COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 602
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 9 075
# 9 076
Не е лошо да се избягват такива филми- за апокалипсиси и т.н. Доказано е вече че има колективно съзнание и енергия.
Какво имаш предвид Flushed

# 9 077
Лили, вторият линк не се отваря. На каква възраст са и имат ли предшестващи заболявания?

https://eu.usatoday.com/story/news/health/2020/03/20/new-jersey- … lated/2882689001/
Мисля, че за тези става дума.

# 9 078
Скрит текст:
Не е лошо да се избягват такива филми- за апокалипсиси и т.н. Доказано е вече че има колективно съзнание и енергия.

С две думи, че когато много хора мислят или се настройват за нещо, то се случва.

# 9 079
  • София
ще имали брифинг на щаба и в колко часа?

# 9 080
ще имали брифинг на щаба и в колко часа?
След малко, в 14.30

# 9 081
Лили, вторият линк не се отваря. На каква възраст са и имат ли предшестващи заболявания?
Сега вече се отваря. Майката на 70 и нещо, дъщерите на 50 и нещо. Дали имат други заболявания не се казва но след определена възраст повечето хора имат по някое друго заболяване. Почти половината от възрастните американци например са с хипертония, кой знае колко още са с диабет и т.н.

# 9 082
  • София
не трябва да се допуска пълна карантина и спиране на работа, защото ще стане по-зле. А който ми разправя, че може да си седи вкъщи на топло, сухо, нахранен, хоумофис, със спестявания, и да обяснява на други как също трябва да го направят, как все ще изкарат, държавата щяла била да даде 60 процента... по-добре да мълчи, защото изобщо не е в час или се прави че не е в час и гравитира само около собствения си задник.

# 9 083
  • София
До всичките пишещи как хората остават без работа и щели да гладуват: а ако утре мерките  ги махнат някой ще ги върне може би??? Вижте туристическият бранш е МЪРТЪВ- и да свалят мерките никой няма да тръгне на курорт НИКОЙ. И да отворят ресторантите никой няма да върне персонала, защото ще ходят няколко души на ден. Тези хора да не си мислят, че утре щрак отменят мерките и всичко по старому- няма да се случи. Повечето останали си работят в момента който може от дома, който може на място. Веригите търсят работници, фирмите за доставки до дома търсят. Да се стегнат и да идат да си намерят работа докато не е късно. Ще раздават на някои по 60% от заплатата. На тази на която са се осигурявали. Ако са се осигурявали на МРЗ- да не са- ние не сме им длъжни с нищо.

# 9 084
  • София
...а в болниците сега откриват, че нямат маски, ръкавици, предпазно облекло, апаратура...
Имат, но не достатъчно. Това е положението по целия свят. Никъде не стигат маски, апаратура, лекари и т.н. Затова са ограниченията. Няма държава, която да може да приеме 70% от народа си и да го сложи на машина.

А кой е казал, че може да се наложи 70% от народа да се върже за машина?
Напротив, вскички твърдят, че около 80% от инфектираните го карат леко. Най-много 4-5% може да имат нужда от машина, която на всичкото отгоре не е спасителна. Според Мангъров, вързаните за машина живеят средно 1 ден...

# 9 085
Скрит текст:
С две думи, че когато много хора мислят или се настройват за нещо, то се случва.

Ако това работеше, тогава всички мъже щяха да са свръхбогати, с две 20 годишни манекенки под ръка и с танк в гаража.

# 9 086
В тази тема се трият целенеасочено мнения, по същия начин по който телевизиите ни показват това, което им е казано.
Оплаквам се от същото. Ако на някой нещо не му изнася, е спам. Не може така!

# 9 087
  • Шумен
Има ли потребители със студенти в друг град. Сина ми е студент, плащам квартира и се чудя да я отказвам ли? Така както върви, ще ни трябва квартира вече чак септември. А финансово съм притисната.

Дъщеря ми следва във ВТУ. Миналата събота я прибрахме с кола. Университетът е затворен до 13.04. Обучението се извършва онлайн, тя е графичен дизайн, с много практически задачи и започва от понеделник. Мисля, че до началото на май ще се удължи това извънредно положение в най-добрия случай. Прибирайте си го, но с личен превоз. Ще плащате само наем. Не бих рискувала да освобождава, ако квартирата е добра.

# 9 088
А видяхте ли какво заметресение е имало в Загреб? По улиците е като след война, разрушени сгради. Вируси, земетресения, мигранти - вече картината е съвсем апокалиптична! Какво ни чака не знам.. Sad

# 9 089
  • София
раптор, ако обичаш, стига глупости!

Общи условия

Активация на акаунт