COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 980 043
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 5 910
  • София
Нулите са две според мен.

Утре ще проверяват имаме ли излекуван!
И според мен са Поне две нулите. Вижда се, че цъфват огнища навсякъде.
Тия дни може и да съобщят за един-двама излекувани, заедно с още 100 нови и(за някъв баланс) и крайно време еда турят карантината при нас, ясно е защо.

# 5 911
Гладът вече е факт в някои сектори, няма да се чака години. Максимум месец - два и жертвите от глада ще надминат тези от корона вируса.
По-добре да ядат брашняна каша /ако се наложи/ и да са живи и драви, отколкото да имат осигурено меню от някоя болница!!! Аман от лигавщини! Хората войни са преживявали и да оцелявали без киноа и елда!
Афродита, понеже наскоро писах за менюто в болницата и споменах брашняна каша, се чувствам длъжна да уточня нещо. Това не е лигавщина, и аз не съм лигла - с месеци сме живели на хляб с маргарин с мъжа ми за да спестим пари за първия ни бизнес. Но да храниш болен човек с боклуци, особено пък ако болестта изисква добър имунитет, е жалка работа. Аз съм от тези, които смятат, че храната е лекарство и съм го доказала в друга тема. Преди 2 години пиех бетаблокери и бях в преддиабет. Бях. Но боклуци вече не ям. От къде на къде пък в болницата ще ми ги дават, докато уж ме лекуват? Дори това поколение от войната, за което пишеш - нашите баби, се лекуваха с кокоша супа, не с бял хляб и кренвирши.

# 5 912
Изобщо не вярвам че Домусчиев е болен,това е абсолютен шантаж отново.Вярвам че има вирус и не е за подценяване,но много е пресилено хора!

# 5 913
Какво значи 1m pop в последната графа?
Средно на 1 милион население.

# 5 914
Скрит текст:
Гладът вече е факт в някои сектори, няма да се чака години. Максимум месец - два и жертвите от глада ще надминат тези от корона вируса.
По-добре да ядат брашняна каша /ако се наложи/ и да са живи и драви, отколкото да имат осигурено меню от някоя болница!!! Аман от лигавщини! Хората войни са преживявали и да оцелявали без киноа и елда!

В интерес на истината, точно с елда са преживяли войната.. това е била масовата храна в руската армия Wink

# 5 915
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Изобщо не вярвам че Домусчиев е болен,това е абсолютен шантаж отново.Вярвам че има вирус и не е за подценяване,но много е пресилено хора!

Да бе, той целия свят играе театър.

# 5 916
  • София
В-к Марица : лекар от Пълмед е човекът с положителен резултат, който не е пътувал в чужбина. Чакат резултатите на колегите му в болницата.
Изолирал се е и не е имал контакт с пациенти.
Мамма миа!
ужас направо! А от де ли го е лепнал?
Вече втори лекар заразен...
Вчера прочетох това и не знам какво да мисля.
Двадесет и двама медици от букурещката болница "Димитрие Джерота" са заразени с новия коронавирус, след като са били в контакт с бивш полицай, лекуван там, съобщава информационният сайт Зиаре, цитирана от БТА. От 49-те случая на коронавирус, потвърдени вчера в Румъния, 22 имат връзка с бившия полицай, който първоначално излъгал медиците в болница "Димитрие Джерота", че не е пътувал в рискова страна от гледна точка на коронавируса, въпреки че скоро преди това е бил в Израел.
от ТУК
Как един човек може да зарази 22-ма души, които са медици, и то в болница? Хубаво - излъгал е, но не е ли редно всеки да бъде третиран като вирусоносител и да се вземат всички предпазни мерки, а това са не един или двама, а 22-ма медици. Open Mouth
Или тоя вирус е нещо съвсем УАУ, или медиците са ... оле-мале.
Как ли е при нас?

# 5 917
  • Бургас
Извинявам се, ако е вече е пускано!

https://www.mediterranee-infection.com/wp-content/uploads/2020/0 … inal_DOI_IJAA.pdf

Франция докладва пълен ефект от комбинация на хидроксихлорокин и азитромицин.
А, дано!

# 5 918
Домусчиев от днес:"
Скрит текст:
Имах лека настинка и бях неразположен, като се прибрах от Франция. Лекувах се със стандартните за един грип стандартни средства. Съпругата ми вдигна температура и си пуснахме тест за коронавирус, който се оказа отрицателен и за двамата. В неделя си направихме нов тест и скенер на белите дробове и се оказа, че имаме двустранни пневмонии. Децата, за радост, са добре", разказа той.

