COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 980 471
  • 22 670
  •   2
Отговори
# 5 775
Скрит текст:
Италия:
нови случаи: 5322
нови починали: 427

По зле от вчера! Кога ще спре това ужасно нещо...
нали са тотал лок даун, как има над 5к новозаразени...как?...
Заразени са преди локдауна. "Новите" може да са се заразили до преди около 10-20-25 дена, където картинката беше друга и всеки си викаше "ее кво толко, само грип".

Медианата е 5.5 - 6 дни, така че поне 2/3-ти от тези са заразени преди толкова време, а някои и по-скоро..

# 5 776
107 общо заболелите в БГ. От къде са последните, защото щаба каза по-малка бройка.
1 е достатъчен да станат стотици и хиляди. Ако има 1 от там броя само расте и всеки ден нови данни.

# 5 777
На 3 Март СЗО препоръча СОЦИАЛНО ДИСТАНЦИРАНЕ!

На 3 Март в България политиците държаха речи.
Радев: Благодаря ви, че на Трети март отново сте хиляди на Шипка
"Каква ли щеше да бъде съдбата на България днес, ако онези велики българи се бяха поддали на "вируса" на манипулацията, на "вируса" на страха, на "вируса" на примирението, на "вируса" на слабоволието? Но те устояха и не се поддадоха, както всички вас, за които дългът към паметта е свят и неотменим", посочи той

# 5 778
Хекимян някой гледа ли в момента? Че го спрях.
Още експерти казаха, че маските са само за лекари, други мнения имаше ли??

# 5 779
  • София
Той каза достатъчно Домусчиев, човекът си прави бизнеса - каза кой го произвежда - да познаем ли кой ще е вносителят? Сега всичко живо ще се юрне да го търси.

# 5 780
Аз мисля че Домусчийски правилно каза с какво го лекуват за да обърнат внимание нашите лекари на това лечение.Тези препарати не са чак толкова  дефицитни.Могат да си купят с рецепта от Турция Гърция Румъния...

# 5 781
Мерси, мерси на всички. Ами търсенето е с рецепта и трипче до Швеция.

Затова се интересувах дали е плакинил, който се взима от Гърция или резохин, който се взима от Швеция.

# 5 782
Напротив, много трудно се набавят, пациентите с ревматологични заболявания от България от години едва си го набавят, а сега откакто се чу за коронавируса д много трудно
Не е и безвреден, уврежда очите.
Дано все пак нашите го внесат НАЙ-ПОСЛЕ, защото и французите го ползват+ азитромицин и даже искат да го предложат като стандарт

# 5 783
  • София
Аз мисля че Домусчийски правилно каза с какво го лекуват за да обърнат внимание нашите лекари на това лечение.Тези препарати не са чак толкова  дефицитни.Могат да си купят с рецепта от Турция Гърция Румъния...
Без рецепта е!!!! Доставям си го от Гърция.
Днес в аптеката на Фантастико имаше спирт 90 градуса, Марчев ми е взел,  продава ли са по 5 шишенца от 100 г. Така че ще пуснат и спирт в близките дни, надявам се.

# 5 784
Може ли някой да ми изпрати на лично съобщение линк или обяснение как да публикувам цитат в скрит текс? Не искам да занимавам аудиторията тук.

Благодаря.

Ще го напиша тук, защото и други казаха, че не знаят.

В началото на текста пишете [ spoiler] без интервала
В края на текста пишете [/ spoiler] без интервала.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 20:10 от Антигона

# 5 785
  • София
Какво ги мислите "известните". Те имат много пари и контакти и когато се стигне до момент да се решава кой ще бъде лекуван, ще са на първо място. Независимо дали са на 50 или 60, а до тях лежат млади хора. Наживели са се, нагушили са се. Сори нот сори.

# 5 786
Наистина, нЕма така държава, препоръка към гражданите от лекар - "не ми звънете за ситуации, които можете да си ги решите сами" това от дискусия по би ти ви

# 5 787
Наистина, нЕма така държава, препоръка към гражданите от лекар - "не ми звънете за ситуации, които можете да си ги решите сами" това от дискусия по би ти ви

А да взима от пациентите си надбавка всеки месец, защото им е ЛЛ, може  а? Смяна.

# 5 788
  • в страната на чудесата
Хлорофинов сулфат - бълг. наименование е РЕЗОХИН,  преди години,  ако не се лъжа се произвеждаше и у нас, писах вече,  защо не се произвежда. Има го в  Гърция под наименование  Плакинил  PLAQUENIL- струва 2.50 евра, без рецептата е. Може Домусчиев оттам да си го е докарал, не е сложно.
С рецепта е.
В България резохин няма от две години.

# 5 789

А да взима от пациентите си надбавка всеки месец, защото им е ЛЛ, може  а? Смяна.
И да водим бебето за имунизации, а те са забранени сега

Общи условия

Активация на акаунт