COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 979 980
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 6 585
Помните ли поне пред коя медия е интервюто. Написах в гугъл, излизат различни интервюта.
Аз лично четох някакво от бтв новините. Не знам споменатото тук кое от всички е.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 17:40 от bubanka

# 6 586
  • Бургас
Казаха, че няма да има разсрочване на вноските чо кредити...
Да, и аз чух и съм бясна, не ги интересува как ще изкараме в дните на изолация.

Не са само те. Днес си получих фактурата от Теленор с изричното уточнение че имам 15 дни да си я платя.

В други държави и в Америка ще подпомагат хората с пари да се справят, а за нас няма кой да помисли, нямам фейсбук да питам Бойко, много се дразня само тяхния интерес си гледат.

# 6 587
  • София
Дами, успокойте се, няма лично Мутафчийски да обикаля по улиците, камо ли да ви проверява. Няма нужда от толкова ентусиазъм.
И малко информация - аз съм на Първа инвестиционна банка, предложиха отсрочка за кредитите.

# 6 588
Прочетох интервюто на този Петър Марков. Стигам до извода, че за тоя вирус е абсолютно противопоказно имуностимуланти, каквито много хора се юрнаха да пият. Сигурно и това е коментирано, не знам...
От самото начало така съм решила за себе си, защото си знам, че съм силен имунитет. Витамини само пия, най-вече С, защото зимата е малко в храната и Д, защото съм с дефицит. Този дефицит впрочем го установих след като цяло лято се пържих както никога на плажа и то без слънцезащита. Това го пиша по повод нечий коментар от днес, че като са ни спрели разходките на слънце и ще се увредим от липса на витамин Д. Де да се набавяше толкова лесно... Омега 3 и магнезий си пия периодично и от преди. Това са все неща, които трудно се набавят с храната и не го правя с цел да се подсилвам в момента. Но ако някой е с по-слаб имунитет, там вече може би е друго. Спортувам вкъщи на кростренажор. Проветряваме, на практика прозорците са постоянно отворени. Наблягаме засега на протеини и зеленчуци. Ако се наложи и макарони и ориз ще ядем, няма начин. Както не се изгражда за месец добро здраве и имунитет, така и няма за месец да се увредим, стига да избегнем заразяването.

# 6 589
Както вече казах, това дали ще има полицаи и военни пред блоковете и по градинките зависи изцяло от това колко тарикати, безсмъртни, непукисти и неспазващи указанията за социална дистанция има.

Фандъкова: Стойте си по домовете, за да не стигаме до пълна карантина

От нашата дисциплина и лична отговорност зависи да ограничим заразата, така че да дадем на нашите лекари възможността да лекуват всеки, а не да се налага да избират.

Това написа Йорданка Фандъкова на страницата си във Фейсбук, след като съсловни лекарски организации настояха в града да бъдат приложени още по-строги мерки.

https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/fandakova-stoyte-si-po-domovete … o-palna-karantina

# 6 590
Прочетох интервюто на този Петър Марков. Стигам до извода, че за тоя вирус е абсолютно противопоказно имуностимуланти, каквито много хора се юрнаха да пият. Сигурно и това е коментирано, не знам...
От самото начало така съм решила за себе си, защото си знам, че съм силен имунитет. Витамини само пия, най-вече С, защото зимата е малко в храната и Д, защото съм с дефицит. Този дефицит впрочем го установих след като цяло лято се пържих както никога на плажа и то без слънцезащита. Това го пиша по повод нечий коментар от днес, че като са ни спрели разходките на слънце и ще се увредим от липса на витамин Д...
Аз за жалост съм пък със слаб имунитет, лепя всичко наред и ги карам тежко гриповете. Взимам витамин Д за дефицит от една година вече (моя беше почти несъществуващ) и витамин Ц в момента. Чудех се за разни ехинацеи, но сега съвсем се разколебах за нещо подобно.

# 6 591
Слушам НС, сега  и фитнес залите искат помощ. Е големи измекяри сме, без извинение.

# 6 592
И в Германия нещата се изтърват. Днес имат повече нови заразени от Испания и Иран. В Италия пак ще е трагично, Франция -също...

мисля, си че Европа ще пострада най много от тази пандемия...дано греша и наближим пика.

# 6 593
Мислите ли, че някои хора от малцинствата биха изпълнили някакви ми ти мерки без здрава ръка, армията примерно?

# 6 594
ОТП лизинг също ми писаха за възможност за 3 месечен гратисен период по главницата, само лихвата се плаща.

# 6 595
А такива дошли си с пари от чужбина?

# 6 596
Абе, малцинствата. Те май са по-издръжиливи от нас и може по-малко да пострадат. Да не би всички в скъпарските курорти да са от малцинствата?!! 
Ние много се изнежихме. Най-вече тези, които за всичко пият лекарства без нужда от това. Утре и антибиотиците няма да ни действат, заради такива - вече е доказано!

# 6 597
Някой може ли да ми каже дали хора, които са от Банско, могат да се приберат там сега?
При блокада забранено ли е влизането в града, ако си бил извън него при обявяването на блокадата?

# 6 598
  • София
Мислите ли, че някои хора от малцинствата биха изпълнили някакви ми ти мерки без здрава ръка, армията примерно?
Не само мисля, а знам, че сляпо се подчиняват на Мешерето и бароните ако ги стегнат ще спазват всичко. Виж за останалите не съм сигурна като гледам какво е по улиците. Само се надявам Гешев да го укротят малко, защото фантазиите му за диктатура и 9-ти септември вече са извън контрол.

# 6 599
  • Бургас
Сега по нова говорят точно за това.

Общи условия

Активация на акаунт