Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са допълнителните функции на Школо освен качването на електронни учебници?
Колко време отнема от излагане на болен до появата на симптоми при коронавирус?
Какви са препоръките за излизане навън по време на пандемията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са допълнителните функции на Школо освен качването на електронни учебници?
-
Колко време отнема от излагане на болен до появата на симптоми при коронавирус?
-
Какви са препоръките за излизане навън по време на пандемията?
-
Как мога да създам или да вляза в профил на дете в Школо?
-
Какви са някои от наблюденията и преживяванията на хората по време на пазаруване?
, а и вечер времето все не стига. Сядането ми е за малко само за вечеря. Обикновено снова напред назад. Смях се наскоро, че не съм сядала на дивана в хола от доста време и съм забравила колко е удобен и как изглежда къщата от този ъгъл.
Опитвам се да се ангажирам с упражнения сутрин, плюс две излизания с кучето. Момичетата излизат понякога с мен, наборката всеки ден прави суха тренировка.
Даже и да ядем ни омръзна, май пропуснахме няколко обяда тези дни
Собственоръчно ми състави тест с 25 въпроса, отворени, затворени, пълен с дати...Скала за оценяването също ми предостави. Даде ми листа и химикалката и.. - решавай. А на мен в главата ми - ветрове. От толкова много информация някоя и друга дата или събитие все пак се беше закачило, но като цяло - мъка. Зорлем вързах 4.
Той реши, че ще ми даде втори шанс и ми метна след 2 часа нов тест с 30 въпроса (с повече отворени този път, защото на предишния сглупих, казвайки му, че някои от датите съм ги налучкала). Да кажем, че не се представих по-добре. Когато тръгна да го проверява ясно се виждаше отчаянието в очите му от грешните ми отговори. На края бяхме като в скеча от Комиците с Кръстьо Лафазанов, където той е преподавател и задава елементарни доуточняващи въпроси, само и само, за да пише 3.