Магията на изтока - тема 60

• 15 355
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • Чужбина
Ели, Чанг Хьок ми е любимец от около 9-10 години,  не само е красив, но е и страхотен актьор, но за първи път го гледах в Chuno и от там нататък не е излизал от сърцето ми.Де Гил - също. Каквато и роля да вземе, все е неотразим.Бива го и в комедии, и по-романтични, а в драматични роли.
Аз по случайност го видях в Empire of Lust и веднага го оцених. Как се смее само ... има някакъв невероятен чар.

Лицето му е направо перфектно - малка уста, леко гърбав нос. Красавец, без да е кифльо.
И е много бял. Даже леко розовее. Не знам, дали го избелват ...

Джун-Ги на моменти кифлее.

# 151
  • София
Ели, ако ти  харесват корейските исторически  сериали можеш да видиш още един с Чанг Хьок My Country: The New Age, на мен много ми хареса, динамичен , държи в напрежение, а и другите двама актьори си заслужават гледането.

# 152
Добър ден Simple Smile. Как е настроението днес? Гледката от прозореца е малко зимна, но синоптиците обещават в следващите дни лека-полека да се промени към обичайната за сезона.

Шоши, може и да си го видяла вече, но ако ти липсват ледените спортове китайчетата са пуснали сериал с тях - Skate Into Love. Гледам и хокей е намесен, та и Рос може да се заинтересува.

Дане, знам че по принцип си отсвирила корейците, но след около месец ще започне сериал с един твой любимец - Born Again.

# 153
  • MJF
Мне, не съм видяла 2в1. Аз и снега се правя че въобще не го виждам трети ден Wink

rossonera, хайде, може да коментираме Bento Harassment Smile
Приятен филм, сериозна тематика но поднесена така "леко" с бенто.
Скрит текст:
Тийна като се бях подготвила го понесох горе долу без излишно пуфтене/редакция Mr. Green. Таз цялата история с бентото голяма хамалогия, но явно важна. Както се видя и от историята на таткото-сина. ГГ голяма симпатяга и  силен човек и родител на място. Този вулканичен остров симпатяга дето също е Токио Wink. Като бонус и малко тайку за мене. Въобще слънце- море-остров идилия Satisfied
Добра психологическа драма и удовлетворителен край и резултат. Гледам сега човека -филм Renpei Tsukamoto, той бая творил на малкия екран. По дългия списък като ми се спусна погледа  реагирах на това заглавие Flowers for Algernon но се оказа по-ранна версия а не тази от 2015, която съм гледала. Чудя се дали не съм гледала ето това Onna no Naka ni Iru Tanin. Сега ме мързи да проверя Blush. Иначе написал човека сценария на No Need To Know. Eто значи на кой дължа готиния хумор особено в героите на Kuranosuke Sasaki и Takaya Yamauchi, пак се Grinning като се сетя за тях. Браво, браво.

# 154
  • DE
Тия закостенели, лицемери и сексисти изобщо не искам да ги чувам. Стига да предложат нещо качествено може и да вдигна ембаргото. Ако няма много корейщини може да го преслушам, но като гледам Су Хьок отново ще е третото колело. Отдавна се доказа, че е кадърен актьор и му е време за главна роля, да може да му се насладим повечко.
Имаше някакви слухове докато беше в казармата, че си е направил пластика на носа, ако е вярно направо е побъркан. Това му е отличителна черта и част от силната му харизма. Дано не е. Поне ще видя дали е направил някакви пластични промени.

Обаче съм очарована от токийските ергени. Страхотен сериал, отдавна не бях гледала такъв, чак ми се прииска пак да почна да превеждам. Малко напомнят четиримата приятели от "Gentleman's Dignity" Grinning

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 11:40 от дането

# 155
  • MJF
Ааа токийските ергени симпатяги, че и голями приятели. Grinning големи образи са.

# 156
От хокей се интересувам, но от китайски сериали - изобщо. Дъното на азиатската кинодраматургия. Тук-там по някой хубав филм правят и до там. Китай и хокей - несъвместими са. Нищо не разбират от тази велика игра.
Този вирус дойде точно преди началото на плейофите, а сега трябваше да ми започне най-сладкия период от хокейните мачове и борбата за купа Стенли. Жалко...

