Магията на изтока - тема 60

• 14 956
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
........................
А Мегата какво е? Иначе субтитрите ги свалих, но нямам сериите Simple Smile Благодаря да информацията.
Като кликнеш на първия линк, който съм ти дала ще те препрати директно към сайт, от който да си свалиш сериите. Скролни надолу и ще видиш линкове в синьо за всеки епизод от различни места и с различна резолюция. Мега-та е отбелязан с MG. Клик върху него с десен бутон и отворяне в нов прозорец. Изчакваш няколко секунди да зареди и излиза страница с даунлоуд бутон. Цъкаш на него и, ако ти е добър нета за 1-2 мин. се сваля един епизод.
И от другите места можеш да сваляш, но често те са с ограничена скорост, ограничен брой сваляния или пък иска някакви регистрации. Мега е свободен, без ограничения и скоростта е добра, а и не те затрупва с разни рекламни сайтове, през които трябва да минеш, за да стигнеш до линк за сваляне.
Ако има нещо неясно питай Simple Smile.

# 526
  • Разпиляна във въображението
И аз до там стигнах. Ще разреша на компа да влезе и да свалям. Последно - за субтитрите има ли значение кое разширение да избера?

Запълних почти цялата памет със сериали. Обаче "Лунните" още ме държи. Не успявам да открия една от мелодиите, даже ангажирах ММ със задачата.

# 527
Мисля, че субтитрите стават за всички разширения, но със сигурност за 540 и 720.

Коя мелодия не можеш да откриеш? Дай да видим дали можем да помогнем.

# 528
vbox7.com/play:ace6997f3f?p=playlist&id=2217421 - fj 15.05 мин. Няма текст и Шазам не хваща нищо. Уж преслушах що инструментал има, но уви.

# 529
Петък е:
Скрит текст:

Носът му е абсолютно крив отляво, но го докарва перфектно на елф:
Скрит текст:

# 530
В петък се качват снимки на любимците ни или не съм разбрала?
Ако е така...

# 531
Miriel, много ми прилича на Wing of Goryeo. Премахнали са гласовете и са ги заменили със струнен инструмент. Те имат един такъв hae geum. Заслушай се от 00:18 мин. И понеже мелодията е за съвсем кратко в този момент от епизода са ползвали само началната част.

П.П. Аууууу, някой е фен на Уки (Чи Чанг Ук) Wink.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 16:06 от 2в1

# 532
  • България
Щом е станало петък:
Скрит текст:

# 533
И най-красивият от всички ееееее:

Скрит текст:

Още един:
Скрит текст:

# 534
Марио,Тик,Ananda Matthew и Nichkhun  рекламират общото си риалити TheBROTHERsTH в сп.ОК
Скрит текст:

Никой не ми харесва как е излезнал Scream Imp Dizzy Face
Гост,в горния десен ъгъл са двамката от 2gether
Скрит текст:

Елвис-чо също за сп.ОК  10.2019
Скрит текст:

черно белите снимки са много хубави

# 535
  • DE
Последната ми страст, Чен Кун за списание Esquire

Гледам Wu "Xin: The Monster Killer 2" освен абсурдната прическа открих какво не харесвам на Елвис, ушите му, има ужасни елфски уши Grin бонус е Майк с "страхотна" визия Laughing
ухо
Скрит текст:
Майки
Скрит текст:

Никун винаги ми е бил най-ужасен в 2pm така и не разбрах какво му харесват Rolling Eyes

# 536
Joy Joy Joy
Майки защо е заслужил тази визия? Какво играе? Фея на цветята?

Scream
Сега ще гледам все ушите на Елвис.
Толкова втренчено го гледам в 3-те кралства,но никакви уши не съм забеллязала.
А,те му ги прикриват с коса Laughing
Скрит текст:

П.П. Не искам да знам за ушите на МаТиен.

# 537
  • DE
Моля, моля, Майки и фей или по-точно духа от змията Grinning  Много е смешно как и двамата играят добре, а някак си се усеща, че не се понасят зад кадър. Може и да си въобразявам Flushed Satisfied
Хуа Хуа от днешния лайф, добре че започнаха да ги качват веднага.

Изключителен изпълнител.

# 538
Скрит текст:

Сори, вие сте преминали "Лунните" преди време, а аз тепърва и може да подосаждам Simple Smile

Харесвам и Хироюки Санада
Скрит текст:
и като по-млад
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 11:06 от Miriel

# 539
Можели пак да помоля снимките да са в скрит текст Hug

Дане,с тези китки по робата хич не прилича на дух на змия.Сори.
Кои не се понасят?Елвис и Майки ли?

Общи условия

Активация на акаунт