Магията на изтока - тема 60

• 14 951
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • DE
Дааа, Майк ми се струва резервиран. И грима му е много шукарен Grin

# 541
Харесвам и Хироюки Санада
Скрит текст:

Неверояяятен е. Гледаш ли Западен свят?

# 542
  • България
Сори, вие сте преминали "Лунните" преди време, а аз тепърва и може да подосаждам Simple Smile
Не си само ти Blush

# 543
Охоооооо, колко Behind the Scenes съм изгледалааа ...

Още едно:
Скрит текст:

Джун-ги е такава кипра ...

# 544
Дааа, Майк ми се струва резервиран. И грима му е много шукарен Grin
Грим,а това метално нещо с цветя на робата му?Брррр,дано са го изгорили.
Не,не,добре звучат двамата,а и незнаем кога е снимано и какво е изрязано от цялата сцена.
Ти ако видиш У Бо и Сяо Джан как са се поздравявали по време на снимките.Потупване по главата,рамото,ритник все едно се мразят,а било стандартно за цялата им група - Здравей,как си? и бам един зад врата.

Майки с такава дълга коса  е хубав.Да беше и бяла Heart Eyes

# 545
  • България
Нещо подобно на "Лунните любовници". Това ми е втория сериал и много, ама много ми хареса. Съвременни съм свалила няколко, но исторически не.
  Сигурно има и други подобни, но най-близки според мен би трябвало да са китайските адаптации по романа, който също е китайски:
Scarlet Heart (2011) https://mydramalist.com/2969-scarlet-heart
От този линк можеш да видиш и други адаптации, продължение и т.н.

# 546
Тези били братя на Майки -Sand & Bank.По-големи и пеели преди Golf & Mike.
Kолко деца са?

# 547
Бях чела, че Майк е най-малкият от четирима братя и има по-малка сестра.

A Piece of Your Mind
Дадох му шанс, помъчих се с първите 2-3 епизода, после погледнах и последния излязъл и разбрах, че няма да го бъде. Харевам и двамата главни, но явно не е достатъчно. За съжаление Чонг Хе Ин в последните няколко сериала са го вкарали в една роля на вечния Душко Добродушков и не излиза от този калъп. А момчето може да играе и е жалко да пропиляват таланта му. Самият сериал е бавен, протяжен и от него лъха една меланхолия, за която не съм настроена в момента. Но, ако някой е на такава вълна може и да му допадне.

За сметка на това Find Me in Your Memory ми хареса още от първия епизод. Героинята на Мун Ка Йонг е голяма свежарка на фона на корейските сериални повлекани. Позитивна, открита, казва си каквото и е на душата и не се опитва да се прави на голяма умница. На всичкото отгоре е голяма симпатяга и я обличат добре. Харесват ми като двойка с Ким Донг Ук, с който на пръв поглед нямат нищо общо.
Скрит текст:
Той е водещ в телевизията известен с това, че винаги намира начин да зададе неудобните въпроси на гостите си. В детството си преживява травма и от тогава страда от хипертимезия, което значи, че помни всичко от миналото си много детайлно.Тя пък не помни миналото си. Двамата се срещат в студиото за интервю, което Той почти проваля, защото с думите си Тя му напомня за загиналата му приятелка. Това, наред с предубедеността му към нея, водят до ситуация, в която двамата са замесени в слухове, че са двойка.
Толкова съм изгледала, да видим за напред как ще се развият нещата.

Много ви се радвам, че възвръщате традицията с петъците Innocent.

# 548
Честит Великден! Да сте здрави и усмихнати вие и вашите близки!

# 549
  • Разпиляна във въображението
Miriel, много ми прилича на Wing of Goryeo. Премахнали са гласовете и са ги заменили със струнен инструмент. Те имат един такъв hae geum. Заслушай се от 00:18 мин. И понеже мелодията е за съвсем кратко в този момент от епизода са ползвали само началната част.

Наподобява, но не е тази мелодия.

Христос Воскресе!

# 550
Христос Воскресе!

Мирел, къде освен във вибокс може да се чуе мелодията?

# 551
  • Разпиляна във въображението
Не знам. В youtube, ако намеря точните моменти. Не че е болка за умиране. Въртя и другите песни Simple Smile

# 552
Во истина воскресе!
Желая ви най-вече много здраве, повечко спокойствие и скоро нещата да се нормализират.

Снощното участие на Super M - With you на концерта One World: Together At Home организиран от Лейди Гага в подкрепа на хората борещи се на предна линия с COVID-19.

Малко от ОСТ-а на Find me in your memory

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 13:17 от 2в1

# 553
  • MJF
На цялата дружина желая , да повторя 2в1 , " много здраве, повечко спокойствие и скоро нещата да се нормализират". Hug
Честито възкресение!

Липсващите в темата да се разпишат.

От празници и хобита тези дни съм пасувала на фронта ни.

# 554
Гост,11 и 12 епизод на WHY R U? са налични.
Ще има някаква драма с бащата на единия,не на Пийт.

На 2 май започва тай римейка на корейския Who Are You: School 2015

Общи условия

Активация на акаунт