COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 984 731
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 2 685
За лекарите не знам, но стринка ми е обикновена медицинска сестра. Никакви предпазни мерки нямат. Санитарите минавали дръжките на вратите със спорт и това е...

За такива като нев ми е най-жал. И в рискова група е, защото не е на 20.

Аз лично снощи ръкоплясках на такива хора...

# 2 686
Надявам се,  след като всеки пряко или косвено се напътувахме, срещнахме се с роднини, приятели, може и да сме изкарали вируса много хора, без да знаем.
Дето ми вика моя близка,  януари отишла до личния в немско, че е грипоподобна, отговора, че  така е от сезона всички подсмърчали. А какво и що е било, че три седмици са изкарали вкъщи натръшкани,      минало е.

# 2 687
Мутафчийски може да ги е предложил тия неща, ама не ги решава. Част от мерките се менят точно под натиск- здравните власти настояват за строги мерки, останалите не. Сто пъти повториха че няма да се спира стопанския живот...

# 2 688
Цитат
Защитавайте ги, може да си имате причина разбира се, но се молете да не попадате на такива в живота ... Бъдете здрави.
Сблъсквала съм се с лекарска некадърност безброй пъти. Поради тази причина се лекувам основно вкъщи, когато е възможно, или предпочитам частни прегледи, а не по здравна каса. Но заради горе написаното изобщо не чувствам необходимост в момента да подлагаме лекарите на линч, да не кажа нещо повече. Не мога да разбера тези напъни. По-безчовешко е от безчовечността, в която ги обвинявате. В общество с такива ценности не виждам как лекарите могат да бъдат светци.

# 2 689
Моля да припомните в кои градове са новите 5 случая от днес сутрин ?

# 2 690
  • Viena
За Виена днес, 48г. жена е починала поставена в домашна карантина.

# 2 691
  • София
не казаха, дори не казаха дали са туристи или нашенци.

# 2 692
Нашите екскурзианти в Мароко наистина искат  самолет. Били тръгнали на екскурзия на 11.03., когато било спокойно??? Сега ги било страх от местните, щото ги гледали с подозрение.
Все още не всички държави са си затворили границите, така че може и други да тръгват на почивка и екскурзия по света. Няма страшно, и на тях ще им пратят самолет.

# 2 693
  • София
И като нищо ще им изпратят самолет. Най не понасям някой да на... на метеното, а после да иска друг да му го чисти.

# 2 694
Ако спре стопанския живот, на 09,04 какво ще намерят в картите си пенсионерите? Дали ако Мутафчийски излезе и сълзливо им обясни, че видите ли , драги, за вашата безопасност ще спре икономиката, пък вие в знак на благодарност ще проявите разбиране затова, че другия месец, логично, пенсии няма да имате. Щото пари - йок.

# 2 695
Добре де, за нирофена ок. А не може ли да кажат за салбутамол и инхалатора? Да, против? Много хора имаме у дома вентолин и инхалатор, да си ги ползвам Ели, включително на близки със затруднения в дишането? Да кажат, когато болниците се препълнят дали е удачно или напротив.

# 2 696
Моя колежка го е качила...

# 2 697
  • София
А това с пакетираните храни? Кой ще ги плаща? Те са скъпи, а повечето хора, които са вкъщи не са потънали в благополучие, за да плащат скъпа храна.

# 2 698
Ако спре стопанския живот, на 09,04 какво ще намерят в картите си пенсионерите? Дали ако Мутафчийски излезе и сълзливо им обясни, че видите ли , драги, за вашата безопасност ще спре икономиката, пък вие в знак на благодарност ще проявите разбиране затова, че другия месец, логично, пенсии няма да имате. Щото пари - йок.
много пенсионери имат заделени пари и запаси, и ОПИТ да оцелеят в екстремни условия. Не всички, но пон толкова, колкото и младите имат запаси. Много млади са неплатен отпуск. Без пенсия.

# 2 699
много пенсионери имат заделени пари и запаси, и ОПИТ да оцелеят в екстремни условия. Не всички, но пон толкова, колкото и младите имат запаси. Много млади са неплатен отпуск. Без пенсия.

Не говори глупости, ако обичаш. Че после наистина ще има да изнасят трупове от апартаментите, ама няма да са умрели от коронавирус.

Общи условия

Активация на акаунт