COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 987 981
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 2 370
Какво ще се случи с учебната година? Какво мислите, имам и ученичка и студент вкъщи.
Казаха, че годината няма да е нулева при всички положения. Ще се мисли поетапно. Засега онлайн... Нататък ще решават в движение.

# 2 371
Абе дай да опазим децата и себе си, родителите си, пък ако трябва ще  доучват. Целият свят се е сгърчил, нека минем първо през това.

# 2 372
Какво ще се случи с учебната година? Какво мислите, имам и ученичка и студент вкъщи.

По Нова тв казаха че няма да има нулева година.

# 2 373
Много важно какво ще се случи с учебната година.

Много грубо. Всеки си има своите проблеми и ако не съвпада с вашите просто го подминете а не коментирайте.

# 2 374
В Като две капки вода се опитват преди малко да се бъзикат с италиански певец който Тото имитира относно коронавируса, дълги микрофони и подобни. На фона на това което реално става в Италия, грозна работа....

Много грозна. При нормални обстоятелства обаче сме склонни да се радваме на простотията и затова такива въобще съществуват в ефир.

Много грубо. Всеки си има своите проблеми и ако не съвпада с вашите просто го подминете а не коментирайте.

Въобще не е грубо, а е отговор на инфантилен въпрос в най-добрия случай.

# 2 375
На мен ми е важно. Ще има оцелели, нали? Животът на абитуриентите  стартира така, с намалени шансове.

# 2 376
Ще останат без лятна ваканция или със съкратена такава в най-лошият случай. И аз имам ученичка и студент и живея във втората най-засегната държава в Европа. В петък ни раздадоха програми ( на учениците ) за учене всеки ден а учителите са на разположение чрез ел. пощи. При студента е почти същото.
Чета темата и се чудя на много от потребителите, но осъзнавам, че няма как да разберта това което изживяваме ние в момента. Силно се надявам в България да не се случи същият сценарии.

Да допълня - Излекуваният е заразен две седмици след излекуването - от новините които текат по нац. тв. в момента.

# 2 377
Ами, не, не е! За първи път правителството се опитва да направи нещо! Който не го разбира е безкраен егоист! Ето ви пример:Англия, държава която разчита на естествен подбор, кой оцелял, оцелял? Това, Ок, ли е? Работя работа на която ми е забранено да ползвам отпуск  сега и да съм на разположение извън работно време , а имам много отпуск , но не МОГА да го ползвам, а бих останала с радост вкъщи, за да мога да съм с 9 годишната си дъщеря и синът ми, които е астма и този вирус не знам как би се отразил на него, а Вие се тревожите, че , едва ли не, Ви нарушават личното пространство? Светът не се върти около Вас! Вземете, че го осъзнайте! Аман от консулматори!
Ама баба Бети не я оставиха на естествения подбор.

# 2 378
  • София

Важно е, разбира се! Има хиляди деца, които ги чакат изпити, дипломиране. За децата учебната година е като работата за възрастните.

# 2 379
  • Варна
Скрит текст:
Лошото е, че след като всичко свърши, най-много ще го отнесем малките икономики - ние, Сърбия, Хърватия, а Македония и Албания даже не искам и да ги мисля.
Защо? Писах и преди научете се като казвате А да казвате и Б. Аргументираност, обоснованост се нарича....
Защото са по-богати, затова, близко е до акъла. Все едно тук да затвориш един, който взима 2000 хиляди лева на месец и един, който взима 900 лв. в апартаментите им за един месец. Като излезнат, всеки от тях ще трябва да си плати сметките. Като си теглят чертата, кой от двамата ще е по-зле.

Зависи от сметките Wink Този с 2000 лв., има кредит за 1500 лв., а другият няма - кой ще е по зле? (ако под "2000 хиляди лева" имаш предвид 2 милиона, може би ще е по-различно Wink )

# 2 380
  • София
Ами, не, не е! За първи път правителството се опитва да направи нещо! Който не го разбира е безкраен егоист! Ето ви пример:Англия, държава която разчита на естествен подбор, кой оцелял, оцелял? Това, Ок, ли е? Работя работа на която ми е забранено да ползвам отпуск  сега и да съм на разположение извън работно време , а имам много отпуск , но не МОГА да го ползвам, а бих останала с радост вкъщи, за да мога да съм с 9 годишната си дъщеря и синът ми, които е астма и този вирус не знам как би се отразил на него, а Вие се тревожите, че , едва ли не, Ви нарушават личното пространство? Светът не се върти около Вас! Вземете, че го осъзнайте! Аман от консулматори!
Ама баба Бети не я оставиха на естествения подбор.
Да, това е ценично на фона на това което се случва в Англия. Пълен геноцид:angry:

# 2 381
Разгеле. Може ли източник на новината за забраната за влизане в България?

Източникът е МЗ
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/ot-0000-chasa-na … ila-zabrana-za-v/
Цитат
Изключение са гражданите с постоянно, дългосрочно или продължително пребиваване на територията на Р България и членовете на техните семейства. 
Е тоя англичанин в Банско е бил от постоянно пребиваващите.
Кой знае колко дни се е разхождал в градчето, пазарувал в кварталното малко магазинче-заразил всички баби пазарували там и така и така и така....И после на кафенце най вероятно на спа ....И така яко пламне това Банско не зная болницата в разлог дали изобщо могат да поемат повече от 5 бр тежки случай....Господ да пази обикалящите баби дето се мислят да безсмъртни

# 2 382
Кандидат студентите научават ценен житейски урок. Може пък да станат по-свестни хора.

# 2 383
В Като две капки вода се опитват преди малко да се бъзикат с италиански певец който Тото имитира относно коронавируса, дълги микрофони и подобни. На фона на това което реално става в Италия, грозна работа....

Винаги има нужда от хумор, то светът затова е оцелял, защото се е смял. Дай пък сега да се увием с по един бял чаршафа и да чакаме...

# 2 384
И да добавя- маски краен брой, ръкавици- недостатъчни, обвинения че не достигат, защото някой ги краде. Посочват се едни количества уж оставени за ползване, при проследяване се оказва, че са два пъти по-малко. Днес се подписах, че съм получила индивидуално шише от ок 100 мл с дезинфектант за лична употреба, но ПРАЗНО!!!!!!!!!!!! Хартията за бърсане на ръце- "какво я правите?! Ядете ли я?!" подявола, бършем повърхности със спирт, клавиатури, телефони, мишки, нали с нещо все пак трябва да се забърсва?!! Като няма ръкавици, поне да си мием по-често ръцете. Да, ама в какво да ги бършем? Стандартната практика в пешовете на престилката в случая не е ОК. Не  е и ОК санитарката да изхвърля и да бърше с голи ръце повръщня и други разни човешки продукти!!!!!!!!
Та излезе, че сами сме си виновни, че няма- хабим, крадем....

Общи условия

Активация на акаунт