COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 988 611
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 9 180
Тази журналистка,ох не и знам името,как ме нервира....показва тотално неуважение към професори,лекари....как може да е такава гъска...

# 9 181
  • София
Как говори този Бойко, просто не е истина, като каруцар. Колко години е министър председател и никакво развитие. Всичко което казва е всеизвестно и очаквано, всеки да се спасява по единично, защото тука държава няма! Уж се перчеше доскоро, че има излишък, от Европа получават финансиране и всичко потъва някъде там... Ама глада е по силен от тока, така че времето ще покаже, къде ще му излезе края!

# 9 182
Вярно ли е, че вчера ба Витоша било пълно с хора?
Стига с тая Витоша. Там ли се зазразиха хората? На въздух и на слънце?

# 9 183
  • Пловдив
Ооох...да не ставал като Камен Донев и Куркински с монолог Joy

# 9 184
  • Варна
Добре, де. Казаха, че няма да има наказателни лихви за забавяне на плащанията по кредити. Като се нормализират нещата, ще си платим вноските. Какво да направят? Да опростят заемите, да ни платят наемите? Ако бяха обявили "ваканция" на вноските, от това щяха да се възползват и тези, които работят и получават заплати. Щото на никого не стигат, нали. И като знаем, че може, ще отлагаме. А после? А в това време как се издържат банки, енерго и водоснабдителни дружества?
От всичко чуто и прочетено за пореден път се убеждавам, че ние никога и на нищо не сме доволни. Все нещо не ни е наред, все някой но е крив.
Да се молим да сме здрави и дано тази ситуация малко от малко ни вразуми и направи малко по-смирени.

# 9 185
Скрит текст:
Май най-добре ще е да махнат мерките, така или иначе 90% наплашени овце ще си седят вкъщи и ще треперят, поне другите да живеят нормално. Който иска да се затваря, който не да излиза, така или иначе като останат гладни хората без работа ще стане бая по-зле. Който иска да ме съди, това е лично мое мнение и със сигурност не само мое.
Ако това беше болест, която засяга само и единствено лично вас и никой друг и ако нямаше вероятност да я предадете на някой друг, тогава аз щях да съм най-големия дарвинист и нямаше и да коментирам в темата. Който иска да се пази, който не иска да не се пази и така. Проблемът тук е, че всеки, който излага себе си на риск, автоматично излага на риск и всички останали и обратното всеки, който се пази автоматично понижава риска за всички останали. Повярвайте ми и на мен не ми е никак приятно да съм в една група с хора и моето здраве реално да зависи от хора, които не могат да смятат или да преценяват риск, но това е положението. Личните мерки, които всеки един от нас предприема за превенция единствено намаляват риска, но не го премахват напълно и колкото повече хора взимат такива мерки, толкова е по-голям ефектът от тях за цялата група. Единственото, което на 100% може да гарантира, че няма да се разболееш, е хората около теб да са здрави.

# 9 186
Какъв е тоя цирк?!? Няма да удължи извънредното положение и на 13 какво . ...целия хоум офис наобратно и ученици у ГТ ли?!?!
Кой го е казал това? Не съм следила днес.
Вярно ли е, че вчера ба Витоша било пълно с хора?
Да, много от тях се заразиха на ски точно в планината.Айде стига с тоя въздух и слънце. Много добре знам как ходи масовият турист на Витоша. С колата до кебапчийницата.
Нали уж щеше да има КПП-та и контрол?!

# 9 187

И в Банско има въздух и слънце. Само отбелязвам.

П.П. Президентът е прав за свободата на словото. Но за нищо друго. Все по-неприятен ми става.

# 9 188
Всичко е една голяма простотия
Като не тестват, няма да има увеличение, много ясно. Но не разбирам за какво готвят арена армеец, в същото време ще вдигаме извънредното. Брюксел ще дава пари за здравеопазване и покриване на щетите, ние изведнъж даваме назад. Не разбирам?! Ту едно, ту друго... наистина не разбирам вече! Толкова време един закон и запвед не пуснаха нормални
Ми не му е лесно като навсякъде са калинки!

# 9 189
Как говори този Бойко, просто не е истина, като каруцар. 

Ами то на прост народ как да му говориш,ако му говори интелигентно нищо няма да разбере....
Говори човекът на прост и разбираем език барем вземе някой да вдене нещо.
Не че съм му адвокат.....

# 9 190
Аз имам въпрос за дезинфекцията на дома. Вместо да мием с белина, Доместос и подобни, не е ли по-добре със сапунен разтвор? Нали за миенето на ръцете препоръчват сапун.

# 9 191
Хепи, не слушаш внимателно. Ще го удължат, ако се налага, но му се иска да го вдигне още утре, ако му кажат, че не е нужно...
На Борисов не съм фенка, на президента също. Но ББ говори много по-достъпно до масовия народ, а на РР нищо не му се разбира от философстването.

# 9 192
Хора,ще има помощ за икономиката.Тези 60 процента от заплатата са си предвидени и са част от плана за действие .Всички ще получат пари от световната банка.Не знам колко пъти да го напиша,клипчета с изявления пусках,обаче -не..

Клипчета с изявления?!?Нещо официално прието ли е,че съм изпуснала явно?

# 9 193
Ама това безпокойство за оставане без работа го преживяхме веднъж вече 2008-2010г. Понеже съм в сферата на преработващата промишленост,  отлично си спомням какв края на 2008г Станишев говореше "Няма криза" и рсздаваше излишъка от бюджета,  а януари 2009г.,  двата най-големи завода в нашия град износители, ,  пуснаха хората си на борсата. Е,  тогава преработващата промишленост никаква помощ не получи от държавата. Съвзе се постепенно към 2012г. Така,  че не очаквайте раздаване пари на калпак.

# 9 194
Как говори този Бойко, просто не е истина, като каруцар.  

Пак Борисов прати хората на село, защото не трябвало да си купуват апартаменти в София с кредит  Simple Smile
Сега пък съвсем изтрещя и започна да разправя как е копал с кирката в Банкя...
Не съм слушала какво е казал, но това съвсем не е лоша идея за хората, които могат да работят от вкъщи Тъкмо ще се възродят селата. Хората  ще си стоят по къщите и ще си копаят градинките, а през останалото време ще работят от вкъщи.
Е, няма да има геллак, парцали и редовни филъри.

Общи условия

Активация на акаунт