COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 985 172
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 11 940
  • Варна
Някой знае ли този във Варна контактен на болни ли е, или нов...
Никъде няма информация. В сайта морето.нет са спрели коментарите, преди от тях ставаше ясно.

# 11 941
Слушах ББ брифинга с едно око, но ме хвана това че ще оцелеят банките, които са мили и добри......

# 11 942
Някой може ли да ми каже какво говориха за Токуда? Чух само Токуда, но не разбрах за какво става въпрос...
Че няма нито един заразен който се лекува там.

# 11 943
Скрит текст:
И аз почнах сякаш да виждам зад завесата. Нещо не е тамън, ама да видим.

В мътна вода риба се лови, това е ясно. Въпросът е дали рибарят е замътил нарочно водата или просто се възползва от тъй и тъй размътената вода
Много добър въпрос. Второто!
И аз съм за второто. Че има нещо, има. Че е ново, ново е. Но, наистина ли е толкова страшно? Все ми се струва, че някой здраво яхна вълната. А може просто аз да минавам през поредната фаза на приемане. Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 18:43 от Sysly

# 11 944
Някой може ли да ми каже какво говориха за Токуда? Чух само Токуда, но не разбрах за какво става въпрос...

Питаха защо 3ма от специалистите в лекарския съвет са от Токуда и как така, при все, че нямало нито 1 заразен там. Тъпи въпроси част 1ва.

# 11 945
Не е възможно едни и същи "мисирки" винаги случайно да са първи на микрофоните.

# 11 946
  • София
Добре де, някой да разкаже конспирациите за простите хор като мен? Аз нищо не мога да "прозра" нито зад, нито пред мъглата.
Хайде де, научете се като кажете А, да кажете и Б?

Ама как не се сещате: тамплиери, масони, Ротшилдови, световно правителство, рептили, илюминати...
Ами то  ясно.
Чували сме? И какво ползат имат те от едни заробени икономики? Да не би сега да нямат пари? Кой има ползва, ако целият свят влезе в дъъълга рецесия, имам предвид - защо да има по-голяма полза, отколкото и без друго има.
Икономики могат да се сринат и без такива сложни шашми с био вируси и пр.

# 11 947

Австрия спазва тренда

# 11 948
  • София
Мангърката закла Генерала публично...

Евала...

Може ли подробности, какво за Мангъров, какво е станало?

И аз моля да дадете видео или статия. Аз тв не гледам. На 3 стр, чета коментари какво бил казал Мангъров, а източник никакъв.

# 11 949
  • София
Италианските учени откриха, че корона вирусът обича да се прикрепя към и да се разпространява с помощта на фини прахови частици. Особено когато въздухът е влажен.
Това за месеците май и юни не е добре, нали, предвид климата у нас?
Все пак - по ски пистите, зимата, въздухът - студен и сух ли е или студен и влажен, простете неграмотността ми по тая конкретно тема.
Но пък не ми се мисли в Мексико какво ще е, докато на другият полюс ще са места като Лас Вегас и пр.

# 11 950

🤣
Смеем се, но натам отиват нещата. Който се подготви отрано за партизанин, той ще спечели.

# 11 951

Питаха защо 3ма от специалистите в лекарския съвет са от Токуда и как така, при все, че нямало нито 1 заразен там. Тъпи въпроси част 1ва.
Ясно..  Нищо важно не са казали. Но се притесних, защото работя там и щеше да е скандално да има нещо важно и да не съм разбрала Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile ..Мерси Simple Smile

# 11 952
  • Варна
Tesla, соц. ни политика е ужасна. Без здрави и образовани  данъкоплатци всяка държава е в кома. Логично могат да въведат по- високи ставки за високите приходи. Лукойл отчитат 0% печалба. Корупцията и лобизма са държавна политика. Основен проблем е, че конституцията ни и редица норми са от комунизма. Масовото търпение крепи държавността. Реформи няма. Изтребител не се кара с книжка А категория. Правата са минимум, основно - задължения. От ГЕРБ видях ухажване и субсидиране основно на маргинални група и хора без ценз. Заплатите във БАН са подобни на хигиенистите. Приоритетите са грешни.
Игнорирането на интелектуалният капацитет е унищожавало цивилизации.
Не искам да влизам в иконом.полемики.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 19:13 от Viviana91

# 11 953
Италианските учени откриха, че корона вирусът обича да се прикрепя към и да се разпространява с помощта на фини прахови частици. Особено когато въздухът е влажен.
Аз отдавна смятам че мръсният въздух много влошава нещата. И то в 2 направления, повишава смъртността заради увредените бели дробове излагани 10-ки години на него, за разлика от децата които не са излагани дълго време на него и затова при тях смъртността е 0, но и по отношение на заразяването. Ако има много фини прахови частици вирусът буквално може да ти влезе през прозореца и без да излизаш. Аз имам много силни подозрения че това беше причината китайските власти да карат хората да не си отварят прозорците защото при тях въздуха беше изключително замърсен и допринесе за тежката ситуация, и между другото мерките дори и в тази посока дават резултат, защото когато хората си останаха по домовете въздухът се изчисти и това допълнително спира разпространението.

# 11 954
И аз отдавна си давам сметка, че вирусът избухна неконтролируемо в места със силно замърсен въздух. И ние сме първенци в София, тъй че... И реално праховите частици са повърхности за вируса, а както знаем - той на повърхности оцелява дни... Не знам защо никой нищо не казва по въпроса... Може ли линк към статията?

Общи условия

Активация на акаунт