👶Да бъдем слънчеви и позитивни, ние сме железни майки СИЛНИ! 2020 - 🌞Тема 12

• 39 393
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, добро утро!
Голямо затишие в темата, предвид изолацията Grin
Да питам, някоя от вас има ли неприятно, придърпващо усещане в областта на пъпа? Незнам как да обясня, но е от едната страна и се усеща, когато се засмея или при разтягащи движения. Все едно отвътре ме опъва нещо, чак леко ми се вдлъбва от тази страна пъпа.
Голямо обяснение дадох, но ако някоя ме е разбрала, да пише Laughing

# 676
Добро утро!
Деси, звучи ми като разтягане на сухожилията на матката. Аз имам подобни, но малко по-ниско.
Как сте, момичета? Аз нещо съм потисната... Ден да мине друг да дойде общо взето.
Аз да попитам някоя с главоболие има ли? Аз имам тази екстра от 3-4 дена и се мъча да я боря с повече вода, ама нещо не ми се получава. Вие как се справяте? Е приготвила съм и парацетамол, ако го закъсам. Няма да мрЪ Я Grinning

# 677
Да дните не минават...
Аз с един по-неприятен въпрос. Днес след ходене по голяма нужда имах ярка кръв при забърсване. Не беше от влагалището. Възможно ли е да е от хемороид. Не ми се е случвало досега и затова исках да ви питам Simple Smile

# 678
  • София
Аз вчера имах болки на мястотО на дренажа на операцията от март 2018 г. Но не на кожата, а някъде навътре по тъканите. Остра, все едно се къса. Предните дни имах там сърбежи, нали знаете като зараства рана как сърби. Днес вече нямам, явно се е разтегнало някое срастване. Като цяло почти нямам сраствания, явно защото ползваха гела против страствания при операцията, а аз после не седнах, движех се страшно много. Но опасенията ми за руптура заради комбинирания риск сраствания/белези от 5 миоми по стената + голяма миома си стоят, а вчера даже се бях уплашила. 
Иначе разтягания на сухожилията имам редовно с болки, но те са някак леки и преминават. Та, Деси, може да се разтяга в момента тази област точно...
Кайлин, за главоболието освен вода, при мен помага разходка. Обаче в момента само ще ги гледаме тия разходки. 👀 провери и кръвното, да не би да е високо? Или ниско? Или да е направило рязка промяна и от това да е?

# 679
Дрийм, може да е от хемороиди.
След опита ми за нормално раждане първият път и аз се бях сдобила с такива екстри. Добре, че отшумя с лечение.

# 680
Ох, и на мен ми е супер криво. Работя и гледам детето по цял ден, готвя, чистя, мъжът ми работи много отговорна работа и се е затворил в другата стая, аз издивявам. Всичко ме боли, схваната съм, крива съм, всеки ден рева за нещо, постоянно ми се спи. Ми намрънках се Simple Smile

Дрийм защо не погледнеш с едно огледалце какво става отдолу и дали се вижда причината къде е Wink

# 681
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile
И аз забелязвам, че не сме толкова активни тия дни, но предполагам от нямането какво да правим и нищо не случващото се покрай нас 😊
Деси, аз имам такива опъвания на пъпчето, все едно някой го дърпа от вътрешната страна 😂.
Кайлин, главата да не те боли от лежане? На мен често ми се случва, когато преспя или лежа  цял ден. Пий повече вода.
Дрийм, и на мен на хемороид ми звучи това, но съм нямала. Може да погледнеш какво се случва там долу с едно огледалце.

Тези дни най-после прочетох и последния раздел от книгата, а именно за раждането. Искаше ми се по-нататъка преди срещата с лекаря да прочета, за да ми е прясно всичко, но се изкуших 🙄
Малеее, колко въпроси имам 🙄 Със сигурност преди срещата ни пак ще чета и ще подготвя. Мислех си, (даже ви бях писала) че ще отида и ще се оставя в техните ръце да ме правят квото преценят, ама то се оказа, че има неща, за които те ще си ме питат и аз като не знам няма да мога да им отговоря... Абе това са ми страстите тия дни 😂
Сега преминавам на втори том - “Какво те чака през първата година ба детето”. Там какъв филм ще е... мале, мале 🤦♀

Имам въпрос към мамите приемащи добавки. Нали последният триместър е важно да приемаме достатъчно Омега 3. Препоръчайте ми продукт, който да си взема Simple Smile

# 682
Деси, някакво разтягане е, дано да премине бързо!
Дрийм, хемороиди или фисурка. Това ще да е.
Кайлийн, сдух съм и аз, даже не ми се пише. Не знам от хормоните ли е, но ми се реве постоянно. За главоболието - вода с лимон опитай.
Гет риъл - не ми се е случвало такова нещо, дано да отшуми бързо при теб!
Аз чакам разни доставки, дано поне те ме усмихнат. Мисля после да изведа детето да изчисти снега от колата. Завалийчето не е напускало апартамента от 8ми март.

# 683
Дам момичета... погледнах се и има външни май 2. Гадна работа 😫 Дано се махнат

# 684
Лемънс, аз си взех на НАУ ултра омега, заради високите нива на омеги, пия я вече 2-3 месеца, ама дали е най-подходящото не знам.

# 685
Амели аз онзи ден си ревах 2-3 пъти през целия ден. Толкова ми беше тъжно и изнервено целия ден, а и ММ ме дразни как се държи, грам не се усеща на моменти и като му ударих едни ревове... е сега като го пиша пак ми става тъжно. Не ми е весело и щастливо ....

# 686
И аз съм в синхрон с общото мрънкащо настроение...
Аз вчера имах много стягания на корема, спрях да ги броя, поне не бяха болезнени. Налегна ме също разтройстово, беше много болезнено. Слава богу от вчера се е задържало положението спокойно вече. Чух се с лекарката тя каза, че контракциите са се задействали сигурно от движението на червата. Каза да следя днес как е положението и ако е пак така утре да се чуем да ми види шийката. Днес ще пазя леглото и дано нещата се нормализират.
Dream, питай лекаря какво да направиш, за да облекчиш хемороидите. Четох, че доста често се появяват в последното тримесечие.

# 687
Аз снощи ревах за един шоколад! Днес ще го видим за какво ще е....

# 688
Аз предимно рева, че съм по 12ч сама с детето, въпреки че мъжът ми е в другата стая и се налага да работя, готвя и чистя освен това. Имам нужда от тишина и спокойствие малко, пък тя просто за секунда не ме оставя и превъртам.

# 689
И аз снощи си поревах.. Днес се чувствам по-добре, стягания нямам за сега, но усещам, че ме дразнят дрехите, явно не ми е съвсем спокоен корема. Ще лежа пак цял ден, не че имам къде да отида. Някой тук май беше казал за един сериал Big Little Lies и се зарибих на него. Има още един по HBO Родители и деца (Breeders), смешен е много.

Общи условия

Активация на акаунт