и по какъв начин ги подрежда.

Общи условия

Активация на акаунт