АГ Селена - 20

• 53 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Тук обезболяват сериозно. Ще се справиш сама. Само те им казвай, че в Англия на 5'-тия час те оставят да се оправяш сама, за да не предприемат челния английски опит. Stuck Out Tongue Winking Eye

🙈😂 Да, в началото там и аз си казвах “ама как така”, беше ми много странен техният начин. Сега пък тука ми се виждат странни нещата... Много са различни двете държави - следене, прегледи, раждане и след раждане.
Мога да се прибера в Англия, но бременността ми е доста рискова, затова се надявам да не направя грешка ако остана в Бг. Надявам се Селена да е добър избор, така и така тук осигуровки нямам, всичко от-до плащам. Дойдохме си само за ваканция, но се объркаха нещата и сега трябва да избирам къде да се случат нещата. В 7ми месец съм, и май няма да рискувам с летенето.

# 631
Здравейте .
Въпрос до скоро изписаните мами :
Какво донесоха като почерпка мъже те ви в деня на изписването?
И как протича то в тази епидемична обстановка?

# 632
Нас ни изписаха от вход Север, преди да дадът бебето ме извикаха да вляза в стаята за изписване и там ми дадоха да подпиша някой документи, дадоха ми и рецепта с лекарства за малкия. Обясниха ми и за безплатните прегледи които се полагат. Бащата изчака отвън и след като приключихме му подадоха бебето. За почерпка занесохме торта, алкохол, ядки, мезе, бонбони, сок и безалкохолно. Също и букет за акушерката която ни изписа.

# 633
Нищо не  почерпихме ние там. Призлява им от бонбони и торти. На ден се изписват по минимум 7-8 бебета , а с нас бяха 12 бебета. Плюс това се оставя на регистратурата всичко. По- добре дайте 50 лева на някой просяк или случаен пенсионер повече ще ви благославят.

# 634
Здравейте, моля да ми препоръчате добър акушер-гинеколог за проследяване на бременост в АГ Селена?

# 635
Д-р Даниел Ставрев с две ръце
Здравейте, моля да ми препоръчате добър акушер-гинеколог за проследяване на бременост в АГ Селена?

# 636
Моля ви за актуални цени, ако някой е раждал близката година там и подробности около секциото, благодаря! Simple Smile

# 637
И аз горещо препоръчвам доктор Даниел Ставрев. Следих се и раждах  при него, невероятно се справи. Най внимателния и мил доктор. Адмирации за професионализма и отношението към пациента.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 10:35 от krisi8

# 638
1400лв е нормално раждане, 1800лв-секцио

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:19 от bubanka

# 639
Здравейте,
Секциото е 1800 лв. + 42 лв. тест за коронавирус в тази ситуация. Около седмица преди операцията се прави консултация с анестезиолог. Около 5-6 часа след операцията идва рехабилитатор за раздвижване и ако имате сили може да се изправите и да направите няколко крачки. Ако нещо друго конкретно Ви интересува може да питате, аз родих преди 2 месеца в Селена.

Моля ви за актуални цени, ако някой е раждал близката година там и подробности около секциото, благодаря! .
Simple Smile

# 640
Аз също съм при д-р Д.Ставрев и имам намерение да раждам при него. Изключително внимателен и разбран. Вдига телефона при нужда, а ако не вдигне връща обаждане задължително. Не е привърженик на лекарства и добавки, което доста ми допада. И останах с впечатление за сега, че е много “ЗА” нормалното раждане.

# 641
Здравейте, мили дами. В много голяма дилема съм с това раждане - дали да е естествено или секцио? Вие на какво мнение сте?
За първи път ще раждам и естественото раждане леко ме притеснява - няма да знам кога ще се случи цялото нещо и съответно ще се побъркам вкъщи сама; тази упойка не знам как ще ми се отрази, какво ще усещам, какво не; тъпо е да мисля и за пари, но доколкото си спомням беше писано, че в почивните дни е 50% по-скъпо (не съм сигурна за това), а парите вече почнаха да са кът, пък си представям като дойде малкото човече. Секциото поне си го знам - дата, час, добър ден, добър ден, пльок и се свършва.😁😁 Нито упойката ме притеснява, нито операцията, нито белега, нито рехабилитацията, нито че няма да ми текне кърмата веднага, нищо.
Всички много ме юркат да раждам естествено, защото било хубаво, как по-лесно било после. Цветя и рози, ама като гледам 80% раждат секцио. Някои майки може ли да споделят малко опит 😬😬😬

# 642
Здравейте, мили дами. В много голяма дилема съм с това раждане - дали да е естествено или секцио? Вие на какво мнение сте?
За първи път ще раждам и естественото раждане леко ме притеснява - няма да знам кога ще се случи цялото нещо и съответно ще се побъркам вкъщи сама; тази упойка не знам как ще ми се отрази, какво ще усещам, какво не; тъпо е да мисля и за пари, но доколкото си спомням беше писано, че в почивните дни е 50% по-скъпо (не съм сигурна за това), а парите вече почнаха да са кът, пък си представям като дойде малкото човече. Секциото поне си го знам - дата, час, добър ден, добър ден, пльок и се свършва.😁😁 Нито упойката ме притеснява, нито операцията, нито белега, нито рехабилитацията, нито че няма да ми текне кърмата веднага, нищо.
Всички много ме юркат да раждам естествено, защото било хубаво, как по-лесно било после. Цветя и рози, ама като гледам 80% раждат секцио. Някои майки може ли да споделят малко опит 😬😬😬

Не трябва ли лекар да прецени как да родиш? Ако си нормално и тръгне в почивен ден няма да те таксуват двойно, но ако си секцио и си избереш събота, ще. Няма всеобщо мнение за това как трябва да се роди. Аз родих секцио в Селена, рай. Не ме болеше нищо след операцията, мина леко веднага станах, абе рай. Познавам и такива, които с години не могат да се оправят след секцио. Познавам момичета, които родиха с 2 напъна, нормално. Познавам и такива, които след нормално раждане не можаха да си седнат на д-то 6 месеца, със 15-20 шева. Всичко е индивидуално, важното е всичко да е наред с теб и бебето.

# 643
Има много теми, където сравняват естественото и секцио раждания. Можеш да прочетеш там. Хубав ден. 🌺

# 644
Ако първото ви раждане е секцио, малко лекари биха се наели да водят следващо раждане по естествен път, даже и да са минали повече години от него. Не забравяйте, че това тежка коремна операция все пак и си крие своите рискове. Минала съм през двете, второто ми раждане беше със спешно секцио, животоспасяващо в моя случай. Ако мога да избирам, лично аз бих предпочела естественото раждане. Но всичко това се прави по преценка на лекаря.

Това е актуалната тема във форума, може да прочетете и тук

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 06:21 от Camille Clo ♥

Общи условия

Активация на акаунт