COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 983 008
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 4 380
  • Вестерос
От новите 11 казаха ли от къде са освен 1 Смолян и 1 Търново?

# 4 381
Здравейте, включвам се с информация от родителите ми, които са в Банско, от вчера. Наши комшии са под карантина и нямат право да излизат до магазина и др., тъй като са били контактни.
Направени са им тестове и чакат резултати, днес нямаше потвърдени от там и може би са отрицателни. Дано!
Иначе след като са им направили тестовете са дошли в дома им да дезинфекцират всичко - цялата къща, пред входа и двора.

Иначе гледах брифинга по канал 3 и Мутафчийски каза, че останалите 9 положителни проби са от столицата, ако не сте го коментирали вече.

# 4 382
Тия 4/5 без ЛЛ дето се прибират и ако са осигурени в Европа, нямат ли здравни права и тук?
Те ако са осигурени няма да се прибират.
Прибират се, като масово са от "братята", щото работят нелегално и там знаят, че никой няма да ги сайдиса...

То и тука така трябва. Аз затова от онзи ден питам, аджеба колко са.

Аз недоумявам защо някой от всички журналисти, не го попита - не е ли редно, когато някой се прибере от чужбина, всички, с които живее да се карантинират?
Питаха го. По Канал 3 дават брифингите до края. Мутафчийски каза, че утре си идвал сина му от Германия и той нямало да го вижда 14 дни. Репортера попита какво значи това. Мутафчийски отговори : "Това, което казах".
Аз го разбрах, като че прибралите се деца да се отделят отделно от семейството си.

Останалите 9 случая са в София в задоволително състоянние.

2 от възрастните пациенти в Пирогов се влушавали.

# 4 383
  • на пистата
Вече съм луд фен на Генерала!
Невероятно тъпи патки патки му зададоха по невероятно тъп начин  въпроси и въпреки това успява да запази желязно спокойствие.
Тоя хладнокръвно спокоен човек сигурно бая ще ми вдига кръвното ако е у нас 🤣
Аз съм.му фен от самото начало.С него лягам с него ставам.

# 4 384
Братовчед ми вчера е напуснал Банско, защото го е изгонил хазяйна. На изхода да го накарали да попълни декларация къде отива и всички лични данни. За съжаление не може да се прибере у дома, защото леля е хронично болна. Ще остане при колеги, с които са работели заедно в Банско...

# 4 385
Здравейте, включвам се с информация от родителите ми, които са в Банско, от вчера. Наши комшии са под карантина и нямат право да излизат до магазина и др., тъй като са били контактни.
Направени са им тестове и чакат резултати, днес нямаше потвърдени от там и може би са отрицателни. Дано!
Иначе след като са им направили тестовете са дошли в дома им да дезинфекцират всичко - цялата къща, пред входа и двора.

Иначе гледах брифинга по канал 3 и Мутафчийски каза, че останалите 9 положителни проби са от столицата, ако не сте го коментирали вече.

Дай боже всички да са отрицателни!
А имаш ли идея колко точно са потвърдените в Банско? Защо се наложи точно този град са бъде поставен под пълна карантина и вечерен час?

# 4 386

Питаха го. По Канал 3 дават брифингите до края. Мутафчийски каза, че утре си идвал сина му от Германия и той нямало да го вижда 14 дни. Репортера попита какво значи това. Мутафчийски отговори : "Това, което казах".
Аз го разбрах, като че прибралите се деца да се отделят отделно от семейството си.

Синът му не е дете. Голям е. Просто ще живее някъде сам. Най-нормалното нещо. В друг апартамент, ще се организират жилища за карантина, а ще дойдат жителите му при тях и т.н. има варианти много.
Ако няма - всички вкъщата под карантина, щото веднага стават контактни.
Ако е малко дете - казвали са го в предишни брифинги - влизат в болницата с родител, ако са позитивни, ако са контактни - с родител се изолират, ако са от риускова страна, пак с родител се карантинират.

# 4 387
От новите 11 казаха ли от къде са освен 1 Смолян и 1 Търново?

Столицата.

Кетчър, как така не си ги гледала досега?! 😂 Линкове качват няколко часа след излъчването.

Цитат
с него лягам с него ставам   

Късметлийка.

А дистанция 2 метра пазите ли помежду си?

# 4 388
Аз недоумявам защо някой от всички журналисти, не го попита - не е ли редно, когато някой се прибере от чужбина, всички, с които живее да се карантинират?
[/quote]

2 от възрастните пациенти в Пирогов се влушавали.
[/quote]

Не било написано черно на бяло, тоест на заповед, ми отговориха по-рано днес тук. Щото е пълно с хора, дето си щъкат, пък в тях имат карантинирани.

# 4 389

Аз го разбрах, като че прибралите се деца да се отделят отделно от семейството
[/quote]
Щом синът му е в Германия, значи е достатъчно голям да поживее 2 седмици без семейството си.
В случаите, когато е невъзможно, на карантина подлежи цялото семейство.

В ОАЕ също въвеждат 14 дневна карантина за пристигащите откъдето и да е.

# 4 390
  • на пистата
Антигона,пазим...около 140 км 😁
Има близначи на 25г  Генерала 😁

# 4 391
Новият ми сериал: "Брифингът в 17"
Дори и ММ днес ме изкомандва в офиса (понеже ми е шеф), още в 16:30: Хайде да си ходим, за да не изпуснем генерала в 17 ч.
Simple Smile

# 4 392
Казаха ли колко проби са изследвали днес, общия брой: и положителни, и отрицателни?

# 4 393
  • Пловдив
Япония са открили лекарство срещу ковид.

Меценатите моля като даряват да купят от ей това.
Преди да го купят, трябва да има разрешение за употреба в ЕС.

# 4 394
Антигона,пазим...около 140 км 😁
Има близначи на 25г  Генерала 😁

Е, единият нали ще го карантират. Представяй си, че и другия го няма 😁

Общи условия

Активация на акаунт