COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 985 777
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 14 460
Днес по бтв Мутафчийски каза, че тестовете, които Румъния смятат да правят от врата на врата са се оказали още по-неблагонадеждни и от другите, но не запомних дали бяха за активно или отминало носителство, каквото сега ще правят.
Дотук мисията на контращаба се изчерпва в лобизъм и политически приказки. В България някак все тези с огромните претенции, че са нещо повече от другите, приключват бламирани. Като безбройните десни алтернативи на пример.

# 14 461
Един милион била поръчката, която са дали централно. А май ще започнат с част от тези, които са купили. Абе, важното е, че никой нямало да спечели пари от тая работа с тестовете!
Наистина ли? Нали уж Мангъров искаше да печели пари, подозираха го тук...Joy
И какво стана накрая, все пак им увряха главите и решиха да правят бързи тестове. По-добре късно...

# 14 462
Точно.
Няма да търсят новозаразени, а придобили имунитет.
Да го търсят сред хоспитализираните преди месец, когато нямахме ковид, но нямаше места и в болниците.

# 14 463
А този имунитет с какви тестове ще го мерят? С тези испанските, дето бяха фалшиви ли ще е?

Каза, че ще мерят с дарените, които са 2000 броя. Но испански ли са, не знам.

# 14 464
  • София
101-годишен италианец победи Ковид: https://www.facebook.com/ScienceNaturePage/photos/a.693601310772 … ype=3&theater

# 14 465
  • Sredets/Burgas
В Турция става страшно, докладваха първите си случаи малко след нас, а вече имат 12 пъти повече болни. То верно, че те са 80 млн. и в Анадола живеят сигурно при ужасни условия повечето, но хич не са добре нещата там.
Беновска и Ива Николова не бих си ги причинила и гледала, ако ще и Чърчил да възкресят и да поканят в студиото.
Това не са журналистки, това са парцалеси.

А какво стана с автобусите бежанци дето турците стоварваха на гръцката граница?
Тая тема мистериозно изчезна от новините.

Те много теми изчезнаха мистериозно... Както и една къща в Барселона...
За бежанците евентуално мога да питам за някакво инфо от кухнята.... Имам близки в Гранична полиция.

# 14 466
  • София
Да, Врабчо, това каза - никой няма да спечели, тестовете били безплатни!
Не знам как чувате "дарени", аз два пъти чух "заделени".

# 14 467
  • Варна

И какво излиза?! Всички други страни ще подпомогнат директно фирмите и гражданите си с финансови и икономически стимули, само в България държавата остави бизнеса и хората сами да се оправят с кризата от корона-вируса.

И призовава да си платим осигуровките и данъците , за да не закъса бюджета. И сметките за тока и водата да не бавим.

# 14 468
  • Bulgaria
Не спряха да се хвалят, че са взели бързи мерки. Не знам как го прецениха.

# 14 469
Видео за приложенията на различните тестове, на български:
https://m.youtube.com/watch?v=9rTldwo2PZw&feature=share
Мерси Simple Smile Полезно.

# 14 470
Решението за бързите тестове е важно защото ако се намерят антитела, ще означава, че хората вече са прекарали вируса. Доста хора тук имат подозрения, че може вече да са изкарали по една Корона около Нова година...Та с това тестуване ще се разбере дали сега сме в началото/средата на епидемията, или в края, в смисъл, дали да чакаме пик или пикът вече е отминал. Мисля, че трябва да тестват хора в Банско, които са имали контакт с чужденци този сезон. Ако решат обаче да приложат тестовете на хора от границите, също ще е добра идея. Лошото е, че 1000 теста не са толкова представителна извадка, но ако дойде 1 милион тестове, тогава вече нещата ще са различни...

# 14 471
  • При елфите ...
Следя темата, но нямам възможност всичко да изчета, защото много бързо набира скорост, може и да сте го обсъждали... има нещо, което не мога да си обясня и по тази причина ме напряга... това е големият брой на починалите хора в Италия и др. държави за 1 денонощие (това, което се дава като статистика)... защо така се получава, не успяват да стигнат до болнично лечение... вирусът скорострелно ги покосява и нямат шанс... няма достатъчно легла и лекарства в болниците... какво е се чудя...

# 14 472
Супер и каквооо... Излиза че сме в ЕС само за красота така. И за крадене на еврофондове. Ама като е за помощ няма да има. Ще се давим сами.

П. П. Аз отдавна казах, че подозирам няколко човека от темата, че искат да се върне Народния съд. Вече съм сигурна.

# 14 473
  • София
Е, чакай малко, ти много искаш! Едва кандисаха за хомогенна извадка от хора на първа линия, ти сега прИтенцИЙ - Банско, та границата!  Чакай малко да им улегне, ние цял ден тук се караме по темата - при тях е по0сложно!

# 14 474
Май наистина не слушате.
Имат и заделени, и дарени бързи тестове.
Няма значение какво производство са, защото с тях няма да се търсят болни, а оздравели. И то - безсимптомни.
За тази цел периодично ще изследват едни и същи хора. Хората ще са подбрани от високо рискови професии.

Общи условия

Активация на акаунт