COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 981 440
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 5 190
Някой срещал ли е линк, в който се обяснява как протича болестта при заразяване чрез очите?
Аз имах зверски секрет и сълзене на очите през Февруари. Очен лекар Не откри проблем с очите. Отшумя полека. Много странно протече.
Аз нямах възпаление, но усилено ми сълзяха две седмици. Реших, че е грип, защото ме болеше и глава много.

# 5 191
  • Bulgaria
А, тази жена на 80 год., която е починала с инсулт. От къде го е хванала?

# 5 192

Кое откъде е хванала? Инсулта не се хваща попринцип?!

# 5 193
  • Bulgaria

Кое откъде е хванала? Инсулта не се хваща попринцип?!

От къде се е заразила с коронавирус имах предвид?

# 5 194
Някой срещал ли е линк, в който се обяснява как протича болестта при заразяване чрез очите?
Аз имах зверски секрет и сълзене на очите през Февруари. Очен лекар Не откри проблем с очите. Отшумя полека. Много странно протече.
Аз нямах възпаление, но усилено ми сълзяха две седмици. Реших, че е грип, защото ме болеше и глава много.

Може да сме го хванали.

# 5 195
Нали казаха, че бабата е отрицателна проба?
Другата жена в Пирогов е била с двустранна пневмония и проблеми със сърцето. Тя нали имала контакти с дъщеря й, която била в Италия.

# 5 196
Абе тези журналисти нормални ли са?
Сега по новините - "Третата жертва на корона вируса е 81 г. жена, починала след тежък инсулт..." ????
От какво е починала жената - от корона вируса или от тежкия си инсулт?
Защо я водят жертва на корона вируса след като е починала от тежкия инсулт???

# 5 197
Не 84-годишната от Пловдив,а починалата в Пирогов е обсъжданата.

# 5 198

Не съм попадала на информация. Евентуално да е от контактите на медицинските лица от симпозиума, че там май се споменаваше, че са имали контакт с по-възрастни. Пък може и отделен случай да е.

# 5 199
Добре..абсолютно сериозно ли продължавате да НЕ разбирате, че не само възрастните са рискови?! Да ги заключим всички вкъщи за няколко месеца? Ми, да. В такъв случай трябва да заключим абсолютно всички астматици, хора със сърдечни проблеми, с белодробни заболявания, диабетици, онкоболни, всьо народ с компроментирана имунна система - болни от хепатит, ХИВ, повечето с автоимунни, голяма част с генетични и това само тези, дето ги знаем. Само измислете как и да ги заключим по 1 в апартамент и как да им се доставят абс всички консумативи от първа необходимост. А, вземете предвид, че България е 1.Със застаряващо население, 2. Дооооста физически болен народ...

# 5 200
Защо да е починала от инсулта? Изобщо какви изводи си правите, не е ясно. Хора живеят и с по 2-3 инсулта. Те, заради инсулт ли я хоспитализираха,  или заради дихателни проблеми

# 5 201
  • близо до планината,почти в гората
Знае ли някой, дали приеха електронна регистрация в бюрата по труда?
Съкращават ме от април, а не мога да си позволя риска да ходя  да се регистрирам в седем дневен срок, изобщо нямам намерение да излизам. Звънях, но не вдигат.
Ето линк

Браво, мерси:yum:

# 5 202
Оф, жената, която е починала в Пирогов днес рано сутринта е била 80-годишна и е прекарала тежък инсулт. Никой не каза дали в Пирогов го е прекарала или преди време. Тя е била болна от короната.
Жената, която почина в Пловдив от пневмония преди няколко дни, е с отрицателна проба. Не е била болна от ковид19. Сега ще има следствие дали да я лекували адекватно и дали изобщо са я лекували

Не мога да защитя хората, които искат да напуснат Банско. Извинете, но от около месец вече Европа е в сянката на ковид19 и вие сте тръгнали на почивки. Еми , не, ще си понесете сега карантината. Същото е и за тези от Мароко.

# 5 203
Още ли не сме си прибрали хората от Мароко? Те в момента къде чакат(са настанени) и кой го поема този масраф?

# 5 204
Англия както нищо не правеше, сега се разкарват военни там. Мисля,че се готвят за карантина. Училищата ги затварят в петък до второ нареждане, говори се, че май чак септември ще са на училище. Паунда удари 30 годишно дъно, дори историята с Брекзит го свали до 2.14 миналата година, сега е 2.08лв. Еврото също падна спрямо щатския долар. Знам, че не Ви е приятно да говорим за икономика, но тя също е важна. Разбира се с времето, ще преодолеем и това. Очаквайте завишение на цените скоро и да не виждаме коментари после, че било корупция. Не е корупция. Просто ни се сринаха пазарите и валутата ни замина на кино.
Никакви военни не се "разкарват", поне не все още. Вчера излизах, нямаше нито един военен, нито пък съобщават по медиите за подобно нещо. Иначе, да вярно е че затягат положението, но не е забранено на хората да излизат от домовете си, освен ако не са със симптоми. Препоръките все още са само за социална изолация.

Зареждането на магазините обаче все още не е влязло в релси и всичко беше опоскано снощи. Не съм виждала толкова празни рафтове в супермаркет от 1998г

Общи условия

Активация на акаунт