Магията на изтока - тема 60

• 14 969
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
И аз им харесвам очите, когато са monolid.

Какъв е тоя зор да ги направят като нашите ... не мога да разбера.

Джун-Ги е с monolid.

За мен, перфектна мъжка уста ...
Скрит текст:

На жена:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 21:54 от Elena Pau 663353

# 466
  • България
Казано по нашенски - "дръпнати".Joy
Скрит текст:

# 467
Soo-hyuk е уникален, нали?

И 8-мият принц и той хич не е за изхвърляне.

Елфът приказен ...

Скрит текст:

Малко ми е неудобно, щото не мога да посоча ни една корейка, която да ме кефи. От европейските/американските актриси имам много, дето да им възхищавам на красотата.

Но от корейките ... Rolling Eyes

# 468
  • DE
Актьори от които при появата им на екран ченето му ивисва Flushed и първата ми реакция е, леле какви очи Heart
Арата Макеню
Скрит текст:
Со Джи Соб
Скрит текст:
Шон Доу
Скрит текст:

а когато се усмихна Heart Eyes

Майк
Скрит текст:
Gao Han Yu
Скрит текст:
Вече споменатия Ден Лун, а и той като се усмихне слънце изгрява на екрана Heart Eyes

# 469
Аутч ... тоя Gao Han Yu не съм го виждала досега ...

Егати очите:
Скрит текст:

Няма ли някой известен актьор, женен за жена от европеидната раса?

Това е уникална комбинация.

Сетих се коя корейка много ме кефи - Грейс Парк от Бойна Звезда Галактика.

# 470
  • България
Вече споменатия Ден Лун, а и той като се усмихне слънце изгрява на екрана Heart Eyes
Заради него
Скрит текст:
Heart
ще мъча един сериал от 65 епизода, който не е чак толкова добър, а и героят на Allen Deng не свършвал добре.
Скрит текст:

# 471
  • DE
Той Gao Han Yu и други работи има да показва, че и кадърен актьор.
Скрит текст:

Когато го видях за пръв път си помислих колко прилича на Ехнатон(бащата на Тутанкамон Grin )  Hushed
Скрит текст:

Много тайландски актьори и актриса са от смесен произход.

# 472
Scream
Дане,само тези петимата ли?

Аз всъщност щях да пиша за едно тайландче и неговите мигли,ама вече не върви.Blush
Ама ще кажа,че мъж не трябва да има такива мигли.Ядосва ме и ревнувам.Дори на камерата си личи колко са хубави.Мрън.

# 473
  • DE
Наблегнала съм на очите, на първо четене тези са ме впечатлили с хубави очи, сигурно има и още, леле забравила съм ТОП Scream
Скрит текст:
Ким Су Хьон
Скрит текст:

Точно одеве слушах едно прекрасно хърватско дете от The Voice и се загледах по миглите Grin
Скрит текст:

Аз имам много дълги мигли, обаче ги е наследила не дъщеря ми, а  сина ми Laughing дъщеря ми понякога ми се цупи, че е изтеглила късата клечка нейните са къси като на баща и, странно нещо са гените.

# 474
  • BG
Scream
Дане,само тези петимата ли?

Аз всъщност щях да пиша за едно тайландче и неговите мигли,ама вече не върви.Blush
Ама ще кажа,че мъж не трябва да има такива мигли.Ядосва ме и ревнувам.Дори на камерата си личи колко са хубави.Мрън.
Покажи ги тея мигли, де, досега точно това не сме коментирали. Ако не ме мързеше щях да се включа и аз с тайско петъчно, но уви.

# 475
Мен едни очи не могат да ме впечатлят. Yum

Ако не ме мързеше щях да се включа и аз с тайско петъчно, но уви.
Scream
 Уви,да.

Тази вечер ми просветна защо толкова втренчено го гледам.
Скрит текст:

# 476
  • България
И за лека нощ Hug :
Скрит текст:

# 477
  • BG
Tuon, мерси, много е хубаво момчето, и другия е хубав, въобще този е сериал е с най-хубавата бл двойка  в която и двамата са "равнопоставени" в този аспект Joy
Пп и в Тарн и Тайп беше така, и в Together with me също -и двамата актьори да имат мъжко излъчване, а не... по-малкото братче на приятеля ми.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 10:00 от нощен гост

# 478
Гост,много хубаво момче е,да.Той има тайско,китайско и американско,което е някъде назад в поколенията,но си личи,че не е чист тай.На другия  (Win)това му е първата роли и то главна.На него дори му се е наложило да отслабне и да намали малко мускулатурата,за да бъдат физически равнопоставени.
И Why R U? главната двойка си е добра,дори са по-подходящо от тази в Love by Chance.
Обаче Тogether with me са ми най,нищо,че втория сезон е ужасен ,прескачах и гледах само тях.Blush

# 479
  • MJF
Още не съм стигнала до купичките на нашия майстор. Много хобита , много нещо тези дни, не смогвам WinkSweat Smile

Снощи Wise Prison Life 7
Скрит текст:
Охх, голям майтап тези избори за шеф на дървообработването Mr. Green. Ключово включване на от първите съкилийници на нашия ГГ. Нека д-р Го вярва в петициите, а както му бе предложено и в предложенията Wink. Да не му убиват вярата. Той все пак там е ключов елемент за общата психология на шестицата им. Както и останалите де.Relieved
Ей на, двата дамски образа , сестрата и приятелката на нашия главен шматко пак са образи "кифли" , ни грам повече или по-малко. Направо ще почна да ги "редактирам" но Lee Joon-Ho току се вре в тях и ми пречи да го сторя туй с размах както само моя мишок си знае Mr. Green.
Нашия ГГ как се "побратими" в началото на тази серия с леко глухия шеф на затвора , седнал до Prison Officer Na , направо ме hahaha ,  пак се наложи да спирам картината временно. Че и крайното писмено предложение/ не петиция Wink на доктора как елегантно пробута пред журналистите да изпълнява шефа....... Въобще както каза и "завърналия се на сцената" Beobja ГГ е  променен от началото когато бяха в една килия.
А и важно че левака откри дясната си ръка.

Видях направата на луминисциращите съдове. Брей интересно, много даже.
Скрит текст:
Като с появи бутилката Пепси реших за миг, че реклама ми се е включила в тубата Smile
Само едно мрън имам към това и предишното видео. Не съм вегетарианец и сие но хич не държа на такива директни препратки м/у петела и гъсока/патка и блюдото дето готвим.
дането, шкурката дойде ли до теб . Сетих се като видях всичките му шкурки на светещата част Smiley
Арт- лъжицата от предишното видео бе добро включване, веднага я забелязах.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 15:39 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт