COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 979 189
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 6 900

Младите да видят легла с пружина Simple Smile Дано да си останат празни.

# 6 901
  • София
Само се чудя как точно работодателят да издаде такива служебни бележки през уикенда, така че в понеделник сутрин служителите да могат да ги носят в себе си на път към работа

# 6 902
Смъртността се покачи на 11%

https://www.worldometers.info/coronavirus/

# 6 903
Само се чудя как точно работодателят да издаде такива служебни бележки през уикенда, така че в понеделник сутрин служителите да могат да ги носят в себе си на път към работа

Вече се каза на брийфинга, че НЯМА да глобяват понеделник и вторник.

# 6 904
  • тук-там

Е, в понеделник няма да е толкова затегнато. Пратете им по един фиш на мейлите и да го показват. Аз лично смятам да пусна едно голяяяямо удостоверение с цитирани всички работници отдолу.  Полицаите да ги издирват по имена. Как ли пък не съм разпечатала, подпечатала, че и подписала м'...найсет сл. бележки.

# 6 905
ПР-акциите на Борисов в тая драматична ситуация са грозна гледка..

# 6 906
  • София
Може ли да ми изтълкувате сега решението за слагане на кпп-та...? Свекърите ми се бяха изолирали на вилата, но трябва да се приберат в София и се чудят утре дали ще ги пуснат......

# 6 907
Скрит текст:

Могат! И 1000 могат, и 10 000. Но нали се сещаш, че следващата стъпка е да допускат само работници от сенситив производството... Или не?

Ми, ако хората не започнат да следват указанията и изпуснем нещата като Италия и Испания - да, определено. Преди малко затвориха Ню Йорк. Абсолютна забрана за излизане за ВСИЧКИ, освен за хората със спешни професии и доставки на храни.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 19:24 от bubanka

# 6 908
Може ли да ми изтълкувате сега решението за слагане на кпп-та...? Свекърите ми се бяха изолирали на вилата, но трябва да се приберат в София и се чудят утре дали ще ги пуснат......
Няма проблем да се прибираш по настоящ или постоянен адрес, така казаха.

# 6 909
  • София
FlameV, за мен е важно да знам дали ще ги пуснат, за да мога да организирам работата.
Wild_rabbit, те по принцип и трудов договор могат да покажат, въпросът е, че не е служебна бележка. Не съм гледала брифинга и не разбрах доколко ще са стриктни с тези служебни бележки в понеделник.

# 6 910
Показват лична карта, ако са регистрирани в София, ще влязат. Но после няма излизане

# 6 911
  • Варна
В таблицата нашите случаи са 129... + 22 за днес...

# 6 912
  • в страната на чудесата
Това арената ли е?!

# 6 913
FlameV, за мен е важно да знам дали ще ги пуснат, за да мога да организирам работата.
Wild_rabbit, те по принцип и трудов договор могат да покажат, въпросът е, че не е служебна бележка. Не съм гледала брифинга и не разбрах доколко ще са стриктни с тези служебни бележки в понеделник.

В понеделник няма да глобяват и ще пускат. Казаха, че им е ясно, че събота и неделя няма да могат всички работодатели да издадат служебна бележка. Издайте ги понеделник до края на деня. Или другият вариант е - действайте сега и им пратете по вайбър бележките .

# 6 914
Скрит текст:
Някои от нас като предупреждаваха, отново едни и същи хора се смееха. Така е от началото на темата, всеки път едно и също. Бунтове няма да има, а ако не изпълнявате мерките да си стоите вкъщи и да пазите социална дистанция, скоро и армията може да се намеси.

Спазвам стриктно всички мерки, но не се чувствам щастлива, а пък задоволството хак им е на тия, а казвах ли през няколко страница какво удовлетворение ти носи.

Нещо много сериозно си се объркала със "задоволството" и "хак им е на тия". Не мисля, че тук има хора, които да са доволни и да се радват на случващото се, де да знам, може и да има някаква малка такава групичка, но аз досега не съм срещала.
Обаче има две групи хора, едните са реалисти, а другите  предпочитат да се самозалъгват до последно и мислят, че като нападат първите, това по някакъв начин ще промени реалността.

Общи условия

Активация на акаунт