Както казах, вече съм го минала това - ще се гледаме намръщено и подозрително...после идват и други неща, които няма да разказвам тук, че младите хора и без това са наплашени. Просто трябва нещата да се оставят такива, каквито са в момента, без повече притискане на хората. Да спрат страшните истории по ТВ, да спрат имиджите на огромни вируси на фона на страшна музика, да започнат да дават повече леки и приятни предавания, да показват повече усмихнати лица, добри новини, които сигурна съм и в момента съществуват.
Борисов ми хареса, вярвам му. Хареса ми, че за момента удържа натиска на разните едри бизнесмени държавата да ги подкрепи - не може да имаш бизнес за милиони и да нямаш възможност да го подкрепиш самият ти за няколко месеца. Не може така да се работи - отговорното отношение на един бизнесмен е първо да се погрижи за бизнеса си (има отговорност за много хора, които работят за него), да го направи сигурен, пък после да си купува къща в Ибиса. И като си купил къща в Ибиса, като ти потрябват свежи пари, продаваш къщата и продължаваш....
Аз не харесвам гаменски изказ и комунистически лозунги. Горкият с кирка и лопата станал милионер. Стажът му при бай Тошо има ефект. Може и да национарллизира и да открадне от богатите, както са правили бедните партизани. Останали са 3 млрд. от Сребърния фонд. Няма реален излишък, това допада ли ти?
Карантината ще е кратка. После ще пуснат стадото да работи и да пълни бюджета. Който оцелее.
Ще се молим за тестове, помощ и разумни действия. Бойко също ни насърчи основно да се молим....