COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 008 807
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 8 415
  • София
Малко надежда:
https://www.mpg.de/14610776/immune-boost-corona-virus
https://www.abundance.org/crucial-research-assessing-efficacy-in … losis-called-bcg/

Ще тестват върху хора вариант с реваксиниране на възрастни хора с БЦЖ ваксината- тя е срещу туберкулоза, но се казва, че има неспецифични действия. Имало изследвания, че намалява честотата и тежестта на респираторните заболявания при ваксинираните деца. На тази база смятат, че това може да се окаже безопасен вариант в условията на липса все още на специфична ваксина.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 21:37 от Не се сърди, човече

# 8 416
Здравейте,мен лично ме интересува едно нещо-някой познава ли заразен с корона вирус или да познава “познат на познат”?

# 8 417
  • Mediterraneo
Познавам. И?

# 8 418
А как протича заболяването?С какво се лекува;на каква възраст е?Тези неща ме интересуват

# 8 419
  • Там,където се събуждам щастлива.
Здравейте,мен лично ме интересува едно нещо-някой познава ли заразен с корона вирус или да познава “познат на познат”?

Да.

И аз мисля, че сравненията с колко хора починали миналата година са неуместни. Има ли статистика колко хора са били в болница по същото време с респираторни проблеми.

# 8 420
# 8 421
  • Ispania
Да.

# 8 422
  • Mediterraneo
А как протича заболяването?С какво се лекува;на каква възраст е?Тези неща ме интересуват

Млади хора са и двамата, около 35 годишни, с леки симптоми( невисока Т и кашлица), тествани, когато са повишили Т повече от 3-4 дни. Вкъщи са, лекуват се симптоматично с температуропонижаващи и противовирусни.

# 8 423

Във Франция броят на починавите от корона вирус нарасна със 112 на 562. Това съобщи Министерството на здравеопазването в Париж. Според данни събота е имало 14 459 потвърдени инфекции, 1847 повече в сравнение с предходния ден. Франция наложи комендантски час във вторник.

# 8 424
Здравейте според вас има ли по-голяма опасност за бебета на два месеца, които нямат ваксини досега?

# 8 425

Млади хора са и двамата, около 35 годишни, с леки симптоми( невисока Т и кашлица), тествани, когато са повишили Т повече от 3-4 дни. Вкъщи са, лекуват се симптоматично с температуропонижаващи и противовирусни.
Реленцата и тамифлуто ги няма по аптеките, а и казаха че са безсмислени при новия вирус, то и при щамовете А и В нямат смисъл ако не се вземат навреме, така че кои са въпросните "противовирусни" ?

# 8 426
Има тоалетна хартия навсякъде, където ходя да пазарувам. Не знам къде ги гледате тези липси.

# 8 427
Аналната фаза от развитието на детето по Фройд е свързана с чувството за контрол. Аз така си го обяснявам. Simple Smile)))

# 8 428
Здравейте според вас има ли по-голяма опасност за бебета на два месеца, които нямат ваксини досега?
Не. Бебето няма да даде симптоми. Поне това описват в Китай.

# 8 429
знам за майка на 7 годишно дете, която не го е извеждала още от първата грипна ваканция и според мен това го прави още по-болнаво.
... но не лишавайте децата от движение и въздух.
Ама разбира се. Бас ловя, че тези дето се пеняват как 2 седмици, че и повече няма да си подадат носа навън освен за пазар, като постоят 5 дена вкъщи бързо ще си сменят мнението, особено тези с малки деца. И аз се бях засилила да киснем вкъщи колкото ни кажат, но на 5тия ден се вразумих и изведох детето да потича, и така ще правя и занапред, разбира се, спазвайки строга дистанция и без игра на забранените места.
Та, съм сигурна, че и повечето, които сега се пеняват, ще се предадат и смилят над себе си и над децата си... Е, освен ако не им се сбъдне сценарият с танковете и военните.
Днес в Италия оздравелите са много над 6000.

Общи условия

Активация на акаунт