КРУИЗИ /Тема 15/

• 54 189
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Живее на Луната
май само аз си пиша тук, но с риск да ме изтрият ще ви кажа че от вчера МСЦ имат отново 96 часова разпродажба, даже тази година е двойно по-дълга 2х96 часа. При Коста продължават онези до 40 процента отстъпки, на незнам дали вече можем да се качваме на корабите на Коста?!

Къде го видяхте това?

# 571
кое къде видях?
на сайта на коста са 40%, пък на един бг сайт има 2х96 на МСЦ.

# 572
  • Живее на Луната
кое къде видях?
на сайта на коста са 40%, пък на един бг сайт има 2х96 на МСЦ.

На кой сайт видяхте промоцията за MSC?

# 573
На crusit.bg е промоцията, но все пак няма ли някой тук да се е върнал от круиз и да разкаже как е по време на пандемия?
не питам за един приятел а единствено и само за себе си, защото в момента има много изгодни ценови предложения както на МСЦ, така и на Коста, но немога да си го представя нещо как ще пътувам от София до Италия или Испания, от там как ще се предвижвам между регионите-населените места и как ще се кача на кораба. Логичен въпрос е дали ще бъда допуснат на кораба, как ще се чувствам там навсякъде с маска, на брегови екскурзии и въобще ниската цена на която в момента може да се вземе круиз дали е оправдана като продукт който ще получа, респективно ако сравня с това преди пандемията.

# 574
domino25, мен, ако питаш - не си го причинявай. До последно да трепериш дали няма да ти отменят някой полет или дали случайно няма да си в задължителния процент положителни тестове или дали съответната държава няма да въведе от вчера за днес нови изисквания... Да не говорим там по цял ден с маска - като започнеш на палубата, по ресторантите докато си взимаш храна, след това по бреговите екскурзии... Като гледам толкова държави вече въведоха маски по улиците - Италия, Испания, сега и Португалия... За мен цялата тази работа е като наказание в този си вид. Лично мнение, разбира се.

# 575
благодаря за мнението, много ама много ми се пътува, но като се замисля върху това което си написала може би  сега е по-добре да се пътува само на почивка без круиз, ако въобще се пътува!

# 576
  • Пловдив
Ева, къде го прочете това за Португалия, те до сега се държаха много адекватно и Маски на улиците на са искали? И имат много ниски нива, ако са ги въвели, тотално ще ме откажат от външен туризъм?

# 577
Ева, къде го прочете това за Португалия, те до сега се държаха много адекватно и Маски на улиците на са искали? И имат много ниски нива, ако са ги въвели, тотално ще ме откажат от външен туризъм?

Люба, ето тук ми попадна вчера https://trip.dir.bg/novini/kakvo-tryabva-da-znaete-ako-pochivate … 8iqLtTYk2NpTIwwN4

В reopen.eu също пише, че ползването на маски е задължително и на открити пространства и работни места, където не е възможно да се поддържа разстояние от 2 метра и когато хората не са от едно и също домакинство. На практика не знам как е положението.

# 578
и все пак да кажа, че круиза който гледам е за ноември т.г. и е само 280 евро на човек, вътрешна 7 нощ. тук в Средиземно

# 579
и все пак да кажа, че круиза който гледам е за ноември т.г. и е само 280 евро на човек, вътрешна 7 нощ. тук в Средиземно

А кой е той, ако не е тайна?

# 580

А кой е той, ако не е тайна?
тук няма тайни! цените в момента за ноември можете да видите на сайта на crusit.bg - Costa Smeralda 20.11. from Savona, а също и на сайта на круизната компания.

# 581
  • София
Знам, че чакате първите впечатления от изминалия круиз, ето...Набързо...
С две думи казвам, Беше страхотно, след толкова време чакане.
Нито за миг не се притесних от мерките, които толкова се критикуват.
В началото беше малко нереално, но бързо се свиква.
Освен, че имахме направени ваксини, ни направиха още три теста, но и това не ни попречи.
Всички на кораба бяхме като на карнавал всеки ден, маскирани. Дори се забавлявахме с това.
Безупречна чистота, всичко се почиства на мига.
Корабът беше пълен наполовина, което допълнително ти доставя удоволствие, без никакви задръствания, спокойно и лежерно.
Накрая на круиза така се свиква с мерките, че ти се иска всичко да продължи, макар с тях.
Просто, тръгвайте, без да го мислите...
Аз отивам на отложеното пътуване до Гърция, а на вас успех в резервациите.

# 582
  • Mediterraneo
domino25, мен, ако питаш - не си го причинявай. До последно да трепериш дали няма да ти отменят някой полет или дали случайно няма да си в задължителния процент положителни тестове или дали съответната държава няма да въведе от вчера за днес нови изисквания... Да не говорим там по цял ден с маска - като започнеш на палубата, по ресторантите докато си взимаш храна, след това по бреговите екскурзии... Като гледам толкова държави вече въведоха маски по улиците - Италия, Испания, сега и Португалия... За мен цялата тази работа е като наказание в този си вид. Лично мнение, разбира се.

Вече въведоха маски?! Къде го четеш това? В Испания маски носим от година вече постоянно, напът сме да ги махаме, не се въвеждат тепърва.
Точно от тази гл.т. на мен баш маските няма да са ми проблем на кораба, свикнала съм.
Относно придвижването между областите в Испания проблем вече няма, отпаднаха тези ограничения, всички области са отворени.

# 583

Вече въведоха маски?! Къде го четеш това? В Испания маски носим от година вече постоянно, напът сме да ги махаме, не се въвеждат тепърва.
Точно от тази гл.т. на мен баш маските няма да са ми проблем на кораба, свикнала съм.
Относно придвижването между областите в Испания проблем вече няма, отпаднаха тези ограничения, всички области са отворени.

Написала съм - Италия, Испания, Португалия. Не съм казала, че тепърва се въвеждат Simple Smile За мен маските са сериозен проблем, лошо ми става и то много Sad

# 584
супер, най- после да си говорим по същество. Благодаря на Блед, че се включи най- после с репорт от мястото. Пишете, пишете бе хора- как ще пътуваме с маски, тестове и прочие. А ваксини, паспорти зелени?

Общи условия

Активация на акаунт