), особено виждайки го с хапчета и храна, рецепти . Отделно тази сутрин социалната министъра даде някакъв номер (мисля по бтв беше), патронажна грижа, 0800 нещо си... Може да звъннете на соц министерство на посочени номера, аз бих уведомила и медиите, особено за частта с подигравка та и неточностите на новите ограничения, които до голяма степен зависят от преценката на хора на момента. Успех!
Аз ви каня за да не говорите наизуст, елате и вижте. Може и в Мадрид ако предпочитате. Дотогава не спорете с който говори от първо лице. Още повече щом нямате капацитета да схванете, че ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НЕ Е СМЪРТНОСТТА, А МНОГОТО ХОРА В ИНТЕНЗИВНИ ОТДЕЛЕНИЯ. И не, не ви пожелавам да установите в България какво значи товаз защото съм наясно каква е разликата между италианското и българското здравеопазване - пак от първо лице,. Не от загриженост към вас, честно казано някои хора си го заслужават, просто имам роднини в България, за които ми пука и на всичко отгоре голяма част в рискова група. Та ако е възможно първо се информирайте, после осмислете какво сте прочели и чак тогава говорете.Препоръчани теми