Магията на изтока - тема 60

• 14 962
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Здравей lilipan. Може ли за кратко да те наричаме Лили Simple Smile? Настанявай се удобно при нас, споделяй какво си гледала, какво те е впечатлило и не се притеснявай да питаш, ако нещо те интересува.

Miriel, ако харесваш историческата тематика, сериалът става за едно гледане, но има и доста по-добри от него. Зависи и какво предпочиташ - дали приказка или нещо с малко повече историческа достоверност.

# 496
  • Разпиляна във въображението
Нещо подобно на "Лунните любовници". Това ми е втория сериал и много, ама много ми хареса. Съвременни съм свалила няколко, но исторически не.

# 497
  • MJF
Охх, имам си за гледане други две неща- затворниците и иранския филм а отворих Хиената . А и китайската ни приятелка ме чака. ooooh!
Kim Hye-Soo не е била на екрана ми от The Queen of Office. Някаква "зелка" ми се върти в главата за това заглавие и че и нощен гост го гледа.Blush Такива ми ти работи. Почти нищо не помня но май Kim Hye-Soo сега я гледам в подобен типаж роля.

Мда,  lilipan, настанявай се удобно.

Wise Prison Life стигнах до епизод който е странно маркиран в ресурса ми. Пише Episode 10.5 . Та се настройвам да видя "'какво е туй животно".

# 498
Miriel, гледам ти подписа Wink и за това ще си позволя да ти препоръчам да пробваш Gu Family Book.

# 499
lilipan,привет.

Шош,споко Hug Знаеш,че за иранско си трябва определна настройка и атмосфера.

Гост,виж какво ни чака този месец,другата седмица,вторник - YYY
Режисьорът е същия и на Why R U?,Make It Righ (двата сезона+онзи от плажа) и на Love Sick (сезон 2).
Трейлър 1
Трейлър 2
Поне нещо през седмицата,че това все да чакаш петък/събота не е живот.

# 500
  • BG
Мда, шоши, помня го този сериал, помня  секретарката с многото курсове или квалификации, телбода за нищо го нямаше. Това е, което помня и че беше много смешен.
Tuon, хубава новина. Гледам един лакорн сега и се дразня на себе си, че не мога да реша на кой от двамата съперници да симпатизират, раздвоена съм.

# 501
.... не мога да реша на кой от двамата съперници да симпатизират, раздвоена съм.
Дай снимки.Дружно ще изберем по-красивия и ще викаш за него.
Ако не се стигне до консенсус ще бъде този с по-лесното име Joy

# 502
  • BG
Става въпро за този лакорн Plerng Prang Tian , тя дането май го гледа, то и аз преди време бях изгледала 2 -3 еп., но сега се притестих да го догледам. Просто единия от актьорите- Тоey за пръв път го виждам, а много ми хареса и като игра и като излъчване, мъжествен е, докато другия Pon Nawasch с дането също много си го харесваме, ама наистина много, но той пък има по-младежко и нежно  излъчване, много са различни, но пък и двамата са адски харизматични.
Скрит текст:

# 503
  • DE
Ооо да, много харизматично момче е Pon Nawasch Phupantachsee. Но като гледам е третото колело, може да го погледна по някое време, че съм се потопила в една китайска приказка "The Rise of Phoenixes" твърде много серии, твърде много дворцови интриги, твърде малко ГГ, но какви главни герои Heart Eyes Великолепно взаимодействие мъж-жена. Истинско удоволствие да гледаш равностойни партньори. Откритието за мен бе Чен Кун който не бях гледала до сега, но какъв актьор, мъж, какво излъчване Heart

Предвид развитието на историята почти няма шанс за добър финал, сигурно ще е вселенска драма, има вероятност  да не го догледам...

# 504
Гост,трудно решение.Не ти завиждам. Отваряй им оригиналните имена и първото което прочетеш гладко и без да се чудиш дали няма да призовеш някой дух е твоя човек.

Дане,поне в два филма няма начин да не си го гледала - Mulan (2009) и Flying Swords of Dragon Gate или поне в един от тези двата. Има завидна филмография,като говоря за филми,защото в сериал не съм го гледала.

# 505
  • DE
Мм не, посипвам си главата с пепел и отивам да наваксвам. Май ще го погледам в няколко филма да му се порадвам повече.

# 506
Дане,с нищо не си посипвай главата,но виж поне Мулан.И без това незнаем на новия кога ще му е премиерата,а и кой знае какъв ще е.Китайска приказка,но предъвката за американския зрител.Пфу.

Eternal Love
Oпределено ми хареса повече от онзи с Раба и Венго.
Имаше повече сюжетни линии и проследи историите на повечето герои.Лошият си беше лош и не се показа в последния епизод+досадната влюбена в Него,интриги на различно ниво.Марк не ми хареса.Дългата коса и черното не са неговите неща. Yang Mi (лелята на Раба)  ми хареса.Направи добра роля на силната жена ,без глезене (освен когато си загуби паметта),без невинен смях,без да разчита единствено и само на него. Ще си призная,че до един момент не бях сигурна в кой точно е влюбена. Blush
Историята на Венго и Раба тук е с по-различен край,ама в техния сериал ми хареса повече.
Много ми хареса и сериалната сестра на Бин Бин  - Daisy Dai.Тя е третата уйгурка която гледам. Обаче,за да съм докрай честна Innocent Бин Бин ми хареса най-много,но не и неговатя сюжетна линия.

# 507
  • DE
Ааа, Бин Бин е великолепен. Още първия път когато се появи на моя екран (в онова нещо с Вик)не можех да отлепя очи от него. После го гледах на още няколко места и навсякъде бе страхотен. Много красив, харизматичен и умел актьор. Доста е млад, но учудващо за азиатец изглежда по-зряло.
Смятах да го видя в "Мулан" Чен Кун и ми се щеше в нещо съвременно. Снощи гледах една от най-прекрасните любовни сцени които съм гледала, връщах няколко пъти да се насладя, а дори не се целуваха Flushed Heart

# 508
  • Разпиляна във въображението
Miriel, гледам ти подписа Wink и за това ще си позволя да ти препоръчам да пробваш Gu Family Book.

Свалям го Simple Smile

# 509
  • България
Моите любимци се увеличават.
Последното ми откритие е Sean Xiao. Откъде ги намират толкова хубави тия китайци. Blush
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 13:47 от МоарейнД

Общи условия

Активация на акаунт