COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 985 796
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 14 550
  • Варна
Току що Бойко съобщи, че 1,2 млн. пенсионери ще получат КОЛЕДНИ НАДБАВКИ. (през април)😂
Вярвайте на политици.
Нямат пари и налични тестове. Очакват доставка през май. Естествено, че ще блъфират за качеството им.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 00:43 от Viviana91

# 14 551
Именно това попитах аз т.е. ще може да се тестваш и да видиш, дали си го преболедувал, а не дали си болен. Нали правилно разбирам?

Да, точно това беше глупостта, която каза генералът.
Защо да е глупост. Мангъров обясни, че антитела се появяват след определено време на пребиваване на вируса в организма. В процеса на боледуване има антитела. Вероятно и след като премине заболяването тези антитела остават като имунитет.

# 14 552
Още ли се чудите кои са били на първа линия - полицайчетата на КПП-тата? Верно ли бе!? Е, не е истина ..
А лекарите в порутените  болници из цялата ни продънена държава и сестрите, дето са приемали болните от "грип Б"  не са ли били на първа линия? ...С хиляда теста ще правят извадка ...смешно и страшно

# 14 553
А в Рамус какъв тест правят? Наистина мисля да се тествам аз. Януари искаха да ме хоспитализират в Инфекциозната клиника на ВМА, но аз настоях за домашно лечение. Така и не разбрах какво изкарах, тест не са ми правили, лекувахме симптомите.

# 14 554
Цитат
А някой дали може да ми обясни как ще се тълкуват резултатите?
Да кажем, ако от 1000 - 50 имат тела, то какво следва от тук нататък?
А ако 500 имат антитела?
Абсурд е да покаже това. Аз ще се учудя честно казвам ако открият и 5 човека изкарали вируса въпреки че ще подберат най високо рискови. Ще се направи мат. модел който ще заключи каква част от населението вече е прекарало вируса. При 50 това значи макс 5%, защото говорим за високорисковаизвадка, нещо което в никоя държава го няма, защото мат. модели показват че вируса е стигнал до 2% от населението в Италия, а при нас 5% вече да са го преболекували това означава че е минал през половин България горе долу. Според мен е по вероятно да открият няколко болни които после ще ги потвърдят със стандартните тестове. Всъщност това е проблемът на бързите тестове което масово хората не схващат. Че те не са бързи, защото са толкова неточни че трябва всеки резултат да се потвърждава с ПСР, бързи са ако са точни и не се налага това. Затова държавите се отказват от тях и разработват по надеждни.

# 14 555
  • София
Добре де, аз наистина не разбирам защо всички, които мислите, че сте го изкарали, не идете да се тествате в Цибалаб? Не струва вол и кон. Хем ще е интересно за останалите какъв процент от бг мама са изкарали вируса...ноември още.
26лв е тестът.

По-представителна извадка от форума няма Grinning

За жалост тя би послужила предимно за Св.Наум или Карлуково Grinning

Баце не каза, че със сигурност ще са полицаи, каза, че може и шофьори в градския и още нещо, утре щели да го обсъждат. Заръчайте на Беновска да предложи и продавачките.
Аз съм по-скоро за Банско.

Флейм, аз мисля, че ще ползват данните да направят извод докъде сме го докарали. Ако установят 500 човека с имунитет, би било чудо, ще решим, че 50% от населението вече го е изкарало и се връщаме на работа. По-скоро искат да проверят теорията на Мангъров, че много хора вече са го преболедували.

# 14 556
И сега, като се окаже, че от тестваните 1000 души има двама - трима с IgG/M, "умните" глави, според които ние вече си го караме поголовно и безсимптомно ще кажат, че е така, щото теста не отчита вярно. Но иначе е добре да се проследява тази група, защото така след няколко седмици ще сме наясно пазят ли ни маските или не. То, всъщност ние простолюдието сме наясно, че с маска е по-добре, отколкото без, но добре е да си го изяснят този въпрос и някои тесни "специалисти".

# 14 557
Добре де, аз наистина не разбирам защо всички, които мислите, че сте го изкарали, не идете да се тествате в Цибалаб? Не струва вол и кон. Хем ще е интересно за останалите какъв процент от бг мама са изкарали вируса...ноември още.
26лв е тестът.

Защото не всички сме в София. Втора лаборатория пуска платени тестове там, в провинцията нито една.

# 14 558
Simple Smile Флип абе да ти кажа аз леко се боя Мангъров да се окаже прав и да открият много с антитела. Защото това значи че целият свят живее в една огромна измама, и огромна манипулация, а това ме плаши не по малко от вируса.

# 14 559
  • София
Както твърди една крилата фраза от днешно време - Само да прескочим карантината... В психото ще е по-весело!

И аз смятам, че продавачките са идеални за извадката им.

Може и деца да са преболедували - десет дни температура, едва диша, два антибиотика и едва-едва се оправя. После двама възрастни от семейството го карат.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 11:54 от Andariel

# 14 560
  • Пловдив
Simple Smile Флип абе да ти кажа аз леко се боя Мангъров да се окаже прав и да открият много с антитела. Защото това значи че целият свят живее в една огромна измама, и огромна манипулация, а това ме плаши не по малко от вируса.

Добре де, и претъпканите болници ли са манипулация?

# 14 561
Има ли лаборатория към момента която извършва тези бързи тестове за антитела  по домовете и колко струва услугата

# 14 562
Има ли лаборатория към момента която извършва тези бързи тестове за антитела  по домовете и колко струва услугата
Цибалаб. За идване вкъщи допълнително около 25лв. Цената на теста отделно.

Соул, в Рамус правят pcr и друг вид бърз тест , който не е за антитела, а за откриване на активна инфекция.(това според мен)
Бледолилава, май ще пускат и в други градове. Аз бих се тествала, но също не съм в София.

# 14 563
И аз понякога се замислям, после се сещам:
1. Южна Корея тества наред.
2. Иран го карат наред, а там не знам дали е обсъждано тук, но има сателитни снимки с масови гробове.
Истината сигурно ще излезе наяве някога, но е ясно че има потенциала да унищожава.

# 14 564
26лв е тестът.

Защото не всички сме в София. Втора лаборатория пуска платени тестове там, в провинцията нито една.

А и като се юрнат всички, представете си част от чакащите да са преносители, някаква част от тази част и да не са сред най-внимателните в предпазването на околните и ей ви на̀ бърза зараза.

Общи условия

Активация на акаунт