COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 265
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 9 945
В Чехия първи починал при над 1100 заразени.
Починалият е бил на 95 години с много съпътстващи заболявания, не знаят доколко короната е виновна и доколко цялостното изтощение на организма.

# 9 946
  • София
Щото те пращат да висиш у дома, а пневмонията слиза бързо надолу. Влошаването може да стане доста скорострелно

# 9 947
  • Варна
Никой не ми отговори за възрастния човек, интубиран в Пирогов. Най-вероятно , защото никой не знае подробности
Ако той се е появил твърде късно в болницата, как знаят, че е с Корона? 🤔 Като се е появил с пневмония и затруднено дишане са му направили тест.
А, ако знаят, че е с Корона(положителен тест), защо никой не го е насочил по - рано към болница? 🤔 Ако е така, значи внезапно се е влошил

# 9 948
Нещо силно от Италия.. май е кмет на Сицилия, или областен.. нещо такова. Същите проблеми - кучето, купоните, прическата.. Пуснете си субтитри..

https://youtu.be/mQN_ssySsbY

# 9 949
Щото те пращат да висиш у дома, а пневмонията слиза бързо надолу. Влошаването може да стане доста скорострелно
Ако отговаряш на мен - нали, УЖ, всички Над 60 години щяха да приемат в болница? 🤔
Май на практика нещата не са съвсем така, както ги изкарват по телевизора. 🤐

# 9 950
Цитат
А ти защо изключваш напълно такъв сценарий? Толкова ли вярваш, че световните лидери са чисти като сълза и не са способни на такова нещо? Топ 1% държат над 90% от богатството , това не става с пестене от банички, а точно с предизвикване на кризи и увеличаване на ножицата след всяка криза. Не казвам, че 100% е така, но ми е чудно защо много малко хора допускат такъв сценарий.
Simple Smile Абе аз например вярвам в съществуването на извънземни, заради което много хора могат да ме приемат за откачен, ама чак толкова откачен не съм. Защото излиза ако слушаме Мангъров че става дума за най голямата измама в историята на човечеството, една болест много по безобидна от грип се изкарва като някакво страшилище само за да се вкара света в икономическа криза от неизвестни кукловоди. И излиза че целият свят участва в тая измама. Чак толкова откачен за да вярвам в това не съм. Simple Smile

# 9 951
  • София
Да, на теб. Не мисля, че приемат автоматично всеки над 60.
И по- зле ще става.

# 9 952
Никой не ми отговори за възрастния човек, интубиран в Пирогов. Най-вероятно , защото никой не знае подробности
Ако той се е появил твърде късно в болницата, как знаят, че е с Корона? 🤔 Като се е появил с пневмония и затруднено дишане са му направили тест.
А, ако знаят, че е с Корона(положителен тест), защо никой не го е насочил по - рано към болница? 🤔 Ако е така, значи внезапно се е влошил
Хексе, кога го приеха, кога го изследваха.... 🙄

# 9 953
  • Варна
Скрит текст:
Хексе, кога го приеха, кога го изследваха.... 🙄
Не знам. Ти знаеш ли?

# 9 954
Мангъров никъде не е казал да не се пазим и да нарушаваме мерките.

Спрете се вече, не всички имаме толкова къса памет. Съвсем доскоро Мангъров хвалеше и даваше за пример Великобритания, където "стратегията" беше да не се прави нищо и да се оставят 70% от хората да се разболеят, за да придобият "групов имунитет" (много бързо се отказаха от този експеримент). В други интервюта навсякъде обяснява, че мерките са безсмислени, че в Китай епидемията е спряла, защото всички били преболедували и т.н. Затова  престанете да "превеждате" какво бил искал да каже Мангъров.

# 9 955
Това, което мен ме притеснява при този сценарий "стойте си вкъщи, докато не се влошите", е че моите наблюдения са, че не обичаме да ходим на лекар и чакаме да ни мине от само себе си. Да си стоим, ок, ама да идва примерно през ден лекар да ни преслушва. Иначе, аз докато реша, че кашлям сериозно, може и да съм изпуснала положението.

# 9 956
Пълни глупости -втори Борис Джоунсън!
Как ще градиш имунитет като развива пневмонии.Едното изключва другото.
Нямам думи.

# 9 957
  • София
Е, Тесла, добрутро, дет се вика, ти за сефте ли ги срещаш тези конспиративни теории? Още ли не си разбрал, че става въпрос за банален грип, раздухан до небесата, за да се наложи нов световен ред, в който всеки да има чипче и да ни следят?
Ама образовайте се вече де.

# 9 958
Истинският мед помага при грип. Днес разгледах енциклопедията ми по народна медицина и открих доста рецепти с мед при различни простудни заболявания.
При суха кашлица се препоръчва  даже настъргани моркови със захар. По спомени от баба, така са се лекували едно време дори и в големите болници - роднините на пациента са били съветвани да носят точно това.

# 9 959
Да, на теб. Не мисля, че приемат автоматично всеки над 60.
И по- зле ще става.
Ми значи от щаба лъжат.
Защото все още не са претрупани болниците. А след седмица? 🤔
Не искам да мисля.
Само определени късметлии ще достигнат до лечение.
Като Малдини в Италия. Него не са оставили да се лекува у дома.

Общи условия

Активация на акаунт