COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 985 428
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 10 710
  • тук-там
Само ще коментирам, че мои познати са си направили тест събота в Рамус, а резултатът се очаква най-рано този четвърък.

# 10 711
Във всяка болница, независимо от собствеността ѝ. Следователно и частните.

# 10 712
Днес трима са умрели в Норвегия. Единият е мъж на 73г, болен от рак.

# 10 713
Само на мен ли ми се струва,че нещо рано  свършиха местата и в двете болници???Да се надявам ,че някой от там прис.журналисти ще му дойде ума да пита..или пак за тоалетна и за карантина тази журналистка направо е за гонене..

# 10 714
  • тук-там
Само на мен ли ми се струва,че нещо рано  свършиха местата и в двете болници????
в двете най-големи болници ...

# 10 715
Китайските експерти по инфекциозни заболявания съобщават, че Европа трябва да се подготви и да приеме, че пандемията няма да отмине след едномесечно затваряне на границите. Това може да продължи от 1 до 2 години.

https://de.-reg.eu.350/2022-/panorama/20200323326663279-chinesis … bb1GhOocOlz5p5VFM

Ето какво пише в новината, за да избегнем излишна паника:

"It would be perfectly normal for the virus to come and go and it all takes a year or two," said Zhang at a video conference organized by the Chinese consulate in Düsseldorf."

"Напълно нормално е вируса да "си идва и отива" в рамките на година/две".

# 10 716
  • MI
Главните букви са за да успеете да прочетете, niljaniljo, защото явно ви е трудно на няколко човека тук, начало с Иван дето всеки ден започва с тази смъртност, така за отскок. Прочети, осмисли и после пиши. И въобще нямам намерение да отговарям на другото, защото отдавна спазвам правилото за спора и прасето, ситуацията е точно такава. Само се надявам такива конспиратори да не оцапат достатъчно положението в България, обясних вече защо. За конспираторите хич не ме интересува дали ще има място в интензивното, апарат и квалификациран персонал, за останалите - да.

# 10 717
Днес трима са умрели в Норвегия. Единият е мъж на 73г, болен от рак.

Малко смъртни случаи имат, наистина, но имат само 2ма оздравели и всички останали са активни.

# 10 718
Явно наистина е казал деца, а не лица: https://novini.bg/zdrave/bolesti/588787

# 10 719
  • София
Китайските експерти по инфекциозни заболявания съобщават, че Европа трябва да се подготви и да приеме, че пандемията няма да отмине след едномесечно затваряне на границите. Това може да продължи от 1 до 2 години.

https://de.-reg.eu.350/2022-/panorama/20200323326663279-chinesis … bb1GhOocOlz5p5VFM

Ето какво пише в новината, за да избегнем излишна паника:

"It would be perfectly normal for the virus to come and go and it all takes a year or two," said Zhang at a video conference organized by the Chinese consulate in Düsseldorf."

"Напълно нормално е вируса да "си идва и отива" в рамките на година/две".
Добре де, посланието какво е - заключете се за 2 г. (невъзможно) или след 1-2 месеца заключване си живейте живота с хигиена, мерки, и в готовност от време на време да правите периодични локдаунове, ако не на цяла държава, то поне на определени области/общини?

# 10 720
Явно наистина е казал деца, а не лица: https://novini.bg/zdrave/bolesti/588787

И никаква информация откъде и дали са контактни лица или не са. 7 деца не са малко.

# 10 721
  • София
Каква симптоматика е изредил генерала, бихте ли го казали?

# 10 722
Аз ви каня за да не говорите наизуст, елате и вижте. Може и в Мадрид ако предпочитате. Дотогава не спорете с който говори от първо лице.

Ще дойда, но ако може ти да отскочиш до Индия да провериш наистина ли имат само 425 заразени и 8 починали или пък в Русия са само с 438 заразени и 1 починал. Ей-това ми е интересно да си го обясня как се получава.

# 10 723
ежедневно с около 18,5 процента - средно...Днес имаме +21%
Възможно е да бъркам, но не казаха ли още вчера сутринта по новините, че има растеж 21%?

# 10 724
  • София
Няма повече места във ВМА и Пирогов. Ще се нареди във всяка болница да се открият...

Как така няма места? Доколкото схванах, тези в тежко състояние не са толкова много?

Общи условия

Активация на акаунт