"При мен тестът е положителен. Съпругата ми направи четири теста и всичките бяха отрицателни. Сега съм изолиран в отделението и благодаря на медиците за уникалната грижа и за това, че без страх лекуват болен от коронавирус", допълни собственикът на Нова тв.

Бизнесменът заяви, че ще лежи в болница поне още две седмици.

Не ви ли се струва странно това с отрицателните тестове? Жена му и тя с двустранна пневмония като него, пък с 4 отрицателни теста... Ако не си бяха направили скенер, щяха да продължават сигурно да пият фервекс.

# 5 919
Държавният департамент на САЩ издаде в четвъртък глобално ниво 4: Не пътувайте заради пандемията на коронавирус.

The US State Department on Thursday issued a worldwide Level 4: Do Not Travel Advisory due the coronavirus pandemic.
https://edition.cnn.com/world/live-news/coronavirus-outbreak-03- … tl-hnk/index.html

# 5 920
  • София
Интересно според мен интервю с Николай Марков експерт по национална сигурност
https://youtu.be/NoybCOGLcwI
https://youtu.be/n3co2rKyE8A

# 5 921
Хора, моля ви слагайте дългите цитати в скрит текст. Ако не знаете как, кажете.

Андариел, важното е в суматохата да не се окажем голи от грешната страна на вратата. 😄

# 5 922
Софиямед не е блокирана заради Домусчиев. А заради лекаря който е във Велико Търново. Днес го обясни Мутафчийски... Ама важното е да оплюем някой.
Еми така пишеше във фейсбука-цяла статия. Но нали да е проверено, не го пуснах.
Извинявам се.
Починалият с короната, дето е избягал се бил напил казаха и така го намерили. Това по телевизията, вече ...не е статия.
Може и да не е заради Домусчиев блокирана болницата щом казвате, но не вярвам да даде нещо безплатно и без уговорки. Не го вярвам , дано греша.
За престъпността дори намекнаха , като даваха сведения, че се опасяват и от това. Затова и Гешев май се показва. Предупредиха за измами и изобщо криминалния свят не спи.
А и хората , ако останат гладни, без пари, стресирани, ще се види кой какъв е. Мен също и това ме притеснява.
Не вярвам и че ще има места за повечето, ще стане струпване на цигански фамилии за техен човек болен, пълна окупация си го представям. Може би и затова отсега правят някакво превантивно обяснение, мерки някакви взимат, дори в Нова Загора имат наложен вечерен час се писа. Но и българите не сме цвете, ще стане закона на джунглата тук, ако пламнем , като в Италия.

# 5 923
Скрит текст:
В-к Марица : лекар от Пълмед е човекът с положителен резултат, който не е пътувал в чужбина. Чакат резултатите на колегите му в болницата.
Изолирал се е и не е имал контакт с пациенти.
Мамма миа!
ужас направо! А от де ли го е лепнал?
Вече втори лекар заразен...
Вчера прочетох това и не знам какво да мисля.
Двадесет и двама медици от букурещката болница "Димитрие Джерота" са заразени с новия коронавирус, след като са били в контакт с бивш полицай, лекуван там, съобщава информационният сайт Зиаре, цитирана от БТА. От 49-те случая на коронавирус, потвърдени вчера в Румъния, 22 имат връзка с бившия полицай, който първоначално излъгал медиците в болница "Димитрие Джерота", че не е пътувал в рискова страна от гледна точка на коронавируса, въпреки че скоро преди това е бил в Израел.
от ТУК
Как един човек може да зарази 22-ма души, които са медици, и то в болница? Хубаво - излъгал е, но не е ли редно всеки да бъде третиран като вирусоносител и да се вземат всички предпазни мерки, а това са не един или двама, а 22-ма медици. Open Mouth
Или тоя вирус е нещо съвсем УАУ, или медиците са ... оле-мале.
Как ли е при нас?
Абсолютно! Всеки един пациент вече трябва да се третира като потенциално болен от коронавирус, за да няма повече изненади и цели болници под карантина.

# 5 924
  • тук и там
Ами не знам,ама в производството на храна също участват хора малко или много,не е напълно автоматизиран процес. Ако се разболеят и те..В магазините-пак хора доставят,зареждат,продават  на касите..Производство-доставка-продажба(свързани са нещата)..Ако продължи дълго и се увеличават драстично заразените,може и да се стигне до недостиг на храна в някакъв момент..

Общи условия

Активация на акаунт