Шо, радвам се, радвам се. Не мрънкаш този път. Харесала си филма, който наистина е една страхотна продукция заснета изцяло на о-в Хачиджо, на около 200 км. от Токио, в огромния Тих Океан. Прекрасна природа, спокоен живот. Хармония.
Рьоко Шинохара е топ японска класа. Знаеш го и сама. Идеята с направата на различни бенто кутии за щерката тийн-бунтар бяха като произведения на изкуството. Тясна японска специалност, наясно си, да направим от кутийката за обяд едно произведение на изкуството, за да зарадваме най-близките си.
Сега ще чакаме и bell да изгледа филма, и да се включи с коментар.

A Piece of Your Mind - епизод 1 и 2

Не става. Мъчих го два дни, но този нов корейски сериал не ме грабва с нищо.
Скучен, бавен, протяжен. Реално нищо не се случва между двамата главни герои, само досада и безкрайно еднообразни диалози/ сцени/ действия. Нямат и много химия с Че Су Бин.
Съжалявам за Чонг Хе Ин, но се е набутал в пореден посредствен драманс. Явно си му харесва, но след Prison Playbook (за мен) това е поредното пропадане.
Добре, че снима филми и там ми харесват ролите/ героите му.
Изгледах и новия му филм с Господин Ма - Start-Up. Еми, съвсем друго е.
В този филм имаше повече смисъл и хубави послания, отколкото в Оскаровия паразитен шит (защото в него всички до един бяха паразити и жалки подобия на човешки същества).
Корейщинка, но имаше и много добро в Start-Up, макар че отново бяха замесени хората с огромни дългове, ганстерите, бедните/ обикновени корейци, които всеки ден се мъчат да свържат двата края, но пък посланието и финала бяха много добри. Завърши положително, а това рядко може да се види в корейска продукция. Доброто. То е изключително малко в корейските продукции (филми или сериали), но го има.

И обичам го този човек. За мен той е най-великият кореец. И се радвам, че Холивуд му обърнаха много голямо внимание и го поканиха за The Eternals.
Това е човекът-кино в Корея. Всеки втори филм, който излиза там е с негово участие. Машината Ма Донг Сок, който заради тъпите американци използва името/ псевдонима Дон Лий.

Сега вече чакам Ерик в петък и Джин Хьок в събота.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 12:42 от rossonera

# 157
  • MJF
Оффф, с това тяхното преименуване като тръгнат "на запад " ме  Rolling Eyes . Покъртително е направо. Скоро във фигурното разбрах за следния казус. Спортния дует Суй-Хан като идат на северноамериканския континент и Хан с друго име в ежедневието по тренировките за по -лесно  Rolling Eyes , сега не помня точно но да речем Виктор. То по-лесно от "хан" 3 букви е само "шо" да речем а не 5 буквени и пр. измишльотини. Въобщеееее да не захващам темата за този целия абсурд с тез техните имена и изписването им "на запад" по "западен тип"  Rolling Eyes . Ей на туй му казвам аз неграмотност с голяма буква. Peace За това и вдигнах ръце по темата на ледения фронт. Достатъчно са ми "ала френските имена", другите да се сърдят на себе си Mr. Green, никой не им пречи да настояват за по-грамотно писане на имената им "на запад". Нека дойде някой мен току така да ме преименува, йота не давам да ми изпуснат от името Mr. Green или ще се уважаваме или не.  Naughty  

Значи о-в Хачиджо, уж щях да го разгледам след филма ама си забравих а и ме мързеше да превъртя да видя как беше името. Вулкана белким спи дълго.
Ryoko Shinohara не е поподала на екрана ми след The Public Enemy, време беше.

