COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 985 565
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 11 520
Не виждам конфликт, всичко е точно. Ако ще пеят една песен за какво е тази комисия? Трябва да са коректив на Щаба.

Ако ще работят на ползу роду - добре, ама, ако ще се плюят и ще си търсят кусурите......жална ни майка. И трета комисия могат да създадат, че, ако двете се скарат, да има коя да натежи. Вместо да лекуват - докторите по комисии да се коректирват /нарочно изписах така последната дума, да не ми намерите и на мен кусури сега!). Mr. Green  А дано не съм права!

# 11 521
Интересно ,мисля има конфронтация.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 23:49 от macapisa

# 11 522
Аз едно не разбирам и ако някой знае повече нека да каже – щабът у нас твърди, че бързите тестове не са достоверни изобщо, всички бързи тестове. Как така бързите тестове са достоверни в Германия и в Южна Корея, как имат драйв тру станции за тест и защо си харчат парите щом тези тестове не стават? А ако стават, как така у нас твърдят, че не стават и никой не пита защо другаде стават.
В Германия в момента не правят бързи тестове, а PCR.

# 11 523
  • София
Априлско утро, моля, ако обичаш, само не на тема пелтечене! Ти какво искаш, да ти е плавно и леко ли? Все ми е тая дали пелтечи и хъмка, а какво казва.

Крайно време беше да има и такъв съвет.

# 11 524
Добре, че е Мангъров. Иначе няма кой да каже истината за брифинголога-хирург в национален ефир.

Според мен обаче си имат някакви търкания отпреди, и сега факта, че са в двете крайности донапряга напрежението.

# 11 525
Мангъров е напълно прав в случая. Трябват масови тестове. Колкото и да не искат от щаба, несериозно е да ми правят по няколко десетки теста на ден и да ни хвърлят прах в очите, че видиш ли, имало само един заразен. Хайде няма нужда. Да тестват и да не се правят на луди.

Да изтестват масово Банско първо и да се види какво се случва в тази затворена среда. Вече мина седмица от карантината, нещата трябва да са се развили нанякъде там - семейства с болен от Корона, би трябвало вече да са се изпозаразили, ако е толкова вирулентен Корона вирусът. Банско е тестът за България.

# 11 526
  • София
https://www.actualno.com/asia/kitaec-e-testvan-pozitivno-za-srav … news_1445883.html

Вече почнах да се стряскам от такива новини - Китаец е починал в автобуса, докато се е прибирал от работа. Бил тестван за един нов вирус, чакат пробите на още 32.

# 11 527
И кой ще усуче едни пари за тази поръчка на бързи тестове,които и не вършат работа?
Баце

# 11 528
Пари за PCR явно няма. Другите не били особено надеждни, ама пред перспективата да не правим нищо и само да броим болните или да тестваме, макар и с по-ниска успеваемост, предпочитам второто. Иначе какво - седим, вайкаме се и чакаме да ни се стовари на главата.

# 11 529
  • Варна
Аз разчитам на интелекта и доказани капацитети. Дано повлияят на властимащите ни, с редица дефицити.
Науката е неглижирана на всички нива.

# 11 530
  • София
Най-после! Браво на доктор Радка!

# 11 531
Не искам да ви шашкам, но Мангъров е към медицинския съвет...

Защо ще ни шакате? Доц. Мангъров е един от най-добрите, ако не и най-добрия действащ, български инфекционист.

# 11 532
Априлско утро, моля, ако обичаш, само не на тема пелтечене! Ти какво искаш, да ти е плавно и леко ли? Все ми е тая дали пелтечи и хъмка, а какво казва.

Крайно време беше да има и такъв съвет.

И какво каза. Много удобно прескачаш постове които не ти изнасят. Ето преди малко една съфорумка написа как лично е лекувано  детето й от Мангъров.
Както и постове в които изрично се каза че е лъжа че в Германия масово се правят бързи тестове.

# 11 533
Леле ,държавата няма пари ,а сега ще заделят пари за тестове за масов скрининг.
В повечето държави вече и спряха да тестват.
Съвсем объркаха народа!

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 15:03 от macapisa

# 11 534
Дали някой ще резюмира, че се чувствам като да съм си пуснала телевизора без звук. От коментарите ви разбирам, че си говорят разни работи, но не и какви Grinning

April morning, няма лекар, за когото ще чуеш само добри неща и няма да срещнеш поне няколко разочаровани, недоволни и нехаресващи го хора. Просто няма такъв. Но е малко несериозно да съдим за някой дали е добър специалист по един-два-три случая. Моя близка приятелка също има близък контакт с Мангъров, който е лекувал детето ѝ. Казва само хубави неща за него. И сега кое е вярното? Grinning Мисълта ми е да не изпадаме в частни случаи и да дадем възможност на този екип да поработи преди да го хулим.

Общи условия

Активация на акаунт