COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 979 811
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 19 590
Мене, ако ме пита някой, зала Армеец е перфектна за такива, неосигурени. Колодрума в Пловдив, май и във Варна, вече направиха. Да им пратят само полиция, да ги следи да не направят поразии и са готови.

# 19 591
А, няма да споря. Не съм специалист. Навсякъде различна информация.

# 19 592
Излекувана е първата заразена в България. Възрастната жена от Габрово. Simple Smile
https://www.banker.bg/obshtestvo-i-politika/read/izpisaha-edna-o … brovskata-bolnica

Ееее, страхотна новина! Мислех я тази женица, макар че не я познавах. Hug

# 19 593
  • на пъпа на Златията
Излекувана е първата заразена в България. Възрастната жена от Габрово. Simple Smile
https://www.banker.bg/obshtestvo-i-politika/read/izpisaha-edna-o … brovskata-bolnica

Браво на нашите лекари .
В Габровско има много чужденци . И гледах едно предаване с едни чужденци мисля че са  някъде там из Балкана    че направо са учудени от наште лекари , Били ужасени от вида на болницата  но възхитени от лекарите ни .

# 19 594
Леля ми нещо се е притеснила, че го е хванала. Колко е реално, колко е притеснение, ще видим. Твърди, че от седмица + е с яки болки в гърлото, отпаднала и с тежест в гърдите, лек задух. Няма темп, няма кашлица. Обадила се на ОПЛ и получила чудния отговор "ходи във ВМА или Пирогов" ъъъъ...Не е отишла де, щото чете жената, че не трябва така самосиндикално да се размотава из болници, но утре ще си прави бърз тест да види ще излезне ли нещо.

Бърз тест за? Ако е за коронавирус, силно ме съмнява да даде положителен резултат. Доколкото разбрах, дават резултат на доста по-късен етап.

# 19 595
Много се радвам за тази жена. Тя ли беше, която живееше сама и се чудеха от къде се е заразила ?

# 19 596
Да, тя е, така и не стана ясно май как се е заразила. Но се излекува за по малко от месец. Диагностицирана е на 6 март.

# 19 597
Скрит текст:
Леля ми нещо се е притеснила, че го е хванала. Колко е реално, колко е притеснение, ще видим. Твърди, че от седмица + е с яки болки в гърлото, отпаднала и с тежест в гърдите, лек задух. Няма темп, няма кашлица. Обадила се на ОПЛ и получила чудния отговор "ходи във ВМА или Пирогов" ъъъъ...Не е отишла де, щото чете жената, че не трябва така самосиндикално да се размотава из болници, но утре ще си прави бърз тест да види ще излезне ли нещо.

Бърз тест за? Ако е за коронавирус, силно ме съмнява да даде положителен резултат. Доколкото разбрах, дават резултат на доста по-късен етап.

Ми минали са 10 дена г/д от поява на симптомите. Тя е ок да си плати, за да се успокои, да видим утре какво ще излезне. 30лв е тестът в Токуда.

# 19 598
  • MI
Италия отчита сериозен спад. Вече втори ден 4000 нови случаи, нещата отиват на към оправяне. Явно мерките действат, не знам защо СЗО твърди обратното.
Не го твърди. Simple Smile Такава информация само от един потребител тук видях, нито на италиански, нито на английски новините твърдят такова нещо. Точно обратното, казват че се е стабилизирало положението.

Ще започват да тестват за антитела масирано за да установят къде реално е епидемията.

# 19 599
А мед. сестрата, която беше 2рата, от Габрово как е, казаха ли на някой брифинг, разви ли симптоми?

# 19 600
И откъде все пак го хвана тази възрастна жена, без да е ходила в чужбина и без да е контактувала с повече от 1 човек, че иедин от първите случаи за цялата страна? Т.е, откога има циркулация на вируса у нас?

# 19 601
  • Bulgaria
Скрит текст:

Ми минали са 10 дена г/д от поява на симптомите. Тя е ок да си плати, за да се успокои, да видим утре какво ще излезне. 30лв е тестът в Токуда.

По-добре да си направи от PCR тестовете - със сигурност ще даде много по-точен резултат.

# 19 602
ФлеймВ, на докторката, която лекуваха във ВМА, казаха, че чак на 21 ден е дал положителен резултат.

# 19 603
Аз все си мисля, че нашата полева болница я направиха за да стреснат хората да си стоят вкъщи. А и Каракачанов откога стои на полусъединител и чака и той да се включи във войната. Какъв военен министър би бил иначе. Ми така де, днес Борисов каза, че това е война, той пръв го казал, и колегите му от ЕС много се чудели, обаче вече  и те така почнали да наричат борбата с невидимия враг. Ако обаче целта на тази болница в Арената се окаже наистина за лекуване, не знам... Не, не го вярвам. Не може да сме чак толкова зле.

# 19 604
Днес на обяд ми се обадиха телефонни изманици на домашния телефон. Самата аз бях забравила, че имам домашен телефон (даже и номера му вече забравих) докато днес не позвъни. Вдигам аз, отсреща някаква ми се представя за някаква си докторка и ми казва Един кой си (неразбирааемо каза името) е с корона, и ако искате да бъде настанен в инфекциозното трябва да платите 5500. разбира се й затворих. Много са изобретателни, не е истина просто.

Общи условия

Активация на акаунт