Магията на изтока - тема 60

• 14 963
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 481
Pop Aye
Ако някои моменти ми бяха спестени щеше да ми хареса още повече.
Toва е филм за пътешествието на един човек,за да прибере своя слон у дома.Няма нищо специално - прашни улици,разбити камиони,тъжни срещи и човек със слон,който върви и прави своята ретроспекция за живота,как той се е объркал,как работата му ще се унищожи,за отношенията със съпругата му,хората които среща.
Бавен и меланхоличен филм.С продължителни сцени без диалог и без музика.

# 482
Честит празник и поздрав за всички цветенца, ако си имаме такива в темата Flowers Cherry Blossom.

Мъчих го, мъчих го, две вечери, този The Untamed, заради всичките суперлативи в коментарите, но.... не успях да се спогодя с него. Хубави са хлапетата, няма спор, но явно тези китайски приказки не са моето нещо. Нито една не е успяла да ме грабне до сега, а не е като да не съм пробвала всяка, която хвалят възторжено. Нищо, ще си чакам Вълчето пък може най-накрая да ми провърви.

Хиената приключи. Доволна съм, но то, когато имаш можещи да играят актьори и що-годе интересна история нещата се получават. Е, очаквах малко повече джиджи-биджи между главните, че и двамата не са от "ощипаните" и ги бива в такива сцени, ама ще се примиря и с това, което им позволиха. С удоволствие бих ги гледала отново заедно в някой друг проект.

# 483
  • България
Мъчих го, мъчих го, две вечери, този The Untamed
Този и на мен не ми потръгна.
А опитвала ли си да гледаш Ashes of Love (2018) https://mydramalist.com/23281-heavy-sweetness-ash-like-frost
При мен е важен и подборът на актьорите и това влияе на оценката ми. Grinning

# 484
МоарейнД, пробвала съм почти всеки, за който са излизали множество положителни коментари. Например Palace: The Lock Heart Jade известен още и като Gong, ами...не стана, а с корейската версия нямах проблем. Не съм предубедена, защото гледам азиатско вече повече от 10 години и съм свикнала със спецификата при правене на сериали на всяка една страна от онази част на света. Просто китайските приказки, а и костюмните им драми като цяло, не ми вървят. Със съвременните сериали нямам този проблем.

# 485
  • България
2в1, а аз направо се преродих с тия приказки за пораснали деца. Grinning
Точно такива търсех из западните продукции, но освен Игра на тронове и филмите по романите на Толкин нищо не друго не ми е харесало.
А сега имам избор, чак вече имам претенции. Joy
Днес изгледах първите два и последните два епизода на Lost Love in Times (2017) https://mydramalist.com/20288-lost-love-in-times.
Прекъсвам го не защото не ми харесва сюжета, а защото не ми харесва актьорът в главната роля. Joy
Ако беше първият сериал от този тип, хич нямаше да се мръщя, но сега като знам колко подобни ме чакат не се чудя, спирам и започвам друг.
  Харесват ми и такива фентъзита, в които има и малко история.
Снощи изгледах последните серии на такъв - The Legend of Qin (2015). https://mydramalist.com/11037-the-legend-of-qin

# 486
При китайчетата има доста приказки, така че няма да скучаеш. Ако пък решиш да си починеш от тях можеш да се прехвърлиш при корейците и да пробваш Arthdal Chronicles или Четирите бога.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 22:06 от 2в1

# 487
  • България
Изтеглила съм го и се чудя дали да го започвам или да чакам втори сезон.

# 488
Честно казано не знам какво да те посъветвам. Има някакъв финал, но определено е правен с мисълта за продължение на историята. За сега обаче, още нищо сигурно няма като информация за втори сезон, което значи, че  няма да ни огрее поне в следващите няколко месеца, а може би и година.
Ако не се лъжа, сериалът (първият сезон) беше заснет изцяло преди да почнат да го излъчват, така че евентуално ще процедират така и със следващ сезон.