Мда, ей тези каменни ограждения забелязах  на острова https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/87/Hachij … ki_2007-03-20.jpg
Не бях далече от истината кой ги е строил.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 13:59 от Шошулчо

# 158
Като каза, че се сетих. Преди много години имахме случай, на жена, която мислеше, че всеки втори в Корея се казвал Ким, И, Сонг, Канг, Чонг. Тя не знаеше, че това са фамилии и че първо се изписват фамилиите им, а след това другите две "срички" (както ги наричаше тя) са личното им име.
В imdb заради тъпичките американци правят точно това - обръщат името на корейците и става истинска каша. Грешно е.
Японските имена са едно (тъй като те са като нас - име и фамилия), но да обръщаш и корейските е кошмар.
Покрай Паразитът Че У Шик стана оборотен и бях гледала интервю с него, в което американецът му "обърна" името и стана У Шик Че, но той не знае точното произношение на фамилията му на хангъл и го изкара директно на Уоо Сик Чой, хаха.
Та такива смешки...

# 159
  • София
Ma Дон Сок ми е един от любимците и също се радвам, че и други са му обърнали внимание.Грозник е, обаче си го каресвам, не ме е разочаровал , където и да съм го гледала.

И една-две истински целувки, Со Канг Джун и Пак Ми Йон не направиха "рибешка целувка", а истинска, нали гледам
When the Weather is Fine.Главната облечена типично по корейски - черен чорапогащник, къси бели чорапки, бели кецове и пола.Защо трябва така да ги обличат героините, не знам.Самата актриса ми е сладка, гледала съм я в няколко сериала. Сериала не е нещо кой знае какво, действието се развива бавно, но заради Канг Джун ще го изгледам докрай. И целувката:

Започнали са нови сериали та смятам и аз да видя първите две серии на A Piece of Your Mind с  Jung Hae-In, та да преценя дали да продължа по-натам даго гледам или не,  и вторият -  365: Repeat The Year с  Lee Joon Hyuk.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 15:17 от freedoms

# 160
  • DE
Целувката си е чисто актьорска. Мъжа покрива с устни, устните на партньорката и тя гледа да не си отваря много устата Laughing
Ето това е прилична целувка, Борон и Меган Heart

Май тайванците правят най-реалистичните целувки Thinking В повечето тайвански сериали които съм гледала са доста добри целувките. И тайландците и китайците правят добри целувки, японците по-рядко, предимно по-възрастните актьори, но напоследък забелязвам разчупване и при младите.

# 161
  • София
Виждала съм рибешките им целувки, но мисля, че тази не е точно такава, но това си е мое мнение.

Исках да гледам Start-Up, но за съжаление го има само озвучен на руски, трябва да чакам за субтитри.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 15:28 от freedoms

# 162
Дане,не си човек да пускаш такива неща.
Броманс-а е единственият сериал,който ми стои на компа,за да мога да си го гледам когато реша.

Раба когато целуна Венго за първи път в Eternal Love of Dream (без да броя земния им период) и той в началото стоя като риба на сухо,но се сети какво да прави. Мисля,че това му беше първата целувка,защото после  като разказваше за живота си спомена,че е нямал семейство и досега не е срещнал подходящата жена.
Eто,тя си мисли,че сънува

# 163
  • Чужбина
Имаше някакви слухове докато беше в казармата, че си е направил пластика на носа, ако е вярно направо е побъркан. Това му е отличителна черта и част от силната му харизма. Дано не е. Поне ще видя дали е направил някакви пластични промени.

О, не. Носът му е прекрасен.

Ей затова мразя стандарти за красота.

# 164
  • MJF
E сега имайте късмет да пропуснете като почне сериала да ми покажете носа на Су Хьок  Naughty , въпреки че аз най-много да забележа прическа на корейския фронт - по-точно липса на такава Mr. Green
Ето любимите ми чорапки бели са на лице.

Общи условия

Активация на акаунт