Магията на изтока - тема 60

• 15 371
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • Чужбина
УжасТ. Май наистина си е направил:

Целият му чар отива по дяволите Cry.

# 166
  • DE
Аз не виждам разлика, но аз съм малко недоскив Laughing
Преди казармата какъв беше.

Появил се е  на МАМА 2019, но като няма бенги никой не гледа тия награди Grin от 2,50 кифлата може да се пропусне с чиста съвест.

# 167
  • Чужбина
Носът му е намален. Това е пълна лудост. Всички да изглеждат еднакво.

Много прилича на модата в България всички да са с инжектирани устни, намалени носове и скули с филтъри. После не можеш да познаеш, кой кой е.

# 168
  • DE
Дааа, това решава дилемата дали поне да погледна за какво става въпрос Anguished тъжно, много тъжно.

Китай планира да вдигне забраната за халю изпълнителите в името на борбата с короната. Планират грандиозен концерт със звезди от Китай и Корея. Дано се осъществи.
https://www.koreaboo.com/news/jay-chou-gdragon-headline-china-ko … PKA7MJpGJor-RfVXI

# 169
Китай планира да вдигне забраната за халю изпълнителите в името на борбата с короната. Планират грандиозен концерт със звезди от Китай и Корея. Дано се осъществи.
https://www.koreaboo.com/news/jay-chou-gdragon-headline-china-ko … PKA7MJpGJor-RfVXI
И защо партията Майка е наложила бан?

Много искам да слушам Bang,bang,bang  на китайски Blush
Няма да ме огрее,но все пак искам.

# 170
  • България
Джун-Ги на моменти кифлее.
Аз като ти казах, че е за мен, ти не ми вярваш. Yum
И такъв си го прибирам, но в тази тема май има много кандидати за И Джун-ги. Disappointed Relieved
Tuon, благодаря! Знаеш за какво. Hug
Отдавна ви чета, на моменти спирам, сега пак следя темата.
Отскоро се престраших да си изтегля корейско - Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo. Дъщеря ми от години ме зарибява, както се изразява, но ми пуска романтични сериали и не можа да ме зарази.
Petia Kageyama пусна в темата за фантастични сериали няколко линка към корейски фантастики и аз съм спечелена завинаги май.
За около месец имам 10 изгледани сериала, като предпочитам фентъзи, прераждане, Wuxia - китайските сериали ми допадат най-много на този етап.

# 171
  • DE
Не помня вече, май щото взеха да стават много популярни в Китай и да налагат тяхната култура, добре че китайците видяха влиянието върху младите и започнаха да развиват музикален и филмов бизнес та да дръпнат напред.
Не обичам цензурата, но понякога има полза, предвид забраната за женоподобни мъжки образи, много добре им се отразява. На китайците де Grin
Не искам да слушам нито една песен на ББ преведена, не обичам дори японските да превеждат на корейски и обратно.
Бях силно възмутена в Париж когато Дракона пя "BLACK" на английски. Само си представи Rage

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 17:59 от дането

# 172
  • Чужбина
Джун-Ги на моменти кифлее.
Аз като ти казах, че е за мен, ти не ми вярваш. Yum
И такъв си го прибирам, но в тази тема май има много кандидати за И Джун-ги. Disappointed Relieved
hahaha hahaha hahaha

Твой е Sparkling Heart. Аз му се кефя, че си оставил неоперирани очите (monolid).

Виж Чанг Хьок:

Това е нереално красиво същество.

Пусни си само първа серия на The Slave Hunters, за да го видиш в движение. Божествена гад е ...

И ей тоя е много красив:

Не обичам цензурата, но понякога има полза, предвид забраната за женоподобни мъжки образи, много добре им се отразява. На китайците де Grin
Дане, какво имаш предвид?

# 173
  • MJF
МоарейнД, привет.

Thinking така като гледам скоро ще трябва да вадим мрежите/оградите в темата. А имаше дълъг мир, ех. Wink

# 174
  • DE
Те мрежите не че вършеха работа, но любимците са бая и сме си ги разпределили Laughing

Ели, китайците не разрешават с твърде женствен грим, прически и общо взето да се обличат и гримират женствено. Така модерното на запад андрогинство Rolling Eyes

# 175
  • България
Виж Чанг Хьок:
Скрит текст:
Ще го видя и другите ще видя. От по-порасналите отдавна съм си набелязала Гакт, сега и Han Jung Soo

МоарейнД, привет.

Thinking така като гледам скоро ще трябва да вадим мрежите/оградите в темата. А имаше дълъг мир, ех. Wink
Здравей, Шошулчо.
Казваш, ще има преразпределение на териториите. Smiley
От друга страна, китайците, корейците се грижат за мира и пускат нови звезди.
Едва намирам сериали с по-улегнали актьори в главната роля, все двайсетина годишни.
УжасТ. Май наистина си е направил:
Скрит текст:
Целият му чар отива по дяволите Cry.
Супер! носът беше слабото му място.
Ели, виж Lu Zhuo - напомня ми на Lee Soo Hyuk.
https://mydramalist.com/people/12284-lu-zhuo?fbclid=IwAR1dxAov1E … N-T6eZSp84-SzTIQo

# 176
  • Чужбина
Ели, китайците не разрешават с твърде женствен грим, прически и общо взето да се обличат и гримират женствено. Така модерното на запад андрогинство Rolling Eyes
Това ми харесва.

Честно казано, май корейците са на първо място в това отношение (тайландско и тайванско не съм гледала). Такива кифльофци вече рядко се виждат на запад.

И ги изтезават с диети, за да приличат на деца с плюшени мечета. Напраоооо ...

The 100 Most Handsome Faces ... корейците са като момиченца.

Много е красив тоя Lu Zhuo. Ти къде го гледа?

Виж Су Хьок на живо:

и на ревю:

Sparkling Heart

# 177
МоарейнД Hug

Дане,На мен ми харесва на инглиш.
Добре му се получи,но е факт,че на корейски е по-хубаво.
Само Милим не ми харесва на английски.
Нали сме под карантина и Арел направи мини концерт от хола си,та преоткрих песните,които му бяха подготвили за Евровизия.

Оградата я вдигам ако някой почне да се точи на Тик. Imp и това по навик
И на Янг Янг,ама него кой ли ще го хареса.Пък и аз не го показвам Joy

# 178
  • DE
Стана ми интересно къде гледа Ян Ян, като дори аз която гледа купища китайско не съм го гледала, знам кой е де Smiley Точно той е кукленски красавец.
Скрит текст:

Не му се носи славата на не много добър актьор, просто е красив Grin
Доста по-мъжествен с къса коса.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 20:41 от дането

# 179
  • България
Скрит текст:
Това ми харесва.

Много е красив тоя Lu Zhuo. Ти къде го гледа?

Виж Су Хьок на живо:

Скрит текст:

и на ревю:

Sparkling Heart

Никъде още не съм гледала Лу Жуо - отбелязала съм три сериала с него и ще ги търся.
Ровя си в mydramalist в списъците с актьори и ми направи впечатление приликата с И Су Хьок.
Нашите мъже са си хубави, но модата при корейци, китайци, японци ми харесва повече.
Без големи мускули, слаби, стегнати, а като ги гледам във фентъзи сериалите или историческите филми съвсем ми спира сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт