COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 983 407
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 16 080
Още един починал имаме  Worried 6 стават

# 16 081
Току що е починал още 1 човек, вече са 6.

# 16 082
На колко години е последния починал от Кюстендил ,някой знае ли?

# 16 083
  • Другата България
Банскалията НЕ е работил на лифта и НЕ е починал от коронавирус, следователно все още са 4 жертвите.
Доколкото разбрах /не гледам ТВ в момента/ мъжът официално е обявен като пета жертва на коронавируса.
С един положителен и с един отрицателен тест е бил, засега това е информацията.
Жертвите са 6, има още един починал мъж.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 18:02 от Не се сърди, човече

# 16 084
https://www.francetvinfo.fr/sante/maladie/coronavirus/coronaviru … hine_3889037.html

Франция поръчала 1 000 000 000 медицински маски от Китай . Кой казва че  китайската икономика ще пострада ?

# 16 085
  • Варна
Аз правилно ли чух, че за Великден нямало да се затварят църкви, дори и при препоръка на щаба? Че да разпускат мерките от сега, какво изобщо се мъчат?! Голямо мазало ще стане.

# 16 086
Човекът от Банско, който е починал в Благоевград не е имал температура и кашлица, но е имал двустранна пневмония? Как са я открили? Някъде има ли повече информация? Защо има все повече случаи на хора, които имат пневмония без симптоми?

Зълва ми миналата есен влезе в белодробното с двойна пневмония без каквито и да е симптоми. За 48 часа отпадналост, последващ задух и трудно дишане. На снимката са разбрали, че е с двойна пневмония и веднага са я взели в болница. Та не е от коронавируса.

# 16 087
Само се моля, това чудо да спре, да се измисли нещо, и един човек е много........нямам думи:cry:

# 16 088
  • на пъпа на Златията
Днес с детето се видях в чудо.Страх го е от хората.Това как ще го оправяме не знам.Вашите деца как реагират на чужди хора.

Ами кажи му че   хората гонят караконджули и му сложи и ти една маска . Така баба ми ми казваше когато исках да ходя на пързалката .

# 16 089
На 57 г. Ако става дума за 1-ият открит случай в Кюстендил.

# 16 090
Някой чувал ли е какво се случва с възрастната жена в Габрово (първият случай)?
В какво състояние е и дали е от изписаните?

# 16 091
Изненадан съм че американците се издъниха . Бях сигурен  че имат и ресурсите и научния потенциал да се справят
Имат го, но нали някой трябва да организира този потенциал. Ако се бяха подготвили още в началото на февруари, сега нещата нямаше да са такива. Homo sapiens друг път. Пчеларите опушват пчелите, защото пчелите когато подушат пушек веднага започват да се готвят за евакуация и не жилят. Виждаше се още през януари и февруари какво идва и как реакциите са абсолютно неадекватни.

# 16 092
На 57 г. Ако става дума за 1-ият открит случай в Кюстендил.

За последния починал съобщен от брифинга преди малко питам.

# 16 093
  • Bulgaria
Тази журналистка как може да пита дали сме достигнали пика? Лошо ми става като слушам такива въпроси. На всички ни се иска въобще да не отчитаме всеки ден нови и нови заразени и починали, но тези хора въобще имат ли реална представа за нещата? Май доста хора не могат или не искат да осъзнаят на къде отиват нещата.

# 16 094
От няколко човека чувам вече, че задуха и затрудненото дишане,според Вас не са симптом на нищо.

Общи условия

Активация на акаунт