COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 984 748
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 15 315
Много интересна статия. Кой ли ще е прав, след няколко месеца?
https://www.globalresearch.ca/12-experts-questioning-coronavirus-panic/5707532

# 15 316
  • Варна
В България 80% от заразените НЕ били от рискова група.

Което всъщност е добра новина - така вирусът ще премине първо през тези, извън рисковата група, при което ще се създаде имунитет с по-малко критични случаи и необходимост от интензивни грижи. За мен най-логичната стъпка към изграждане на стаден имунитет продължава да бъде пълна изолация за срок от 3-4 месеца на рисковия контингент (хора над 60-65 години; хора с хронични болести и други рискови състояния). По този начин ще преболедуват всички останали, като от тях процентът сериозни или критични състояния ще е доста по-нисък и не би трябвало да затрудни здравната система. А икономиката ще може да продължи да работи, ако не с пълен, то поне с що-годе нормален капацитет.

П. п., имам чувството, че всички, влючително и тези от щаба не разбират разликата между позитивни и болни.

# 15 317
  • София
Очаквам го.... Около Великден най-късно. Защото българина разбира се, че няма да спази правилата да не се събира за празниците и ще иде на гости, при тези приятели, при онея роднини и т.н. Та е добър вариант да се пресече това нещо сега, защото иначе покрай Великден ще стане мазило.

Помнете ми думата - Великден е на 19.04, точно 2 - 3 седмици след това ще стане кошмар в България. Това ще рече межзу 03 - 17.05.
Моля дефинирай "кошмар".
За някои кошмар е като им свърши кеша, за други и зараза с ковид няма да е кошмар.
Според мен ще е кеша!

# 15 318
Разбра ли се кой е дарителят на 1000 000 лв.?

# 15 319
Скрит текст:
Аз лично този Апокалипсис го чакам от 4-годишна. Първо беше войната в Югославия, после беше идването на милениума, после покрай 11-ти септември се говореше, че, край, ей сега заваляват бомбите, после беше 2012 г.... Сега феновете на Края на света си намериха благоприятна почва - ей сега идва Апокалипсисът. Април става страшно, май става страшно, абе, страшното е зад ъгъла...
Някъде назад попитах в Банско как така не дойде вече тоя Апокалипсис, никой не ми отговори. Апокалипсиси да има...
И какво всъщност значи "тотална блокада"? Да се заключите тотално, за да имате повод най-накрая да изплюскате всичките ориз, леща, боб и паста? Имайте предвид, че има хора, които се хранят предимно с прясна храна - месо, риба, яйца, зеленчуци и плодове. Някои от каприз, но други - от здравословни съображения. И те не могат да плюскат хляб, олио и боб, докато припаднат.
Между другото, за първи път чувам, че превенцията на БЕЛОДРОБНО заболяване е да не си подаваш носа навън...
Слава Богу, на щабът започна да му просветва под шапката и голото теме, че не всеки е навит да седи заключен и май измислиха правилното решение. А ако успеят да го приложат - аз лично ще издиря Мутафчийски и ще го цункам. По бузата, че е семеен.
Има си обяснение поведението на психически нестабилния - затворете всички веднага, защото аз стоя затворен и имам нужда да знам, че моето е нормално, а не тяхното. Предричането на апокалипсиси и “дереджето на Италия” също - ще могат да си отдъхнат - казах ли ви аз какво ще стане, казах ли ви?!

И аз не понасям Мутафчийски.

Съншайн, яж си пресните плодове и зеленчуци. Всеки си носи отговорността за здравето и как го съсипва от здрависловни съображения. Сигурна съм че и приятелят ви се води по акъла ви, но това си е яаша работа.

Кафе с мед, всъщност нарцисите и нестабилните имат трудност да си стоят вкъщи и да останат насаме със себе си.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 20:19 от bubanka

# 15 320
Скрит текст:
Италия

969 починали
4401 нови заразени

Брадли, брояча друго казва. Тенденцията е тази, по малко заразени от вчера, но повече починали днес.

Аз ги взимам от италианската преса, такива са цифрите там Neutral Face
Прав е брояча с 4 401 нови заразени, онзи с 5 909 (нови случаи( включва +600 оздравели днес, както и 919-те починали.
от тук: To date, the total number of assessed cases in Italy is 86.498., а за вчера To date, the total number of assessed cases in Italy is 80.539. Значи новите са 5 909 . С  4 401 се увеличават, така наречените активни случаи (това е = всички - оздравели - починали)

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 20:18 от bubanka

# 15 321
  • Шумен
Много интересна статия. Кой ли ще е прав, след няколко месеца?
https://www.globalresearch.ca/12-experts-questioning-coronavirus-panic/5707532

Вярно, че това са интересни мнения и най-вероятно така стоят нещата, но такива не са на почит в тази тема.

# 15 322
  • на пистата
Главна акушерка в Пловдив с положителен тест
https://novini.bg/zdrave/bolnici/589778

# 15 323
Леле,  данните за Италия за днес са уау Flushed близо 1000 починали за денонощие

# 15 324
Фронтменът на Рамщайн Тил Линдеман е поставен на интензивно лечение, след като е диагностициран с коронавирус.

# 15 325
Фронтменът на Рамщайн Тил Линдеман е поставен на интензивно лечение, след като е диагностициран с коронавирус.
О? Може ли линк? Четох уж, че бил добре Sad

# 15 326
Добре, но идея с кой тест могат да те хванат преди да си проявил симтоми..

Вероятно с тези, с които в Исландия, Южна Корея и в Италия във Во установяват заразените без симптоми. Напълно възможно е да са различни видове тестове, разработени и произведени от различни фирми.

# 15 327
Скрит текст:
Очаквам го.... Около Великден най-късно. Защото българина разбира се, че няма да спази правилата да не се събира за празниците и ще иде на гости, при тези приятели, при онея роднини и т.н. Та е добър вариант да се пресече това нещо сега, защото иначе покрай Великден ще стане мазило.

Помнете ми думата - Великден е на 19.04, точно 2 - 3 седмици след това ще стане кошмар в България. Това ще рече межзу 03 - 17.05.
Моля дефинирай "кошмар".
За някои кошмар е като им свърши кеша, за други и зараза с ковид няма да е кошмар.
[/spoiler]
Според мен ще е кеша!
В такъв случай, за много хора кошмара ще е около Великден.

Разбра ли се кой е дарителят на 1000 000 лв.?
Мисля, че е от Асеновград. Снощи споменаха за него.

# 15 328
О? Може ли линк? Четох уж, че бил добре Sad
https://www.n-tv.de/leute/Rammstein-Saenger-auf-Intensivstation- … icle21673600.html

# 15 329
  • София
Скрит текст:
Италия

969 починали
4401 нови заразени

Брадли, брояча друго казва. Тенденцията е тази, по малко заразени от вчера, но повече починали днес.

Аз ги взимам от италианската преса, такива са цифрите там Neutral Face
Прав е брояча с 4 401 нови заразени, онзи с 5 909 (нови случаи( включва +600 оздравели днес, както и 919-те починали.
Не е вярно. Новите регистрирани случаи, т. е. нови положителни тестове, са над 5000, от тях италианците вадят оздравелите и починалите днес и обявяват по-малката цифра като "нови".
Цяла седмица едно и също си обясняваме.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 20:22 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт