COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 988 608
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 9 210
Скрит текст:
Скрит текст:
Вярно ли е, че вчера ба Витоша било пълно с хора?
Стига с тая Витоша. Там ли се зазразиха хората? На въздух и на слънце?

Stefisisi ти си поредната неразбрала, че именно планините и ски курортите са най-големия инкубатор. Айде прочетете малко за вирусите, вместо само да спамите тук за хубавия въздух и слънцето!
От разходка? Или от хотелите?

За пак не разбралата пак ще обесня. Студеното време намалява оросяването на лигавиците, което ги изсушава и сухите лигавици са идеалното място за вируси.
Хората изложени на по студено време са по податливи на разболяване, а Вие продължавайте да си седите на Витоша.

# 9 211
Да излезеш и да си нахейтиш правителството в период на криза. Дъщеря ми го разбира перфектно Simple Smile

# 9 212
Средностатистическа съфорумка, Leila.

# 9 213
😂 Не, това с парите за бТВ, с монолога и кирката беше един път! Категорично не разбирам хората, изпадащи в паника като наближи време за брифинг. Аз в този момент единствено гледам да не ям и да не пия, че ще се задавя от хилеж и ще пукна преди короната.

Това беше добро,с тая разлика ,че днес го изключих след като каза"ми продайте си мерцедесите и майбасите",дойде ми вповече,а беше началото...

# 9 214
  • Варна
Извинявай, а какво е ссф?
Средно статистическа форумка.

# 9 215
Слушам го и гледам жестомимичния превод. Мисля че жената е затруднена...

# 9 216
Слушам го и гледам жестомимичния превод. Мисля че жената е затруднена...

Хахаха, точно това щях да пиша Simple Smile
Оле, същински Тодор Живков Simple Smile Че и обидчив Simple Smile

# 9 217
  • Варна
Колко по-добре би било да издекламира една готова, досадна, неясна и напълно безполезна реч...

Защо ли седи да се обяснява, изобщо?

Аза мерцедесите и майбасите не е нелогично. Щото баш тия ревнАха първи. Чакайте сега да наближи летния сезон и да почнат пак...

# 9 218
  • Варна
Четейки поред разсъжденията - в безизходица ли сме ? - стоенето в къщи ни води към просешка тояга, излизането от вкъщи добавя и мъки, а тоягата си остава. В аптеката - сред известните лекарства ... няма нещо полезно,  за ново лекарство - срока надхвърля стоенето в къщи и вече ще сме отдавна излезли.  С 2 думи дали бавно дали бързо - остава ни да си правим компания.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 16:14 от Pityr

# 9 219
Поне разведри малко обстановката Simple Smile

# 9 220
Добре де, аз не разбирам защо не се въведат глоби за тези,
които се разхождат безцелно и си седят на групички по улицата, както и за майките с колички.
Аз съм от Варна, ами днес в централна градинка до колхозния пазар две майки си седят,
пушат си и децата им си играят. Пълно е навсякъде с майки с колички и мотаещи се хора.
Ако ги глобят, ще се замислят дали пак ще го направят.

# 9 221

В Испания броят на смъртните случаи продължава бързо да расте. Правителството в Мадрид заяви, че 394 нови смъртни случая са регистрирани в рамките на 24 часа. Това е увеличение от около 30 процента. Общият брой на потвърдените случаи на инфекция е 28 572.

https://www.n-tv.de/panorama/14-31-Tirol-richtet-Appell-an-Zille … icle21626512.html

# 9 222
  • София
Няма такава селяния...

# 9 223
Не става само с ограничения. Трябва тестове тестове и пак тестове. Хубаво му се смеете, ама той не е там да ни разсмива.
Какъв е плана?

# 9 224
Борисов:
"Га бяхте на ски във Франция ни ривахти, а сега ривети."

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 16:43 от LillyM

Общи условия

Активация на акаунт