Надявам се съвсем скоро в България извънредното положение да се затегне и да се изясни на всички неразбрали, скучаещи и обезумели от стоене вкъщи хора какво е забрана за излизане от домовете!
Какви разходки на открито, какви обиколки на блока, какви гори и поляни?! Толкова ли не можете да си удържите децата по къщите, наистина ли?! Имам дъщери на 10 и 15 години, трети ден не са си подавали носовете отвън. Няма и да си ги подадат. Извеждам кучето в градината за по 2 минути сутрин и вечер, колкото да си свърши работата.
НЕ МОЖЕ на разходка, НЕ МОЖЕ на въздух, НЕ МОЖЕ на безлюдно място, НЕ МОЖЕ без причина! Набийте си го в главите, докато е време, МОЛЯ ВИ!!! Нищо, че положението още не е толкова затегнато. Направете го вие!
Ето това може ли да ми обясниш защо не може? Аз, ММ и двете ми деца стоим вкъщи от 29.02. Двата пъти, когато излязохме от вкъщи се качихме директно в колата и с нея отидохме далеч на едни поляни, където нямаше никой. Хапнахме по един домашен сандвич, разходихме се и се прибрахме отново с колата и от колата директно вкъщи. Не сме срещнали нито един човек, не сме разговаряли с никого - пълна изолация. Защо да не може?