Интересно ми е каква точно би била причината за 14 ПЪТИ по-висока смъртност, че да не е вируса? Тази седмица през 2019 на земята е слязъл ангел, който е попречил на хората да умират?! Като сте толкова смели, направете като кубинските, китайски и руски лекари, елате доброволци на място. Търсят се хора, ще ви приемат.
), особено виждайки го с хапчета и храна, рецепти . Отделно тази сутрин социалната министъра даде някакъв номер (мисля по бтв беше), патронажна грижа, 0800 нещо си... Може да звъннете на соц министерство на посочени номера, аз бих уведомила и медиите, особено за частта с подигравка та и неточностите на новите ограничения, които до голяма степен зависят от преценката на хора на момента. Успех!
Интересно ми е каква точно би била причината за 14 ПЪТИ по-висока смъртност, че да не е вируса? Тази седмица през 2019 на земята е слязъл ангел, който е попречил на хората да умират?! Като сте толкова смели, направете като кубинските, китайски и руски лекари, елате доброволци на място. Търсят се хора, ще ви приемат.Препоръчани теми