COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 979 753
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 6 600
Мислите ли, че някои хора от малцинствата биха изпълнили някакви ми ти мерки без здрава ръка, армията примерно?

Аз мисля как ще пазим армията от братята, всъщност. За максимум 10 минути ще им свалят каски, пищови, електрически палки, щитове, танкове и след още толкова вече ще са го продали, изпили, изяли, купили няколко булки и вдигнали няколко банкета. А нашите ще се чудят защо изведнъж са останали само по парфюм.

# 6 601
В Германия до онзи ден (сряда) си влизаха хора от цял свят, без карантина, без някой да им мери температура и каквото и да било. Много от Иран, Испания, кой откъдето е решил, добре дошли са всички, бяха. Политическата коректност е по-важно от здравето все пак. Навиха я Меркел да затвори границите, но май  последна беше. То се вижда.
 От вчера има карантина и някакви мерки уж, но то вече никой и не лети почти.

# 6 602
За Банско май не може да се влиза и излиза. За излизане съм сигурна, за влизане...трябва да имаш причина и попадаш и ти вече под карантина.
За циганите гледах в някакво гето Кармен го наричат и правят стена, зазиждат, само 1 изход да има, който сигурно ще е под наблюдение. Но това само там за това гето.

Намерих нещо хубаво донякъде и наистина има и нещо положително в тази трагедия.
Споделям го
🌍Светът имаше нужда от пречистване, въздухът крещеше, че се задушава, точно по начина, по който коронавируса стяга гърдите! Сега се откри "ваксина" за белите дробове на природата, ще спрат изсичането на горите, ще намалеят полетите, движението на хиляди автобуси ще се преустанови, а милиони коли ще останат със загасени двигатели! Децата имаха нужда от своите родители, да прекарат време с тях, да им обърнат внимание, да се сгушат на дивана и да гледат филми, да ги слушат как сричат и се научават да четат! Семейството имаше крещяща нужда да остане сплотено, да се наслади на вкусна, домашно приготвена, топла храна, защото организмите се измориха да ядат сандвичи, набързо направени, поради липса на време или постоянно бързане! Всъщност в ментален аспект и в духовен план, коронавируса ще бъде нашата ваксина! Той е това, което ще ни спаси от алчността, от забързаното ежедневие, от това, че хората се превърнаха във вируса, от който сега се страхуват!🌍

# 6 603
По канал 3 ще има ли брифинг? Тя си правят каквото си искат.

# 6 604
  • София
Това, което си цитирала е пълна глупост. Авторът с какво се е напушил или звИздИтИ му го говорят?

# 6 605
Мислите ли, че някои хора от малцинствата биха изпълнили някакви ми ти мерки без здрава ръка, армията примерно?

Аз мисля как ще пазим армията от братята, всъщност. За максимум 10 минути ще им свалят каски, пищови, електрически палки, щитове, танкове и след още толкова вече ще са го продали, изпили, изяли, купили няколко булки и вдигнали няколко банкета. А нашите ще се чудят защо изведнъж са останали само по парфюм.
Развеселих се! Наистина е така.

# 6 606
Това, което си цитирала е пълна глупост. Авторът с какво се е напушил или звИздИтИ му го говорят?
Не знам за звездите, но официално се каза за въздухът над Китай и Италия и то по телевизията (не статия), че се е установил по-чист въздух. В Италия дори лебеди са се появили в каналите на Венеция и ги има снимани.
Та ...това от звездите ...

# 6 607
Скрит текст:
За Банско май не може да се влиза и излиза. За излизане съм сигурна, за влизане...трябва да имаш причина и попадаш и ти вече под карантина.
За циганите гледах в някакво гето Кармен го наричат и правят стена, зазиждат, само 1 изход да има, който сигурно ще е под наблюдение. Но това само там за това гето.

Намерих нещо хубаво донякъде и наистина има и нещо положително в тази трагедия.
Споделям го
🌍Светът имаше нужда от пречистване, въздухът крещеше, че се задушава, точно по начина, по който коронавируса стяга гърдите! Сега се откри "ваксина" за белите дробове на природата, ще спрат изсичането на горите, ще намалеят полетите, движението на хиляди автобуси ще се преустанови, а милиони коли ще останат със загасени двигатели! Децата имаха нужда от своите родители, да прекарат време с тях, да им обърнат внимание, да се сгушат на дивана и да гледат филми, да ги слушат как сричат и се научават да четат! Семейството имаше крещяща нужда да остане сплотено, да се наслади на вкусна, домашно приготвена, топла храна, защото организмите се измориха да ядат сандвичи, набързо направени, поради липса на време или постоянно бързане! Всъщност в ментален аспект и в духовен план, коронавируса ще бъде нашата ваксина! Той е това, което ще ни спаси от алчността, от забързаното ежедневие, от това, че хората се превърнаха във вируса, от който сега се страхуват!🌍

За съжаление е така. Във Венеция по каналите, освободени от вечните гондоли и наплива на народ - започнали да плуват делфини и лебеди.
Дано си направим правилните изводи и дано това не стане с цената на много жертви.
Четох току що, че в Генуа е използвано експериментално лекарство и дало резултат, не мога да дам в моменат линк, има го в гугъл.

# 6 608
Напротив. Абсолютно си е така.

# 6 609
  • София
то хубаво лебеди, чист Китай, ама какво ще ядеш утре? Разни сълзливи и сладнигави глупости не ми се четат, фейсът се е наводнил с тях. Не го приемайте лично, коментирам автора на въпросната глупост.

# 6 610
Скрит текст:

Joy
Картината е епична, но съвсем реално лекарите трябва да мислим как ще опазим от братята, че там налитат често. Иначе са страхливи, на полиция и армия няма да налетят.

# 6 611
Така си е, Грета Т. трябва да е адски доволна от ситуацията. Старците ще измират, останалите спряхме да вредим, настъпи рай на Земята! Ше бъде детска планетаааааааа.

# 6 612
Това за лебедите е нормално. Където няма хора избуява растителност и животински свят. Не сте ли виждали как изоставени къщи се покриват с растителност? Но това не е нито положително, нито отрицателно. Просто нормално природно явление. Ясно е, че без хората наоколо ще се случи това. Но хората не могат завинаги да изчезнат. Виж страни като Италия имат за какво да мислят, защото там туризма пречи на всякакъв нормален живот в някои градове като Флоренция примерно.

# 6 613
Има ли данни колко време издържа вируса върху предмети?

# 6 614
Аз искам да видя делфин във венециански канал. 😂
За лебедите е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт