COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 983 212
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 3 600
Не знам коментирахте ли карантината в Китай и Германия,през погледа на студентката Преслава.
https://news.bnt.bg/news/balgarka-v-germaniya-za-kitaiskiya-i-ev … -1044065news.html
Цитат
Преслава Пешкова, студентка в Щутгарт: Преди 4- 5 дена може би, излязох с маска, нямаше никой друг с маска, освен мен и ми се случи на няколко пъти да ми крещят в лицето "Корона! Коронавирус!" Дори ми се изкашляха два - три пъти. Отделно, където и да ходя, хората ме зяпат и то грозно зяпане!"
Много злобни тия немци.

# 3 601
За хотела в центъра. ...Пак реагирате първосигнално и се ловите на въдицата. Къде да бъдат хората до полета си? ??? За целта трябва да има предвидени изолатори, така както в напредналите страни минали през други зарази. Ние нямаме . Кой е виновен?

# 3 602
Да ви кажа, стоката въобще не е кът. Това по повод Опълченците на Кауфланд от по-горе. Да не кажа, че е повече от нормалното. Това е разбира се психологически похват, за да не се създава паника.

# 3 603
  • София
Това с Банско вече е цирк. То всичко е с този привкус, но хайде.
Дайте по-адекватно предложение, ще се радвам да го чуя.

# 3 604
Това с Банско вече е цирк. То всичко е с този привкус, но хайде.

И кое точно е циркаджийското , според теб?
Оказа се, че в Банско се разпространява вируса. Това е единствената ефективна мярка.

ПС Домусчиев ходи ли в Милано на мача? Къде ли се е заразил?

# 3 605
Аз още чакам удължаване на сроковете за годишните данъчни декларации. За някой може и да е маловажно, но ако решат на 29 март да удължат срока, няма да има смисъл. И от сега нататък обявявам, че повече няма да съдействам на данъчните и всичко ще предавам в последния ден и минута 😬

# 3 606
Дано не въведат военно положение. Това е ужасно нещо. Не пречи да ни затворят по къщите и без военно положение. Не разбирам защо някой би го поискал за себе си или когото и да било.

# 3 607
  • София
Май Франция. Там се бил заразил Домусчиев.

# 3 608
Ти пък! Домусчиев най-вероятно не се спира.

# 3 609
  • софия
Не знам коментирахте ли карантината в Китай и Германия,през погледа на студентката Преслава.
https://news.bnt.bg/news/balgarka-v-germaniya-za-kitaiskiya-i-ev … -1044065news.html
Цитат
Преслава Пешкова, студентка в Щутгарт: Преди 4- 5 дена може би, излязох с маска, нямаше никой друг с маска, освен мен и ми се случи на няколко пъти да ми крещят в лицето "Корона! Коронавирус!" Дори ми се изкашляха два - три пъти. Отделно, където и да ходя, хората ме зяпат и то грозно зяпане!"
Много злобни тия немци.
по софийските улици има групички идиоти, младежи/деца още/, които като мине някой и започват да крещят около него и да подскачат и да имитират кашляне, все едно ей сега ще те заразят.... Та не е до злобни хора, а до глупави, та чак тъпи, тъпи, като за глоба! говоря за идеален център и пресечните му. Случки отпреди точно 4-5 дни.

# 3 610
Току що в Референдум вице-премиера и Кунчев от щаба казаха че локдаун означава че който от която страна се намира на локдауна остава физически там и няма мърдане. Например някой в момента е в Банско, но иска да ходи в Пловдив понеже там работи. Няма да бъде пуснат. Единствено ще бъдат пускани влизащи в Банско с адресна регистрация до 20,00 часа на 18 март,(това е срока да се приберат ако желаят), но никой няма да излиза. Кунчев каза че целта на локдауна е огнището в Банско да бъде ограничено.

# 3 611
Дано не въведат военно положение. Това е ужасно нещо. Не пречи да ни затворят по къщите и без военно положение. Не разбирам защо някой би го поискал за себе си или когото и да било.

Няма да въведат военно положение. Не се притеснявай. Най-малкото, че в такъв случай Радев ще поеме контрол над цялата държава, а това никой няма да го позволи.

# 3 612
Цитат
Къде да бъдат хората до полета
Ще си седят в автобуса.Хем сме най-бедни,хем и тук се сипят критики,хем плащаме за обгрижване на всякакви екскурзиянти,сватбари в гетото и т.н.Искам да чуя за извозването на плажуващите в Мароко и не знам още къде,нека отговорят:Кой ще им плати самолета до Турция и автобуса до Б-я?Те,туроператора или?Защото са ревнали в посолството и чак Борисов се занимава с тях.Хотела на ЛМ нямам идея как се е съгласил да ги приеме?Ще вземат някой лев,а после карантина или?

# 3 613
  • София
Кое е ужасното? В смисъл, конкретно?
Махалите, сватбите, дискотеките, сбирките, как да ги държим под контрол?

# 3 614
А какво значи "огнището в Банско"? Колко човека са?!
Щото тука в София май са доста повече....

Общи условия

Активация на акаунт