# 489
  • BG
Tuon, направо си герой, че си изтърпяла първата част на En of love. Аз успях само епизод и половина да издържа отвратителния главен, откъде го изнамериха, полно недоразумение, ужас. Втората част (изгледах1 еп) изглежда ще е много  по- добра, и момчетата симпатични, и играят добре.
My engineer ми се струва, че ще е фаворитът ми за тази година, поне от това, което съм гледах тази вечер, само 2 еп минах, но така не съм се смяла не помня от кога. Инженера се е разхубавил много (напомняше ми на някой-проверих , главния от My bromance се оказа) а другия е абсолютна шматка, много им се радвам, даже и не ми се спи, ще погледам още малко.
дългите мигли верно са многа хубави, обаче никак не е още в час с актьорството, другия, за който каза, че му е главна роля се справя много по-добре. Като каза, че е трябвало да свали кг и мускулатура, явно доста е тренирало момчето, защото и сега му е в изобилие, мускулатурата, де. Айде, спинкай ,утре ще ме четеш, аз отивам да се посмея още.

# 490
Шош,един страхотен ирански филм.Когато ти се догледа - A Time for Love
Тук
По-съвременен,видимо с герои с повече финансови възможности,градски,романтичен(като за тях),но си е истински персийски филм с котките по покривите, с пазара,взаимоотношенията между хората,с обичаите,разговорите.
Хареса ми.

Гост,ужасен е,нали?Изгледала е твърдение,което не е докрай вярно Blush Аз прескачах,защото исках да видя дали закачката между двойката от сезон 2 е започнала още от този,но не.Вероятно това щеше да е един приятен сериал,ако преминаването от сцена в сцена беше по-плавно,а и ако артистите бяха по-кадърни и симпатични. Нисичкия-ОК,но високия е .... не ми е ясно защо са го взели в тази роля. Да,кажеш,че не сме наясно с красавците,но в конкурентния сериал красавеца с главно К  е Сарават,а в предишната ти продукция всички са припадали по Дийн (Until We Meet Again), а сега това ScreamПросто немога да си представя за какво състояние на кожата става въпрос щом си личи при всичкия грим и филтри. Дори Сингто в Сорус беше по-адекватен в ролята на Луна.Втората част ще е с по-симпатични герои.Като гледам БЛ искам красиви или поне симпатични главни.
My engineer още не съм го гледала,първо ще завърша 2gether,за да имам постоянно БЛ за гледане.
Сега,Дългите мигли си ми харесва и ще и кажа,че ролята му е такава на асоциален и незнаещ как се общува адекватно,пълно дърво.Докато не го гледам в друга продукция това ми е мантрата Joy

# 491
  • MJF
Ммм, Tuon, браво, браво. Ще го видя идните дни и ще го изкоментираме както си знаем Hug.
Скрит текст:
Така като гледам май не сме гледали друго от този режисьор
Hug за пълното ми глезене, голям готованец съм WinkBlush

Сега видях , че китайската ни приятелка е качила видео днес. Вчера съм била пас на фронта ни но ви прочетох естествено.

Wise Prison Life малко запецнах в гледането. Не за друго а защото казуса на военния, какво реално се е случило и защо  и как е набеден, ми е много трудно за гледане.
Скрит текст:
На няколко пъти продължавам но бързо спирам защото силно се афектирам. Даже това не е точната дума. Но такова нещо е трудно да преглъщам. А не е да падам от Марс . Такива казуси се случват и реално от такива отрочета на хора с власт. Ужасни подобни казуси има и в   реалния живот.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 20:46 от Шошулчо

# 492
Шош,не сме гледали режисьора,но сме гледали двамата главни.

Secret of Three Kingdoms
HeartСима Йи какво разкошно обяснение в любов направи на консорта Тан Ин.Направи и завидях.Усмихна се,но то и сърце от лед да имаш пак ще се разтопиш.
Aз си мислех,че съм по-напред с епизодите.Flushed
МаТиен и той много влюбен.

# 493
Здравейте момичета
Много се радвам,че Ви намерих докато търсех един филм My Idol.Повече си падам по тийнейджърските филми за любов.Надявам се да приемате нови членове.А и смятам,че.от Вас ще науча нещо ново.

# 494
  • Разпиляна във въображението
Момичетата, този сериал заслужава ли си - queen love and war ?

Общи условия

Активация на акаунт