Магията на изтока - тема 60

• 15 040
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • BG
дане, много ми харесва OST-a на Maturot loghan

# 301
  • DE
Направо ме уби, аз нали го гледам по нощите и без звук изобщо не съм обърнала внимание. Сега като каза си го пуснах.
Чак като изгледах другата част която е преведена цялата разбрах, че става въпрос за двама братя близнаци. Все се чудех, защо са снимани две версии с почти същите герои, а то къде бил ключа за палатката.
"Мaturot Loghan" тази която гледаш е по-интересна, (но се превежда по-бавно), има повече страст между ГГ. Другите са малко стерилни.

# 302
  • BG
Направо ме уби, аз нали го гледам по нощите и без звук изобщо не съм обърнала внимание. Сега като каза си го пуснах.
Чак като изгледах другата част която е преведена цялата разбрах, че става въпрос за двама братя близнаци. Все се чудех, защо са снимани две версии с почти същите герои, а то къде бил ключа за палатката.
"Мaturot Loghan" тази която гледаш е по-интересна, (но се превежда по-бавно), има повече страст между ГГ. Другите са малко стерилни.
Мхм, мерси, аз го бях почнала преди време, знаеш заради кого, но не бях настроена на тема бандити и след половин изгледан епизод го бях зарязала. А и главната не я долюбвам хич, но тук не дразни много. Тези дни като спомена, че го гледаш, реших да му дам още един шанс, интересен е, ще погледна и другата част, не знаех, че става въпрос за братя близнаци.

# 303
Хихи, Бел, последното лекарство е реално удачно. Голям шемет е Lily Franky
        Нали? Слабост ми е, харесвам си го.

# 304
Бел,Такеши е универсално лекарство Joy Hug

# 305
  • BG
дане, поздрав. Много хубава песен, да не си кривя душата. Ех, какви хубави дни бяха като се дракахме за короната Joy Липсват ми.

# 306
  • DE
Не че нещо, но нали знаеш, че за мен никога не е имало и няма да има други носители на короната Bowtie
Уоу фанатастик бейби Smiling Imp

Аз обичам повече червения лайф, публиката там се чува повече и са много хубави в червено. Ох, чак ми се прислушаха пак Heart

Мерси за поздрава Kissing Heart

# 307
Бел,Такеши е универсално лекарство Joy Hug
           Така е. Можех и само с него да мина, но реших да не бъда скромна и да добавя и другите.

# 308
Tuon вече си има списък с лекарства, които да приема по време на карантината. И аз да не остана по-назад, ето го и моя.

Скрит текст:

Такеши първият ли е?

Как се пише на английски?

# 309
Това е Takeshi Kaneshiro:
Скрит текст:

Първият е Huang Xiaoming. Гледах ги заедно в The Crossing и колкото и да обичам Такеши, признавам, че бях раздвоена.

# 310
Такешито има много европейски черти (поне на тази снимка). На улицата, не бих го регистрирала неминуемо като азиатец.

# 311
Така е наистина. Японско-тайванската дружба е дала красив резултат.

# 312
Около Коледа ги пусках, ама сега заради новото попълнение ще ги повторя, че да се позапознаят момичетата с част от корейските ИЕ-та (Изключителен Екземпляр) Wink - 40+  ,  30+  ,  20+.

Не знам за вас, но аз не чувствам никаква изолация и за това никакви списъци не правя. Къщата ми не е била толкова пренаселена, от както децата завършиха училище, т.е. има-няма десетина години Joy. Хубаво ми е и не се оплаквам, обаче, когато приключи цялата тази дандания смятам поне месец да се самоизолирам с филми, книжки и мързел. А, да, и да не виждам тенджери, тигани и тави Confounded.

# 313
2в1, сууупер. Благодаря Grinning

Ох, не мога да разбера какво му харесват толкова на Kim Woo Bin ...

Мисля, че Kim Hyun Joong ми допада от 30-годишните.

От 40-годишните, Jung Woo Sung хич не е за изхвърляне.

Както и Lee Byung Hun:

Ухаааааа, Oh Ji Ho на 6-то място. Готин е много. Макар че в реалититата с бебета, дето гледам с него и се пукам от смях, не е толкова секси.

Много е хубав в La Belle. Гледах около 15 мин от филма, щото го споменаха в предаванията за бебетата.

So Ji Sub става

Но, какво, по дяволите, е това 5-то място за Чанг Хьок?

Тц, не съм доволна от тая класация.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 11:27 от Elena Pau 663353

# 314
....когато приключи цялата тази дандания смятам поне месец да се самоизолирам с филми, книжки и мързел. А, да, и да не виждам тенджери, тигани и тави Confounded.
Аз вече съм казала,че най-малко една седмица няма да готвя,дори паста няма да сваря.Да се оправят. Sunglasses
И никога повече (освен ако не ми се налага) няма да мия плодовете/зеленчуците с топла вода и сапун,както и да дезинфекцирам всяка кутийка или пликче,което влезе в къщи.

Elena Pau 663353,трябва да се видят в движение.Kim Woo Bin е страшно чаровен и играещ.
Все пак няма как всички да се харе на всички. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт