Магията на изтока - тема 60

• 14 949
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Христос воскресе! Много здраве на вас и вашите семейства, повече надежда за бъдещето и светлина в душите ви!
Започнах да гледам едно реалити от около 400 серии - Оцеляване в джунглата, с участието на доста известни личности - актьори, певци, спортисти и д-р., като те оцелявят сред джунглите по цял свят.Природата е много красива,  реалитито забавно,там се разбира кой какъв е.Шефът винаги е един и същ, много знаещ и можещ човек, възхитена съм от познанията и уменията му, страшно изобретателен е.Шоуто продължава седем години и през него са минали безброй знаменитости.

# 556
  • Разпиляна във въображението
Пуснах си в youtubе да видя китайската история на Moon lovers, но изобщо не ми хареса. Какви са тези мъжки прически?

Все се надявам на нови епизоди на Rugal със субтитри, но уви. Първи епизод гледах до половината, защото ММ каза, че не съм го чакала.

# 557
Miriel, онлайн ли гледаш или сваляш? Какви езици ползваш? За момента бг субтитри има до 3 епизод, на руски и английски за всички излезли серии.

# 558
  • Разпиляна във въображението
Бях започнала с английските. Да, сега видях че има български за трите серии. Отделно свалих и първата на The King Eternal Monarch.

# 559
  • DE
Хубави празници!

Джоу Шън 10еп. Singer 2020

# 560
The King Eternal Monarch се превежда на български от Вещичките, както всеки сериал на Мими. Бързи са и качват превода на серията на другия ден след излъчването. Следете в унакса.
Аз още не съм го почнала, но отзивите за първите два епизода са добри.

# 561
На мен ми хареса.Мими е много възмъжал (нищо,че е с грешната прическа),но и началото на драмата е интересно.Още от началото,първите сцени,разговор беше ударно.Липсват (за сега ) лигавщини,заплетоха интригата, има си мистика и мистични предмети,показаха героите без да издават много за тях.Браво.Не го очаквах.

П.п Забравих да кажа,че Мими е принц Smile

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 21:00 от Tuon

# 562
Гост,En of Love: Love Mechanics няма да е 4 епизода,а 6.
Освен това се носи слух (само слух),че тези мини сериали са само заигравка и историята,която събере повече фенове ще получи основен лакорн.Само слух,но ако е истина поне знаем,че няма да Тосара-та,защото този има повече гледания в LINE и много по-добри отзиви.

# 563
  • BG
Христос воскресе!
Tuon,радвам се, че е така.

# 564
Дано не се окаже пак лъжлива новина, но Youku са обявили Вълчето в програмата си за драмите, които ще се излъчат в предстоящите месеци.

# 565
Има доста предстоящите месеци до края на годината Scream Joy Да не отварям дума за месеците на следващата година.
Не вярвам на нищо докато не видя излезнал епизод със субтитри.

# 566
  • sofia
Някой знае ли нещо повече за кдрамата  ''Itaewon class''!

# 567
nati67, какво по-точно те интересува?
Започна добре, но с течение на времето, на мен поне, ми доскуча. Актьорите се стараеха, но самата история от един момент нататък вървеше мудно и еднообразно.

# 568
  • DE
Аз като гледам  капките и се сещам за разни други изпълнения на имитираните песни Innocent
ONEW NESSUN DORMA, отдавна бях гледала видеото и не бях забелязала на какво разстояние стои от микрофона Heart

Tuon, обърках темите след твоята публикация Flushed Grin

# 569
След Марс ли?
Цял ден слушам стари ОСТ-та.
Oткрих,че Autumn's Concerto също има страхотна музика

Общи условия

Активация на акаунт