COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 022 702
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 990
Холандия: затварят се всички училища, барове, ресторанти, спортни зали.

# 991
  • на пистата
Ами докато продължават да говорят,че засяга само възрасните никой няма да се стегне.Продължават разни лумпени във фейса да говорят как Китай и Италия имали някакви споразумения и глупости и защо се била заразила Италия.Как всичко е конспирация на света да премахне възрастните.Такива простаци,че чак не издържам.Чак ми се ще Мутафчиев да излезне и да каже-И младите и децата боледуват.Белкем се стресне тоя тъп народ.

# 992
Скрит текст:
На братовчедка ми свекърите и сина им точно днес са тръгнали от Германия, ей така, прибират се точно сега... абсолютно безотговорно!

И аз имам билети за утре, от NRW към София, където има вече 2100 случая. Не стига, че не отменят полетите, ами и през час ми пращат тъпи мейли, УЖ информативни - да съм по-рано на летището, да си наема кола в София, хотели в София, паркинги тук на летището... Големи спамери са.

Аз за себе си съм решил, че няма да пътувам - ако се разболея, предпочитам да е тук, вместо в БеГе. Сори.
Дъщеря ми има билет за четвъртък от  Виена . Уиз й пратили съобщение че ако го канцелира губи билета и че те не  канцелират полета. Не знам какво да правя.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 18:51 от Не се сърди, човече

# 993

Дъщеря ми има билет за четвъртък от  Виена . Уиз й пратили съобщение че ако го канцелира губи билета и че те не  канцелират полета. Не знам какво да правя.
А, вас какво ви тревожи - самото пътуване или загубата на сумата за билет?

# 994
  • ГО
Изявлението на кмета на Горна Оряховица. Мъжете са откарани в Шумен....

”Лекари от Спешна помощ - Горна Оряховица, в присъствието на представители на РЗИ са прегледали двамата служители на БДЖ, които са контактували с мъжа, диагностициран с корона вирус във Варна. Кръвни проби на двамата са изпратени в референтната лаборатория в София. Нито един от прегледаните служители на БДЖ не проявява симптоми на коронавирус, нито има оплаквания, увериха ме медиците. В изолиран вагон мъжете са откарани в Шумен, от където са и двамата. Там те ще останат под домашна карантина. Отново призовавам всички - да бъдем спокойни, да не всяваме паника и да се доверяваме на нашите лекари.“

# 995
Скрит текст:
На братовчедка ми свекърите и сина им точно днес са тръгнали от Германия, ей така, прибират се точно сега... абсолютно безотговорно!

И аз имам билети за утре, от NRW към София, където има вече 2100 случая. Не стига, че не отменят полетите, ами и през час ми пращат тъпи мейли, УЖ информативни - да съм по-рано на летището, да си наема кола в София, хотели в София, паркинги тук на летището... Големи спамери са.

Аз за себе си съм решил, че няма да пътувам - ако се разболея, предпочитам да е тук, вместо в БеГе. Сори.
Дъщеря ми има билет за четвъртък от  Виена . Уиз й пратили съобщение че ако го канцелира губи билета и че те не  канцелират полета. Не знам какво да правя.

По-добре да се изгубят едни 100-200 евро, вместо да се разболее човек в София/България. Съжалявам че го казвам.

Отделно, до четвъртък може и да се наложи на Уиз да го канселират, дори и да не искат. Нищо не зависи от тях.

# 996
  • на пистата
Прав е Мутафчийски като каза,че.българина е особенно чувствителен когато се засягат децата му.
Ако искат да стреснат овцете да кажат,че и те боледуват.Не сериозно,но никой още не знае какви ще са последствията след години.

# 997

Дъщеря ми има билет за четвъртък от  Виена . Уиз й пратили съобщение че ако го канцелира губи билета и че те не  канцелират полета. Не знам какво да правя.
А, вас какво ви тревожи - самото пътуване или загубата на сумата за билет?

Единствено адекватната медицинска грижа . Тя е астматик на алергична основа. Двоумя се дали е по-добре да е там с възможност ако се случи нещо да разполага с по- добри медицински грижи или тук при нас но с много въпросни такива.

П.с. билети горят постоянно около такова студенство, без значение има ли корона или не, това е един от рисковете като имаш студент в чужбина.

# 998
E, нали искаме да не ни лъжат?

# 999
Според мен за пореден път бламираха Генерала. Вчера беше ясен, спира се всичко без аптеките, магазините за хран. стоки и бензиностации. Днес излизат и викат ами не.

Най вероятно са му казали, че е там в качеството си на лекар експерт, а не на решаваща единица.

# 1 000
_re_ge , За екскурзия ли става въпрос, не е разбираемо или там живее?
Всички ще понесем загуби от вируса, самолетните билети са най-малките от тях. Дано са основно финансови и бързо след това стъпим на крака.

# 1 001
Скрит текст:

Аз бих посъветвала дъщерята, ако е постоянно пребиваваща там, да не мърда. М@йната му на изгорелия билет от Уиз. 100-200 евро макс. Да мисли за теб. Ако сте на разстояние, по-добре.

Сега прочетох, че е астматик. По-добре там. Не разчитайте на бг здравеопазването.

# 1 002
  • Sofia
Светослав Иванов от Бтв каза нещо много вярно: Време е хората да станат Хора. Станахме големи материалисти и загубихме човешкото в нас!

# 1 003
Скрит текст:

По-добре да се изгубят едни 100-200 евро, вместо да се разболее човек в София/България. Съжалявам че го казвам.

Отделно, до четвъртък може и да се наложи на Уиз да го канселират, дори и да не искат. Нищо не зависи от тях.

Не бъдете неразумни, не предприемайте пътувания в момента! И аз имам билет от Хамбург на 23.03, но не си и помислям да пътувам. Емоционално ми е, родителите ми, които за съжаление вече попадат в застрашената група, се намират в България. И се чувствам безсилна тук, но знам, че ако предприема такова рисково пътуване мога да заразя тях (както знаем можеш и да нямаш симптоми), мога да заразя някого в самолета, на летището, толкова е опасно в момента! Не може всички да се юрнем нанякъде и да се молим, че ще минем метър...
Разбирам, че искате дъщеря Ви да е до Вас, повярвайте ми щом разбрах за извънредното положение първата ми мисъл беше да си хвана самолета на следващия ден за София... Обаче не е моментът да мислим емоционално, а разумно!

# 1 004
Билетите са най-малкото зло. Ние канселирахме билети за доста голяма сума, обаче здравето е по-важно.

Общи условия

Активация на акаунт