COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 988 179
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 9 195
  • София
Никоя страна няма да раздава на калпак.

# 9 196
  • гр. София
😂 Не, това с парите за бТВ, с монолога и кирката беше един път! Категорично не разбирам хората, изпадащи в паника като наближи време за брифинг. Аз в този момент единствено гледам да не ям и да не пия, че ще се задавя от хилеж и ще пукна преди короната.
Вече и ние задължително следим часовете за брифинг. Сутрешният то гледам от сайта Novini.bg. Забавно е.

# 9 197
Надявам се да не съм разбрала и да сте прави, че се изприщих Hug
Цялото нещо монолог или каквото и да е, има ли някаква структура и смисъл
Аз съм обикновена ссф, а мога да им нахвърлям бая мерки, които са належащи веднага за влязат и доста неща, които биха успокоили хората
В момента тоя монолог само ме изнервя

# 9 198
Ама какво само повтаря собствениците на фирми да си разпродадат автопарковете и да платят на работниците си?! Малките фирми вече са полуумрели. И мнооого се загрижиха изведнъж за пенсионерите, които иначе едва оцеляват с мизерни пенсии и добре че са децата им с кредитите в София, че да помагат.

# 9 199
Как говори този Бойко, просто не е истина, като каруцар.  

Пак Борисов прати хората на село, защото не трябвало да си купуват апартаменти в София с кредит  Simple Smile
Сега пък съвсем изтрещя и започна да разправя как е копал с кирката в Банкя...
Не съм слушала какво е казал, но това съвсем не е лоша идея. Тъкмо ще се възродят селата. Хората ще си стоят по къщите и ще си копаят градинките, а през останалото време ще работят от вкъщи.
Е, няма да има геллак, парцали и редовни филъри.
Айде нема нужда, да си стоят у София всички, които избягаха:)

# 9 200
  • Пловдив
Тоя Бойко ме попиля от смЕх! Joy

# 9 201
Мъчително ми е да слушам бб, дори при добри новини. Щом това е достъпното за народа и това му харесва, жалко за такъв народ , коронавирус му е най-малкото нещастие.

# 9 202
Кога ще спрат полетите към Бг изцяло? Докато не дойде тоя момент всичко е безмислено.

# 9 203
  • гр. София
Надявам се да не съм разбрала и да сте прави, че се изприщих Hug
Цялото нещо монолог или каквото и да е, има ли някаква структура и смисъл
Аз съм обикновена ссф, а мога да им нахвърлям бая мерки, които са належащи веднага за влязат и доста неща, които биха успокоили хората
В момента тоя монолог само ме изнервя
Извинявай, а какво е ссф?

# 9 204
😂 Не, това с парите за бТВ, с монолога и кирката беше един път! Категорично не разбирам хората, изпадащи в паника като наближи време за брифинг. Аз в този момент единствено гледам да не ям и да не пия, че ще се задавя от хилеж и ще пукна преди короната.
Вече и ние задължително следим часовете за брифинг. Сутрешният то гледам от сайта Novini.bg. Забавно е.
Трагично е. Приятно гледане Ви пожелавам!

# 9 205
Монолог,  но е ясна и жива,  образна реч на ББ.  Не като президента монотонно,  като на партийно събрание, с дълги изречения,  и докато стигне до края,  си забравил началото.

# 9 206
Тоя Бойко ме попиля от смЕх! Joy

и мене Joy Joy

# 9 207
Може ли в резюме да кажете за какво става въпрос на тоя брифинг. Цял ден гледам нарочно някакви комедийки и сега включвам телевизора. Президенти, премиери, вето на извънредното положение...? Какво се случва?

# 9 208
Полетите не спират. Къщата ми е близо до летището и ги виждам.

# 9 209
  • Пловдив
и да си нахейтиш правителството! Малииий! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт