COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 988 622
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 9 165
Оф, Боко да спреее да говори. Да каза няколко разумни неща, ама стига вече!

Ядосан е, не биваше и Радев да започва, можеше да се кажат нещата и без да си прехвърлят топката. Има време, дай боже да има, да се дракат колкото си искат, нищо, че не им прилича точно на тях двамата да го правят, още повече в тая ситуация.

# 9 166
  • София
Повечето хора нито са с яката кола, нито с готините дрехи, нито с екскурзиите. не ми се четат глупости, моля! Ипотека/наем и ако човек е на заплата, то остане ли без работа е на практика и на улицата. Няма да може да си плати сметките и покрива. Абе, хора, в какви паралелни вселени живеете, ехо, слезте на земята, страната не е само от умни и красиви като вас!

# 9 167
  • Пловдив
Стига де, като си стоиш в къщи ти трябват основно пари за храна и някой препарат за чистене. Нито по екскурзии се ходи, нито бензин се хаби, нито нови парцалки се купуват, че няма къде да се фръцкат, купони няма, магазини за джунджурийки и играчки не, щото децата не мрънкат за щяло и нещяло като излезеш с тях.. Абе само се готви и се яде 🙄
Има една тема Колко харчите за храна за месец - еми там е около 100-200 лв/човек от домакинството. Толкова.
Какво друго е необходимо за оцеляването?

Сега ще кажете кредити - това си е лично решение на всеки - да си купи яката кола, 2 апартамента за под наем или екскурзия до Малдивите. Еми държавата в случая какво е длъжна?
м не...купили сме си по един! Само по един, за да има къде да живеем.

# 9 168
Не е редно да се целуват иконите. Той Създателят е навсякъде около нас, не е само вътре в църквите, не е ограден в рамка.

# 9 169
Те и ваканцията нямаше да удължават и преди 2 дена Мутафчийски каза, че не се очакват по строги мерки. Видяхме какво стана. Нека дойде 13.04 и пак ще си говорим, дали няма да има удължаване, ако проблема не се е разрешил.

# 9 170
  • Варна
Нарече протеста на мед.сестри - катун.
" Евала на кроячки и шивачки."- Б .Б.
Не може да си надскочи просташката, ограничена същност.
Нямат тестове за грипа. Каква адекватна грижа имаш за здравето?
Чака нареждане от Брюксел за вдигане на карантината. Независимо от жертвите и болните ...

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 00:17 от Viviana91

# 9 171
Значи голямо ревАне!
Всички излязохме бедни и я закъсАхме за 10 дни...
Пък като гледа човек колите по улиците, строителството, фрашканите заведения, пътуванията зад граница и пълните колички в магазините, се чуди де Й тоз' беден народ.
Не проумявам как бедни хора купуват имоти и карат коли на подобна стойност, като за разтуха не спират и почивките тук и там.
Убедена съм, че масово тези, които най нямат, реват много по-малко или кътат тревогите в себе си.
Съгласна съм. Реват тези дето им намаляха доходите. Реват, защото не те ще са на първа линия с клиенти, хора, застрашени. Те само парата отиват да взимат и да искат. Като тази на барикадата в Банско. Другите се свиваме, броим и смятаме как да оцелеем и им се молим да си стоят вкъщи.
Също и миналия месец им се молехме да не пътуват, да се кротнат, да си затворят хотелите, да помислят за работниците и обикновените хора. Къде са сега тези дето викаха в миналата тема . Всичко е за джоба, ама те ще са на топло и сигурно. Децата им също.

# 9 172
От Борисов в момента не се очаква да приказва срещу политическите опоненти и да философства, а да бърка дълбоко в джоба на държавата, за подпомагане на засегнатите бизнеси и хора!
НЕ! Не мога да повярвам, че го пиша, но е прав. Пари се изкарват. Вие докога ще пишете за бизнеси? Кво не разбрахте, че болните се увеличават с 20% на денонощие? Бледолилава, разбирам те.
Не може да искате от хората да си стоят спокойни днес вкъщи, ако утре нямат с какво да си купят хляб...
Нали държавата затова събира данъци, за да може в един момент да подпомага внасялите до момента.

# 9 173
Нарече протеста на мед.сестри - катун.
" Евала на кроячки и шивачки."- Б .Б.
Не може да си надскочи просташкото, ограничена същност.
Нямат тестове за грипа. Каква адекватна грижа имаш за здравето ?
Докато не почнат масово тестване и не затворят границите, всеки ден ще ми отчитат 20% нагоре.

# 9 174
  • Пловдив
Ама стига, де..каза, че ако се налага ще се удължи. Но...той лично не иска да го удължава. Иска всичко да мине.

# 9 175
Какъв е тоя цирк?!? Няма да удължи извънредното положение и на 13 какво . ...целия хоум офис наобратно и ученици у ГТ ли?!?!
За съжаление, той е ужасно притиснат от всички страни, вкл. и постоянно "ревящите" хора, пък как може да ни поставят ограничения...Ха дано, до 13.04 да отшумят нещата (което мноооого ме съмнява), но силно се надявам да не махнат карантината под натиск, а едновременно с това обаче брой на заразените и починалите да расте стремглаво! Аз пак ще го кажа (вкл. като отговор на госпожата, която говори за "уплашените овце"), че ние си го заслужаваме това наказание, нар. COVID-19. Хората са вече безкрайно разглезени, не търпят лишения и при най-малкия опит за ограничения, дори и ако това е за ЖИВОТ-а, ние вдигаме врява до небесата.

# 9 176
Вярно ли е, че вчера ба Витоша било пълно с хора?

# 9 177
БНТ дали не свалиха интервюто с проф Хинков, че нещо не го намирам..
свалили са го, аз го имах запаметено, но сега ми дава 404 Грешка...

# 9 178
Прав е за едно със сигурност пари за 10 дена мерки да се раздават без да се обмисли, хайде моля. Всички фалираха ли бе? Мерките наистина трябва да се обмислят внимателно

# 9 179
  • Пловдив
Вярно ли е, че вчера ба Витоша било пълно с хора?
на снимки по новините даваха...ужас беше!

Общи условия

Активация на акаунт