COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 982 270
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 4 365
Тия 4/5 без ЛЛ дето се прибират и ако са осигурени в Европа, нямат ли здравни права и тук?
Те ако са осигурени няма да се прибират.
Прибират се, като масово са от "братята", щото работят нелегално и там знаят, че никой няма да ги сайдиса...

То и тука така трябва. Аз затова от онзи ден питам, аджеба колко са.

Аз недоумявам защо някой от всички журналисти, не го попита - не е ли редно, когато някой се прибере от чужбина, всички, с които живее да се карантинират?

# 4 366
еми защото не се сещат явно...не им стига акъл.

# 4 367
Озадачи ме,  че  - "временно трябва да се помисли за задействане на здравноосигурителни права на неосигурените, за да може болниците да си получат парите"
До тук добре, после какво, отиват и чинно си плащат дължими вноски ?!  От къде ще се плати, с какви пари?

# 4 368
https://blsbg.com/data//uploads/ckeditor/files/%D0%9A%D1%8A%D0%B … 3%D0%BE%D0%B4.pdf

АЛГОРИТЪМ НА ПОВЕДЕНИЕ НА ОПЛ ПРИ ЗАВЪРНАЛ СЕ ОТ РИСКОВ РАЙОН, КОНТАКТЕН НА БОЛЕН С КОРОНАВОРУС ИЛИ СЪС СИМПТОМИ ЗА ОВИ

# 4 369
  • Другата България
Ако си хоспитализиран, не те изписват от болницата, за да си вземеш направление от джипито за рентген все пак...

Това е ясно. Но защо ще те хоспитализират, ако нямаш пневмония? Малко е параграф 22.
Шегуваш се предполагам, спамиш, тролиш или каквото и да било друго. Което не е редно, в тема като тази и в момент като този. И понеже явно няма да ми дадеш линк или каквото и да било друго потвърждение, че ОПЛ отказват направления за снимка, то разговорът е безсмислен. Ако продължиш да тролиш, ще те докладвам.
ОПЛ работят. Понеже се хвана за казаното от мен за хората над 60 години, то отново ще кажа, че те се следят една идея по-внимателно в момента предвид обстановката. Което не значи, че останалите пациенти се пренебрегват или неглижират, категорично не значи. Но ако една жена на 70 години се обади на ОПЛ, че е с треска, температура, суха кашлица, отпадналост и т.н. симптоматика, то няма ОПЛ, или поне предполагам, който няма да я изпрати на снимка, или пък ще откаже да я прегледа лично. Хората работят, с маски и ръкавици, но работят, дори и в момента. И на снимката ще се види има или няма пневмония.Приемат се пациенти в пулмологиите и с по-леки оплаквания, при вече доказана пневмония на снимка. Рентгените също работят, този при нас е дори с удължено работно време, лаборантите също са с маски и ръкавици. Ако човек е с хронично белодробно заболяване и симптоматика, се приема и без снимка, прави се в самото отделение.

# 4 370
Озадачи ме,  че" временно трябва да се помисли за задействане на здравноосигурителни права на неосигурените, за да може болниците да си получат парите"
До тук добре, после какво, отиват и чинно си плащат дължими вноски ?!  От къде ще се плати, с какви пари?

тук фокуса че лекарите и сестрите трябва да си получат заплащането ,за да не избягат и те...от къде ще се плащат да мисли Бойко,не е работа на Генерала..

# 4 371
Вече съм луд фен на Генерала!
Невероятно тъпи патки патки му зададоха по невероятно тъп начин  въпроси и въпреки това успява да запази желязно спокойствие.
Добре дошла в клуба. Само моля, на редичката и на отстояние поне 2 метра, преди теб сме много. Stuck Out Tongue Winking Eye
Една го пита за капацитета на шивашките фирми и времето за което ще бъдат ушити 70 000 бр. костюми.
Генерала отговори, че имат ограничен капацитет и технологично време за "узряване" на материала.
Каза: "Това е нещо като да се получи вулканизация на материала, така си го обяснявам с докторският си мозък." Сладур!

# 4 372
Joy
Невероятно тъпи патки патки му зададоха по невероятно тъп начин  въпроси и въпреки това успява да запази желязно спокойствие.
Добре дошла в клуба. Само моля, на редичката и на отстояние поне 2 метра, преди теб сме много. Stuck Out Tongue Winking Eye
Една го пита за капацитета на шивашките фирми и времето за което ще бъдат ушити 70 000 бр. костюми.
Генерала отговори, че имат ограничен капацитет и технологично време за "узряване" на материала.
Кавза: "Това е нещо като да се получи вулканизация на материала, така си го обяснявам  докторският си мозък." Сладур!

хаха,еми идвам Joy незнаех че има фен клуб Heart Eyes Joy

аз ще стоя на 3 м за по-сигурно Sweat Smile

Тя навярно хабер си няма ,че е шефа на ВМА ами на някой цех сигурно.

# 4 373
  • В офиса
A за произхода на случая в Търново нещо казаха ли?

# 4 374
  • София
Журналистът: А братята?
Генералът: Братята?!?
Журналистът: Братята РОМИ!

Е, не 😂
Joy Joy Joy
Май трябва да ги гледам тия брифинги. Има ли ги качени някъде?

# 4 375
  • София
Каза: "Това е нещо като да се получи вулканизация на материала, така си го обяснявам с докторският си мозък." Сладур!

Ами учил е материалознание. Нали сам се похвали, че е завършил техникума по текстил и може да ни научи да шием маски.

# 4 376
пенчев с дарението по БТВ
М@лоумник. Щял да ги купи да си ги държи в офиса. В цял свят не достигат по болниците, дават поръчки, произвеждат им ги след 2 месеца, той в офиса щял да си ги държи...

Абсолютно.. да пробва да си направи частна болница и ще види, че не стига само да плеснеш един апарат в една стая, а зад него стои труда на още десетки хора..

# 4 377
Ако няма да има програми за масово тестване и издирване на контакти , както е в азиатските страни , значи пускат нещата на самотек и естествен подбор . Само дето няма да го обявят официално ами ще успиват раята със сладки приказки , лафчета и муцки .

# 4 378
Журналистът: А братята?
Генералът: Братята?!?
Журналистът: Братята РОМИ!

Е, не 😂
Joy Joy Joy
Май трябва да ги гледам тия брифинги. Има ли ги качени някъде?

гледай,гледай Smiley много са интересни...

# 4 379
Аз пък да покажа какви маски уших на домочадието, че някой тук питаше какъв филтър се слага.
Скрит текст:

Отпред са два пласта памучно хасе, следва кухненско фолио и два пласта кухненска ролка, която да абсорбира влагата.
Колкото са защитни-толкова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт