Благодаря 🤗
Май на практика нещата не са съвсем така, както ги изкарват по телевизора. 🤐
Никой никога не е казвал, че всички над 60 години ще се приемат в болница. Никъде не е писано това.
Каза се, че ще се тестват всички над 60 годишна възраст, които са с пневмонии, вече установени.
Което е съвсем различно.
По спомен - лицата НАД 60 години, с положителен резултат, ще бъдат приети в болница, независимо от моментното им състояние. Нещо подобно беше.
Нищо общо с пневмония.
След като уж дошъл твърде късно в болницата, та веднага се е наложила интубация.
Че лицата над 60 години с положителен тестще се приемат в болница задължително. Всъщност, за да ти се направи тест, ти трябва да си в болница, така че поне на мен ми се губи смисъла на написаното. Не можеш да идеш, да ти направят тест и да те пуснат да чакаш резултата в къщи. Поне към момента.
Що се отнася до казаното от мен - че всички с пневмонии, които са над 60 години, ще се тестват - то аз съм сигурна в това. Възможно е едното да няма общо с другото.
Не вървят на добре нещата, а още сме в началото.
Май на практика нещата не са съвсем така, както ги изкарват по телевизора. 🤐
Никой никога не е казвал, че всички над 60 години ще се приемат в болница. Никъде не е писано това.
Каза се, че ще се тестват всички над 60 годишна възраст, които са с пневмонии, вече установени.
Което е съвсем различно.
По спомен - лицата НАД 60 години, с положителен резултат, ще бъдат приети в болница, независимо от моментното им състояние. Нещо подобно беше.
Нищо общо с пневмония.
След като уж дошъл твърде късно в болницата, та веднага се е наложила интубация.
Не знам за къде са ти личните наблюдения, и какво точно си видяла, но в провинцията аз също от лични наблюдения мога да ти кажа, че линейките не връщат обратно в никаква ситуация, еле пък в такава. Това не е такси, да развозва желаещи. В провинцията линейките са такъв дефицит, и то сега в тези ситуации се преоборудват и след това с едезинфекцират със специални препарати, след което стоят период от време херметично затворени-така е по протокол. И когато за едно ФСМП са две линейки, а то обслужва 10 села, просто няма как едната да е такси за превоз на желаещи за тест. Категорично го твърдя това.